Persoonlijke boodschap van de Sint + winactie (gesloten)

In 2014 maakte het ons heerlijk avondje nog specialer en dit jaar gaan we er wederom van genieten: de Video van Sint! Ken jij deze gadget al? Je vult wat gegevens in, upload leuke foto’s en ontvangt een dvd en/of link met een gepersonaliseerde film om af te spelen op pakjesavond. Succes gegarandeerd!

Vorig jaar had ik de buren al ingeseind om op de deur te bonzen waarna ik de Video van Sint won. Toen maakten we dus geen gebruik van de optie om Sinterklaas te laten vertellen waar de cadeautjes liggen. We starten toen met de dvd die ineens op de mat lag en halverwege onderbrak Zwarte Piet de film met zijn gebons en renden de kinderen naar de deur. Film op pauze. Dit jaar wilde ik het graag even uitproberen, nu ik voor mijn blog de Video van Sint mocht reviewen. Er zijn verschillende opties, maar in onze film zegt hij op het laatst dat de pakjes in de schuur staan.

DSC_0039
Oeh spannend, cadeautjes uitpakken!


 

Wat kun je verwachten?

Het pakket dat ik mocht reviewen is het bundelpakket dat wij vorig jaar ook hadden. Hierbij ontvang je al na een uur de link naar jouw preview film, kun je deze film ook downloaden én je ontvangt een witte envelop thuis (ik ontdekte nog net op tijd dat dit hem was, gisteren besteld vandaag al in de bus) met daarin de dvd, een Sinterklaas envelop en een extra ansichtkaart van de Sint. Helemaal leuk! En in mijn geval heel snel de envelop weer dichtgedaan en hoog weggezet, hihi.

Sinterklaas deed vorig jaar aan heel veel prijsvragen mee, dus de zakken waren goed gevuld! (Voor iedereen snowboots vult ook aardig trouwens en toen viel er geen sneeuw, hahaha)
Sinterklaas deed vorig jaar aan heel veel prijsvragen mee, dus de zakken waren goed gevuld! Zie je op de voorgrond die duikschatten? Die kocht de Sint voor 50 cent bij Kruidvat in de sale, is nu een jaar later nog altijd het grote succesnummer in bad!

Personaliseren

De Video van Sint duurt 20 minuten waarin dit jaar Guus Meeuwis en SuperPiet een verhaal beleven met Sinterklaas, die tijdens dit verhaal de tijd neemt om al jouw gezinsleden toe te spreken. Voor elk gezinslid voer je een foto in en 2 leuke weetjes of eigenschappen, waarover de Sint vertelt. Voor volwassenen zijn er aparte opties. In onze film merkt de Sint op dat mijn man zo van bakken houdt, maar dit bleek achteraf meer een kinderoptie, hahaha. Tja, hij bakt vaak lekkere dingen met de kinders dus het moet maar. In ons gezin hebben de dames een bijzondere voornaam en de uitspraak daarvan kun je aangeven. Aangezien ik vorig jaar ook al had besteld, stonden onze voornamen er al in en hoefde ik dit jaar niets meer toe te lichten. Bij mijn naam staat bijvoorbeeld bij uitspraak de “g van game”. Sinterklaas zegt het heel netjes. Met mijn foto in beeld 🙂

Nieuw dit jaar is dat je ook nog een foto kunt aanleveren voor op de tablet van Sinterklaas. “Oh kijk nou wat leuk”, zegt hij dan. En een foto voor aan de muur in zijn werkkamer. Helemaal leuk! Ook kies je zelf welk karaokeliedje er gezongen wordt. In ons geval ‘zie ginds komt de stoomboot’. Mijn dames hebben pas nog de film van vorig jaar bekeken, daar vroegen ze om. Heerlijk die bekkies op de momenten dat ze persoonlijk worden aangesproken. Ik geniet zo ontzettend van het Sinterklaasfeest, het hele jaar door heb ik voorpret bij het inslaan van cadeautjes maar nu het dichterbij komt en ik zelfs deze Video van Sint besteld en bekeken heb, krijg ik helemaal de kriebels. Heb er zo’n zin in!


Winactie

Heb jij ook al Sint-kriebels? Ik mag een Video van Sint verloten! Laat hieronder een berichtje achter en je maakt kans, normaal betaal je toch al gauw 35 euro voor de Video van Sint en het is al een cadeau op zich. Als je niet overdadig veel cadeaus inslaat, is deze film helemaal een geweldige sfeermaker. Delen op facebook is een extra winkans (1x delen is genoeg). Kijk over een week nog even op mijn blog of jij de winnaar bent 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.