PomPom Wow review

PomPom Wow is volgens mij dé knutselhype voor jonge meisjes dit seizoen, daarom een review. Ik ontdekte deze knutselsets tijdens mijn bezoek aan de BOTI bloggerdag. Mijn dochters had ik voor de presentatie namelijk achtergelaten bij een kleurplaat en daarna was ik ze kwijt. Zaten ze dus al die tijd gezellig te knutselen aan de tafel met Pom Poms! Enthousiast lieten ze mij zien hoe je hiermee de leukste knutsels maakt: glue dot op de onderkant van een PomPom plakken, op het te pimpen voorwerp plakken en dan het hulsje er af. Nu nog even het wolletje naar beneden duwen, zodat je PomPom mooi uitwaaiert. Voila: een knuffelig resultaat!

pompomwow
De PomPomWow kamerversierset unboxed.

Bij BOTI lagen potloden en leuke schoolspullen van Zeeman (daar schreef ik hier over) klaar om te decoreren. Multomappen, pennenbakjes, opschrijfboekjes… Zelf kocht ik bij de Action voor een prikkie van die houten sieradenkistjes voor mijn dochters om met de PomPoms te gebruiken, je vindt ze bij de knutselspullen want ze zijn ook speciaal bedoeld om te pimpen.

De Pom Poms zijn dus klant en klare wolletjes met een glue dot eronder. Vroeger vond ik een pompon maken van karton zelf ontzettend leuk om te doen. Ik was uren in de weer met kartonnetjes en bolletjes wol. Dit nieuwe knutselmateriaal versnelt het proces en biedt veel wollige leuke nieuwe mogelijkheden op creatief gebied! 

Makkelijk en veelzijdig

De meisjes van BOTI hadden mijn dochters allerlei tips gegeven en waren heel geduldig om ze te helpen. Ik moest zelf vanwege de drukte best even wachten tot ik mijn contactpersoon kon spreken, maar dat was geen probleem omdat mijn dochters zo enthousiast waren over de PomPoms (en omdat er goed voor ze werd gezorgd). In de goodiebag die de meisjes mee kregen, zaten wat losse PomPoms en de benodigde rol met glue dots. Zelf heb ik ook nog wel glue dots op zolder liggen, een onmisbaar hulpstukje bij het scrapbooken dat ik ‘vroeger’ graag deed. Ik gebruikte ze voor het vastmaken van knopen en andere ‘embellishments’. Mocht jij een scrapbooker zijn, dan kun je ook daarvoor prima deze nieuwe PomPoms gebruiken, bijvoorbeeld op de kaften van je boeken. Of juist op de rug. Je kunt er van alles mee!

Knutselen met de Totum Rainbow Pets

Review sets, wat kregen we?

Na het zien van hun enthousiasme, wilde ik dolgraag iets van Pom Poms reviewen. Wij kregen van BOTI 3 verschillende sets mee om thuis te proberen: het Starterspakket van 7,99 euro, een Kamerversierset á 24,99 euro en een Ultiem Variatiepakket dat 19,99 euro kost. Dit in combinatie met de losse PomPoms uit de goodiebags zorgt voorlopig voor genoeg knutselplezier voor mijn 2 kleine dames.

Knutselen met de Aquabeads Luxe Set

pompomwow

Wat zit er in deze sets?

Starterpakket: 45 PomPoms en een rolletje glue dots

Kamerversierset: 75 PomPoms, een rol glue dots, magneetjes, een spiegeltje, kartonnen tegeltjes, klemmetjes, een soort kerstbal

Ultiem variatiepakket: 120 PomPoms in allerlei kleuren en verschillende groottes en de benodigde glue dots

De eerste 2 sets heb ik samen met de meisjes unboxed zoals dat heet. Bij het uitpakken van de laatste doos was ik op stap voor de blog. Dat heeft mijn oudste samen met oma gedaan en oma had een creatief idee… Met de lege hulsjes van de PomPoms hebben ze samen een armband en een ketting gemaakt. Want ook daar kun je natuurlijk heel leuk mee knutselen.

Knutselen: maak een tuintje van karton

pompom-ketting

Met de PomPoms kun je bovendien leuke dingen doen in combinatie met lege doosjes of wc-rolletjes. Zover zijn wij echter nog niet, de meisjes zijn nog steeds bezig met de meegeleverde materialen uit de knutselsets en een koffertje en de kistjes van de Action. Een echte review hoef ik ook eigenlijk niet te geven, dit knutselspul werkt heel eenvoudig – ook voor meisjes van 4 en 5 jaar. Af en toe dan gaat het even mis omdat een glue dot niet plakt of de huls er wat lastiger af gaat, maar dat lossen ze eigenlijk altijd zonder mijn hulp op. Bovendien zitten er meer glue dots dan PomPoms in het doosje. Er is direct een knuffelzacht resultaat. Wat wil je als jong meisje nog meer?

