Een persoonlijke Video van Sint review

De afgelopen 2 jaar was dit voor ons hét recept voor een heerlijke Sinterklaasviering: de Video van Sint. Onopvallend zorg je ervoor dat hij ineens op de mat ligt en lok je de kinderen met een smoesje naar de gang zodat ze hem ontdekken. Dan kan de pret beginnen met het kijken van deze leuke gepersonaliseerde Sinterklaasfilm. Hoe werkt dat?

Online vul je allerlei kenmerken van je gezin of alleen de kinderen in en voeg je foto’s toe. Die worden verwerkt door Video van Sint in de algemene film die voor iedereen gelijk is. Bijzondere namen? Geen probleem (in ons gezin hebben alle meisjes een voornaam die wij apart moesten invoeren met de fonetische uitspraak erbij), Sinterklaas spreekt speciaal voor jou die naam in en het wordt keurig verwerkt. Je kunt hier onze ervaringen van vorig jaar lezen.

Mijn ervaring in 2016

De beelden uit deze film zijn wel al wat ouder. Ik mocht deze video dit jaar weer reviewen en omdat ik vorig jaar wekelijks een mailtje kreeg met de vraag of ik nog iets aan wilde passen, besloot ik dat het voor de review wel goed zou zijn om niet meteen perfecte foto’s te gebruiken… Nou, zat ik daar even goed fout mee! Dit jaar kun je je foto’s dus NIET meer aanpassen. Veel gestress en gemail met de klantenservice verder heb ik gewoon pech. Daar ga je met je goede gedrag. *Flink mamastressmoment voor mij.* En ik baal er echt van. Dit keer gaan we de Video van Sint namelijk niet in ons knusse eigen gezinnetje bekijken, maar met alle kleinkinderen bij opa en oma. Mijn neefje vond ons filmpje namelijk zo leuk, dat ik voorstelde om hem nu voor allemaal te maken. Alle eerste foto’s die ik invoerde zijn leuk, maar bij de tweede heb ik – op basis van de video van vorig jaar – groepsfoto’s gebruikt in plaats van foto’s met 1 kind. Niet doen dus! Kies meteen perfecte foto’s uit met 1 kind op die foto! Het verhaal is echt weer heel leuk gedaan dit keer, maar de persoonlijke stukjes komen veel beter tot hun recht als er maar 1 kind op de foto staat. Ik hoop maar dat de kinderen er niet mee zitten of het raar vinden… Waarom moet ik ook zo nodig ALLES willen uitproberen om een zinnig stukje te schrijven? Nou, in ieder geval weten jullie wat je nu NIET moet doen. Ik heb overigens een extra code gekregen voor mijn blog, maar om nu nog een film aan te maken… dat is ook weer zo wat.

vvs2016_grote-boek

Leuke extra’s

Los van mijn persoonlijke baalmomentje, is de service natuurlijk wel top. Ik kon namelijk niets meer wijzigen de volgende dag omdat mijn bestelling al verzonden was… Inclusief een mooie envelop, extra dvd’s voor mijn schoonzusjes en ansichtkaarten. Wat een mooie toevoeging is dit jaar zijn de gratis persoonlijke verjaardagsvideo’s voor elk kind. Te vertonen door papa en mama op de echte verjaardag natuurlijk. En ik kreeg 5 extra muziekclips toegestuurd, kunnen we lekker swingen!

Foto © Michel Porro
Foto © Michel Porro

Hoe pas je dit in je Sinterklaasviering in?

