Review: Action douchekop

Een jaar geleden heb ik flink geshopt bij de Action (ik moet er nodig weer eens heen, binnenkort weer een kinderverjaardag) en kocht ik onder meer de Action douchekop. Lees hier de shoplog. We hadden daarvoor een regendouche van het merk Grohe en die hield het na 7 jaar voor gezien. Rondsurfen leerde dat een vergelijkbaar exemplaar ons minimaal 100 euro zou kosten, maar er waren ook duurdere exemplaren…

Bij de Action spotte ik een regendouchekop voor slechts 4,50 euro! Dat is me nogal een prijsverschil! Ik durfde de gok wel te wagen en nu douchen we er een jaar mee. Wat vind ik ervan? Dat willen heel veel mensen weten, want mijn oude blog wordt erg veel gevonden op de zoekterm ‘Action douchekop’.

Dit is hem dan, een jaar lang in gebruik en nooit ontkalkt... Ziet er nog goed uit toch?
Dit is hem dan, een jaar lang in gebruik en nooit ontkalkt… Ziet er nog goed uit toch?

Lees ook: Wat voor soort raamdecoratie in de badkamer?

Topaankoop voor de badkamer

De review heeft even op zich laten wachten, maar bij deze: het was echt een topaankoop! Ik had de douchekop er snel op geschroefd, was een eitje. Het formaat is iets kleiner dan onze oude regendouche, maar wel groter dan een standaard douchekop zoals bijvoorbeeld die in ons bad. En fijn dat hij is! Echt top! Ontkalken heb ik nog niet hoeven doen en we zijn een jaar verder.

Boven alles is vooral het douchecomfort heel fijn. Ook als we de kraan op de waterbespaarstand hebben staan komt er een goede lekkere en comfortabele straal uit. Hij doet in geen enkel opzicht onder voor een duurder merk, behalve misschien dat hij geen ‘strakke design vormgeving’ heeft. Maar hij oogt gewoon netjes en misstaat niet in onze badkamer. Je kunt de waterstraal aanpassen door aan het grijze dingetje op de kop te schuiven, hij heeft verschillende standen.

Goed gespot, de Wilkinson die ik mocht reviewen hangt er nog ;-)
Goed gespot, de Wilkinson die ik mocht reviewen hangt er nog 😉

Conclusie: Action Douchekop is ok

Volgende keer dat ik bij Action ben, wil ik een reserve exemplaar kopen. Ideaal ding en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Dus iedereen die twijfelt: super ding, lekker kopen voor die 4,50 euro! Als je een goede cv-ketel hebt, berekend op een regendouche, gaat hij je vast goed bevallen.

Lees ook: 5 badkamertips om je douchemoment nog fijner te maken

Online kon ik hem overigens niet vinden, dus ik hoop dat ze hem nog hebben. Meer mensen enthousiast over de Action douchekop? Of durfde je het niet aan gezien de lage prijs?

Lees meer leuke artikelen op deze blog:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Joost zegt:

  Hoi.

  Vandaag ga ik deze douche kop bij de Action kopen en dat is dan nummer 3 haha.
  Bij mij gaat hij een jaartje mee en dan begint hij te lekken bij het schroefdraad van de kop, het draad waar je de metale koppeling opdraait is dan lam en snel zit je dan op het maximale aandraaien (plastic en 5euro wat wil je haha) Maar goed, hij heeft een fijne straal en dit keer gaat hij langer mee 🙂

  1. Marguerita zegt:

   Ah wat goed! Ik ben zelf inmiddels verhuisd en in mijn nieuwe huis nog geen vervangende douchekop nodig gehad, maar heel goed om te weten. Mooie aanvulling op het artikel dankjewel. En net wat je zegt, voor 5 euro kun je er echt geen buil aan vallen. Prima ding!

 2. Nathalie zegt:

  Wat grappig dat je met die douchekop zo goed scoorde! Dat is toch wel een ding!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, inderdaad! Totaal niet verwacht en steeds maar denken laat ik nu eens een review schrijven, bij deze 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.