61 Knutseltips voor luie moeders

Mijn schoencadeau tip voor jonge meisjes is dan ook: een startersset PomPom Wow van 7,99 euro in combinatie met leuke spulletjes van Action of Zeeman! Heel erg leuk om dit knutselmateriaal te ontdekken. Zijn jouw meisjes net zo enthousiast als die van mij? Dan doe je mee aan deze winactie voor de grote zak op pakjesavond.

pompomwow

Winactie

Van BOTI Nederland mag ik een leuke prijs verloten, een PomPom Wow knutselpakket bestaande uit een Starterpakket én een Glitterpakket met 55 glitter PomPoms! Houd tijdens deze winweek ook De Mama Company in de gaten, want daar zal ik een andere PomPom Wow prijs verloten. Hoe kun je meedoen? Heel simpel, laat hieronder een bericht achter voor wie je deze knutselsets in de zak van Sinterklaas zou willen doen. Het zou leuk zijn wanneer je ook de pagina van PomPom Wow Nederland op Facebook gaat volgen, die staat vol met leuke filmpjes en knutseltips!

En de winnaar is geworden… Monique Slootweg! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling. Fijne Sinterklaas 🙂

Was jij al bekend met de PomPoms?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Moniek S lootweg zegt:

  Wat super dat ik heb gewonnen!!!!!!!

 2. Dit is echt super leuk spul! Zeker doe ik graag mee om (nog) meer hiervan te krijgen voor dochters

 3. brants zegt:

  doe graag mee voor dit leuke pakketje voor mijn kleindochter die zeer graag knutselt

 4. kempenaers zegt:

  doe graag mee voor mijn kleindochter die dat superleuk zal vinden

 5. Raaf Klein zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 6. Anja zegt:

  Dat zou een superleuk decembercadeautje zijn!! Knutselen blijft het leukste wat er is!!

 7. Nancy van der kamp zegt:

  Het perfecte cadeau voor Mn kleine vriendin! Knutselen en lekkere zachte aaibare pompons , dat wordt een verrassing dan ?

 8. Amanda zegt:

  Wat zou ik dit graag in de zak van Lana willen doen.
  Mijn dochter van bijna 5 is dol op knutselen

 9. Anna zegt:

  Ik doe mee voor mijn lieve nichtje
  Facebook: An Na

 10. Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Ik zou het ook ontzettend leuk vinden om samen met mijn dochtertje te knutselen met deze leuke Pom Pom Wows. Ik heb mijn dochtertje hier al heel vaak over gehoord, dus dit zou zij helemaal geweldig vinden Marstyle!

 11. Nicolette van Vliet zegt:

  Oh knutselen vinden ze helemaal leuk bij mij thuis. We doen het helaas niet zo vaak als kindjes zouden willen. Dit maakt mij ook enthousiast ?

 12. Karin zegt:

  Wat leuk, dit ken ik helemaal niet. Met 3 knutseldochters wordt het nog lastig voor wie het in de zak zal gaan, maar ik doe graag mee voor ze! Desnoods zetten we 3 namen op het cadeautje 🙂

 13. Sabine Flothuis zegt:

  Dit ziet er echt zooooooo leuk uit!! Ik weet zeker dat het direct aanslaat bij mijn dochter Mara. Dol op knutselen en sieraden maken. Ook erg leuk dat je er nog veeeeeeeeel meer mee kunt doen. Ben benieuwd wat ze als eerste zal gaan maken.

  Ik maak dus graag een kansje om mijn dochter Mara te mogen verrassen!!

 14. Jolein koolske zegt:

  Oh super leuk !!! Mijn meiden zullen dit geweldig vinden ? Knutselen is bij ins bijna dagelijkse kost dus zou leuk zijn om eens op een andere manier te knutselen ???

 15. Hier willen onze drie dochtertjes natuurlijk meer van weten

 16. Suzanne Hin zegt:

  Mijn dochters zijn dol op knutselen, dit setje zullen ze vast ook fantastisch vinden.

 17. Marian zegt:

  Ik ken een meisje dat dit zeker leuk gaat vinden, hoop dat ik haar ermee mag verrassen!

 18. Linda Smeets zegt:

  Ik was nog niet bekend met de Pompoms. Dit is leuk! Ik zou graag deze knutselsets in de zak van Sinterklaas zou willen doen voor onze dochter die het leuk vindt om creatief bezig te zijn. (Moeders stiekem ook), en doe daarom dan ook graag mee. ?