Ik zei al dat wij voorheen de dvd op de mat bij de voordeur neerlegden en als het tijd was de kinderen met een smoesje naar de gang stuurden. De eerste keer waren we halverwege de film toen onze buren op de deur bonkten en de zakken met cadeautjes achterlieten. Erg leuk. Om een rustmomentje te hebben tussen het uitpakken van de cadeautjes door, hebben we de film verder afgekeken. Vorig jaar heb ik Sinterklaas aan het einde van de video laten vertellen dat de cadeautjes in de schuur stonden. Maar er zijn ook andere verstop opties zoals de slaapkamer, in de auto of in de kelder. Je kunt het dus aanpassen aan je persoonlijke beleving (met open einde of een aankondiging van de verstopplek) en met het kijken van deze Video van Sint is iedereen al direct in de juiste feeststemming!

vvs2016_packshot_actie_2

Winactie

Mijn kinderen zijn steeds weer betoverd door het feit dat hun foto in het grote boek staat en Sinterklaas ze persoonlijk toespreekt. Professor Piet zal dit jaar ook mijn duimelotje vertellen dat het beter is om te stoppen en aan mijn neefje vragen of hij niet voortaan op het potje wil plassen (de optie wc stond er niet bij). Hun hobby’s, hun lievelingseten en leuke complimentjes komen voor elk kind aan de orde. Wil jij dat ook? Dat kan, ik mag een Video van Sint verloten (ook bij de Sinterklaas Winweek van De Mama Company) waarbij je de meest uitgebreide opties kunt kiezen die je maar wilt! Laat hieronder een berichtje achter met geldig mailadres. Optioneel kun je – omdat je mij zo graag een plezier wilt doen, kuch – nog duimpjes geven op Facebook, vrienden taggen, delen en wat al niet meer 💡  😎

En de winnaar is… Nynke Koenen! Van harte gefeliciteerd ik ga je mailen. Ik wens iedereen een fijne Sinterklaas toe.

Wie wil jij verrassen met de persoonlijke Video van Sint?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Vivian zegt:

  Onze twee meiden, die ook de dikste vriendinnen zijn! Ze doen veel samen, maar hebben toch ook hun eigen ding.. Dus leuk om Sinterklaas daar een draai aan te laten geven 🙂

 2. k v kammen zegt:

  wat zullen ze dit gaaf vinden, mijn dochter glunderende al helemaal bij het tekening filmpje

 3. Petra zegt:

  Ohhhh ik doe ontzettend graag mee voor ons jongste dochtertje Lotus. Voor haar word siterklaas vieren ineens heel anders dan anders. Omdat we alleen met ons gezinnetje er zijn en mn schoonmoeder. Ipv overgrootoma en opa erbij. Beide hebben helaas afscheid moeten nemen van ons. Mn broer wordt voor het eerst papa (uitgerekend 6 dec). Dus die zijn er ook niet bij. Dus om er toch iets speciaals van te maken zou een persoonlijke boodschap van sinterklaas fantastisch zijn.. duimen maar

 4. Peggy M zegt:

  Zoontjelief krijgt nu al de kriebels als hij ’s morgens gaat kijken of zijn schoentje is gevuld. Wat zou dit toch ontzettend tof zijn als Sint zo’n persoonlijke boodschap voor hem heeft!

 5. Raaf Klein zegt:

  Leuk voor mijn dochtertje.

 6. Marian zw. zegt:

  Onze dochter begint echt te twijfelen of Sint nu echt is of niet….met deze winactie is het natuurlijk weer helemaal echt als Sint haar zo toespreekt! Ik loot graag mee voor onze 6 en 4 jarige

 7. Deze papa zou zijn kinderen heel graag verrassen met deze bijzondere en persoonlijke videoboodschap van de Sint. Deze DVD zou een ontzettend leuke en originele invulling aan Pakjesavond geven.

 8. Marit bouwman zegt:

  WoW te gek zelfs Sinterklaas zou deze actie niet stilletjes voorbij gaan!!
  Ik ben al een gelukkige vrouw dankzij mijn mooie gezin,maar wat zou ik mijn meisje graag nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige prijs.
  Duimen maar…, dat de goede Sint zal komen!!

 9. Kevin Veghel zegt:

  Waaauwwwwwwwwwwww! Deze papa zou wel heeeel blij worden van zo een super cadeau! Wat een topper!
  Wij nodigen een minima gezin uit en dit zou wel een heel gaaf en persoonlijk cadeau zijn! Ik ben heeeel benieuwd naar de verbaasde gezichten zeg…..

