Review: Action douchekop

Een jaar geleden heb ik flink geshopt bij de Action (ik moet er nodig weer eens heen, binnenkort weer een kinderverjaardag) en kocht ik onder meer de Action douchekop. Lees hier de shoplog. We hadden daarvoor een regendouche van het merk Grohe en die hield het na 7 jaar voor gezien. Rondsurfen leerde dat een vergelijkbaar exemplaar ons minimaal 100 euro zou kosten, maar er waren ook duurdere exemplaren…

Bij de Action spotte ik een regendouchekop voor slechts 4,50 euro! Dat is me nogal een prijsverschil! Ik durfde de gok wel te wagen en nu douchen we er een jaar mee. Wat vind ik ervan? Dat willen heel veel mensen weten, want mijn oude blog wordt erg veel gevonden op de zoekterm ‘Action douchekop’.

Dit is hem dan, een jaar lang in gebruik en nooit ontkalkt... Ziet er nog goed uit toch?
Dit is hem dan, een jaar lang in gebruik en nooit ontkalkt… Ziet er nog goed uit toch?

Topaankoop voor de badkamer

De review heeft even op zich laten wachten, maar bij deze: het was echt een topaankoop! Ik had de douchekop er snel op geschroefd, was een eitje. Het formaat is iets kleiner dan onze oude regendouche, maar wel groter dan een standaard douchekop zoals bijvoorbeeld die in ons bad. En fijn dat hij is! Echt top! Ontkalken heb ik nog niet hoeven doen en we zijn een jaar verder. Boven alles is vooral het douchecomfort heel fijn. Ook als we de kraan op de waterbespaarstand hebben staan komt er een goede lekkere en comfortabele straal uit. Hij doet in geen enkel opzicht onder voor een duurder merk, behalve misschien dat hij geen ‘strakke design vormgeving’ heeft. Maar hij oogt gewoon netjes en misstaat niet in onze badkamer. Je kunt de waterstraal aanpassen door aan het grijze dingetje op de kop te schuiven, hij heeft verschillende standen.

Goed gespot, de Wilkinson die ik mocht reviewen hangt er nog ;-)
Goed gespot, de Wilkinson die ik mocht reviewen hangt er nog 😉

Conclusie: Action Douchekop is ok

Volgende keer dat ik bij Action ben, wil ik een reserve exemplaar kopen. Ideaal ding en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Dus iedereen die twijfelt: super ding, lekker kopen voor die 4,50 euro! Als je een goede cv-ketel hebt, berekend op een regendouche, gaat hij je vast goed bevallen.

Online kon ik hem overigens niet vinden, dus ik hoop dat ze hem nog hebben. Meer mensen enthousiast over de Action douchekop? Of durfde je het niet aan gezien de lage prijs?

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat grappig dat je met die douchekop zo goed scoorde! Dat is toch wel een ding!

    1. Marguerita78 zegt:

      Ja, inderdaad! Totaal niet verwacht en steeds maar denken laat ik nu eens een review schrijven, bij deze 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.