 19. Nicole zegt:

  Ik doe heel graag mee aangezien ik dit echt fantastisch vond en ik denk dat (met een beetje hulp) mijn dochter dit ook wel kan!

 20. marjolein zegt:

  Ken ’t helemaal niet, supertof!

 21. Anita H. zegt:

  Ontzettend leuk speelgoed. Leuk cadeautje voor zoontje (ja hoor, zeker niet alleen voor meiden) van een vriendin.

 22. Moniek S lootweg zegt:

  Ik doe mee voor dochterlief van zes!

 23. Ingrid Raad zegt:

  Lotte (onze dochtertje van 5, bijna 6) zegt dat ze de kerstboom met Pom Pom Wow zou versieren! Goed idee! Ik zeg, nieuwe kerstboomtrend 2016 is bekend!

 24. Ik kende het niet, maar ik vind het leuk speelgoed! Lekker creatief en goed als kinderen knutselen!

 25. Nicole zegt:

  Dat leuk om met mijn dochters (4 en 5) te doen!

 26. Nicole zegt:

  Dat is hartstikke leuk voor onze dochters van 4 en 5!

 27. Monique Weber zegt:

  Ook deze is voor de meiden leukd at er tegenwoordig zoveel knutsel pakketten zijn

 28. I. Oudshoorn zegt:

  Wat super leuk weer! K doe graag mee voor mijn 5 jarige nichtje. Haar moeder haakt veel. Ze wil graag meedoen, maar is er nog te klein voor. Met deze gave set kan ze toch creatief zijn met wol!

 29. Marian Zw zegt:

  Ook deze tweede wijactie is echt iets voor mijn knutselmeisje, einde van de maand is ze jarig, dus of dit cadeau de zak haalt weet ik nog niet….

 30. Corinne De graaf zegt:

  Leuk voor mijn dochter

 31. Bianca Fenna zegt:

  Keuze is gemakkelijk, dit is waar mijn oudste dochter telkens om vraagt dus voor haar gaat het de zak in

 32. Gera zegt:

  Ohhh die willen we graag op een regenachtige woensdagmiddag uitproberen!

 33. Iris zegt:

  Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het ziet er echt superleuk uit! Mijn dochter is een echte knutselfanaat en dit zal ze vast heel leuk vinden als het in de zak zit! Volgens mij staat het garant voor uren knutselplezier.

 34. Tanja Van Der Valk-partal zegt:

  Wat heb je leuke meidenspullen in jouw winacties. Echt gaaf en echt dingen waar mijn dochtertje gek van is..

 35. cobi zegt:

  Wauw wat leuk hier worden ze bij mij ook erg gelukkig van denk ik

 36. Patricia zegt:

  Yes nog zo’n leuke knutselactie!!! Maak graag kans

 37. Sigrid zegt:

  Hier doe ik heel graag aan mee voor onze dochter! We waren ook op de BOTI dag en ze vond Pom Pom Wow super leuk. We hebben het verder niet in huis gehaald maar laatst wél als cadeautje aan een vriendinnetje gegeven. Dat vond ze even heeeel lastig… “Onthouden voor Sinterklaas”, dacht ik toen. En nu: “Hier moet ik aan meedoen” 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Was leuk om je daar even te zien en bij te kletsen Sigrid!

 38. melissa zegt:

  5 jarige knutselkont Elise zal dit erg leuk vinden. Als je vraagt wat haar hobbys zijn is het ook: knutselen 🙂 Ik weet zeker dat ze hier heel blij van gaat worden!

 39. Anja zegt:

  Wat leuk, mijn kleinZOON vindt dit geweldig!!!!

 40. Liesbeth zegt:

  Superleuk voor in de zak van Sint! Ik denk dat mijn twee lieve nichtjes hier heeeeeeeeellll blij van worden!

 41. elisabeth maria martina zegt:

  wat een origineel verjaardagskado voor mijn kleindochter

 42. cindy pater zegt:

  Wat leuk zeg, al blijft de ouderwetse manier ook leuk om te doen aldus mijn grote meis. Mijn kleine meid heeft daar nog geen geduld voor dus het zou voor haar geweldig zijn om hier mee te kunnen knutselen

 43. Mom zegt:

  Ja hoor, superleuk knutselspul.
  Ik doe mee voor de kleinkinderen.

 44. Jacmana zegt:

  Ik zou het in de zak doen voor mijn prachtige kleindochter Lenn, die het heerlijk vind om te knutselen

 45. Maris zegt:

  Vroeger deed ik het met een kartonnetje en wol. Maar dit is wel leuk als kado!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.