  Hopelijk valt deze papa op tussen alle mama’s hihi

  Grtz kevin

 10. Rafaella zegt:

  Wat een leuk idee! Wij vieren ook dit jaar weer Sinterklaas met alle neefjes en nichtjes en wat zouden ze het leuk vinden als de Sint hun allemaal iets te vertellen heeft! 🙂

 11. k v kammen zegt:

  super leuk voor de kinderen dit

 12. Liesbeth zegt:

  Jaaaaaa! Die wil ik winnen voor Sinterklaas bij opa en oma met onze drie nichtjes!!! Zou de klapper van de middag/avond worden!

 13. Esther zegt:

  Ja heel erg leuk! Dan kan de sint zelf vertellen waar alle cadeautjes liggen. Dat zullen de kinderen allemaal wel erg leuk vinden.

 14. Claudia Diependaal zegt:

  Wat n leuk idee. Ik wil deze dan aan mijn schoonzusje kado doen. De 1e Sinterklaas met 4 inplaats van 1 kind hebben ze daar een mooie herinnering aan. Mijn schoonzus gaat nl samenwonen met een vader met 3 kinderen. Deze zijn er niet altijd maar voor haar is het uiteraard ook nogal wat als je 7 jaar helemaal alleen voor je kind hebt gezorgd. En er dan ineens 4 hebt om het weekend en door de week ook nog af en toe. Zij zal de dvd moeten samenstellen want ik weet te weinig over de andere kindjes zou ik winnen. Maar ik vind het nu al heel leuk.

 15. Marange Krouwel zegt:

  Ik doe graag mee. Mijn kinderen zullen het super vinden!! Nu al benieuwd naar hun blije snoetjes!

 16. Desire Meijer zegt:

  Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al gezellig de warme kachel aangestoken.

  Nog maar 1 nachtje slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
  En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Marstyle zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en al zijn Pieten.

  Nu maar heel hard hopen dat de MarstyleSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

 17. Esther zegt:

  Super leuk! Wij vieren dit jaar weer Sinterklaas met alle neefjes en nichtjes (7 stuks totaal), hoe leuk zou het zijn als ze allemaal even toegesproken worden door de Sint! *Fingers crossed!*

 18. Baukje haan zegt:

  Sinterklaas is bijna weer in het land
  Is hij ook in ons dorp beland?
  Wat zou het geweldig zijn
  Als hij ons met deze dvd komt verblijden op het sinterklaas verstijn
  Sanne is een slimme meid
  En houd erg van gezelligheid
  Eva is al weer 5 jaar
  Ze is dan ook echt een knutselaar
  En Ruben is een spiderman fan
  Heeft de sint misschien daarvan iets voor hem?
  Dan is er nog iris de kleine spruit
  Ze maakt al heel erg veel geluid
  Deze kinderen hebben deze dvd echt verdient
  Want sinterklaas is hun allergrootste vriend

 19. Suzanne Hin zegt:

  Lijkt mij ontzettend leuk om een keer een video boodschap van Sinterklaas te krijgen. En dit jaar zou echt perfect zijn. Dit is namelijk de laatste keer dat mijn oudste dochter van 7 nog volledig in Sinterklaas geloofd. Vanaf volgend jaar worden het surprises op school, dus dan moeten we het wel verteld hebben. We vieren het samen met mijn ouders en mijn broer met zijn gezinnetje. En dit jaar is de eerste keer dat mijn nichtje Sinterklaas viert dus dit jaar word extra speciaal.

 20. Suzanne Hin zegt:

  Lijkt mij ontzettend leuk om een keer een video boodschap van Sinterklaas te krijgen. En dit jaar zou echt perfect zijn. Dit is namelijk de laatste keer dat mijn oudste dochter van 7 nog volledig in Sinterklaas geloofd. Vanaf volgend jaar worden het surprises op school, dus dan moeten we het wel verteld hebben. We vieren het samen met mijn ouders en mijn broer met zijn gezinnetje. En dit jaar is de eerste keer dat mijn nichtje Sinterklaas viert dus dit jaar word extra speciaal.

 21. Marcia Kan zegt:

  Jaaaa, wat leuk! Onze oudste dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Ik zou daarom graag dit keer nog alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Deze dvd gaat daar zeker aan bijdragen!!

 22. jolein koolske zegt:

  Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters ??? Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later

 23. elisabeth maria martina zegt:

  elk jaar weer verheug ik me op die verbaasde snoetjes
  #nunogboffen

 24. Sandra Broeders zegt:

  Oooohhhh leuk! Die wil ik wel winnen. Gijs begon er gisteren alweer over: o ja dan krijgen we weer zo’n film en dan vertelt Sinterklaas waar de cadeautjes liggen! ?

 25. Linda Raaijmakers zegt:

  Graag voor Lucas & Eva 😀 en daar heb ik het volgende voor gedaan 😀 vanaf nu zonder linkjes 😉
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 26. Volgmama zegt:

  Wat geinig dit! Succes met de winactie.

 27. Heidie van der Steeg zegt:

  Herkenbaar snel iets willen uitproberen en dan is het later niet meer (of lastig) terug te draaien… in die valkuil zal ik dan zeker niet stappen, mocht ik gelukkige winnares van de Video van de Sint worden. We hebben die nog nooit in huis gehaald, dus ik ben reuze benieuwd hoe mijn kinderen het zouden vinden, zo’n persoonlijke boodschap van de Sint.

 28. karina zegt:

  Dat zou leuk zijn om te laten zien. En vooraf maken met mijn oudste die voor het eerst niet meer geloofd. Mag zij bepalen wat sinterklaas over haar zusje gaat zeggen.

 29. Patricia Batelaan zegt:

  Veel over gehoord en nu dus gelezen op je blog. Zou het dan ook graag willen proberen voor Kyan. Duimen maar ☺️

 30. Nienke zegt:

  Dat lijkt me erg leuk voor onze dochters Emma en Anouk.

  1. Nienke zegt:

   Daar ging wat mis…

   Mijn meiden zijn dol op sinterklaas en beginnen de dag standaard met de zwartepietenstijl dans. Lang leve youtube. Een boodschap van Sint zou helemaal het einde zijn!

 31. Wauw. Ik heb dus echt nog nooit van zoiets gehoord! Top dat ik dit tegen kom. En wat een leuke manier om zó pakjesavond te vieren. Ik wil dan ook graag mee doen met je win actie.

 32. Jaaaaaa de leukste tijd van het jaar!! Wat hebben ze er hier thuis zin in.. mijn vijfjarige is vooral dol op de goedheiligman.. dus als die je een hand geeft dan kan je dag niet meer stuk.. toegesproken worden door hem dat is natuurlijk helemaal super dus doe graag voor hem mee!!

 33. Renske zegt:

  Oh dat zou geweldig zijn zeg om pakjesavond mee te beginnen! Een beetje rust in huis met die 2 stuiterballen van mij en misschien dat Jacy wel eindelijk eens op het potje (de wc) wil als Sinterklaas het tegen hem zegt!

 34. Mom zegt:

  Lijkt me geweldig leuk om de krijgen voor ons gezin.

 35. Heleen zegt:

  Oh, wat zouden mijn jongens dit geweldig vinden. Ze zijn 3 en bijna 5 en zitten dus volop in de “geloven”tijd. Ik zou het dus geweldig vinden om zo’n mooie, persoonlijke, video te kunnen tonen op pakjesavond. Vooral nu we het voor het eerst ook met opa en oma, ooms, tantes, neefje en nichtje gaan vieren.

 36. Jacmana zegt:

  Dit zou ik nou echt geweldig vinden voor mijn 2 prachtige kleinkinderen

 37. Nynke zegt:

  Ik zat me al af te vragen wat we dit jaar weer moeten verzinnen met kinderen die een beetje beginnen te twijfelen. Met deze video rekken we dat zeker nog een jaar. Leuk!

 38. Diana zegt:

  Ja super leuk voor m’n mannetjes van 4 en 7! Wat zullen ze versteld staan dat de Sint hun echt kent! Leuke Aktie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.