Verwennerij voor de badkamer

Wat is onze badkamer toch een fijne plek! Warm, comfortabel en in de sfeer die we graag wilden. Hiervoor woonden we in een flat die inmiddels gesloopt is, met als ‘badkamer’ een koud en beschimmeld douchehok van 1×2 meter. In dit huis besteedden we aan deze ruimte dan ook veel aandacht met de verbouwing 10 jaar geleden. 

De ruimte werd iets uitgebouwd zodat er een douche én een lekker groot bad in konden. Ook lieten we een groot Velux dakraam plaatsen voor meer lichtinval en betere ventilatie. In de vloer lieten we de warm water toevoer naar de verwarming met een extra bocht aanleggen, zodat de vloer ook lekker warm aanvoelt als de radiator brandt. De speakers die we in het plafond aanbrachten voor muziek in de badkamer, worden nu eigenlijk niet meer gebruikt…

Shoplog en binnenkijker: de badkamer(Opent in een nieuwe browsertab)

Updaten essentials

Als je de badkamer al enkele jaren in gebruik hebt, wil je hem zo af en toe even opfleuren met nieuwe producten. Ik deed hiervoor inspiratie op in het gratis magazine van Wooning. De basis is goed dus met de accessoires kunnen we prima uit de voeten. Overigens doet de Action douchekop die ik eerder reviewde het ook nog prima! En ik heb een paar maanden terug ook de toiletbril vervangen omdat ik deze niet meer fris vond. Mijn man kocht bovendien een paar varens voor een wat groenere look & feel. Het enige was misschien nog zou moeten is over een paar jaar de kitranden weghalen en opfrissen.

Fijne badkameraccessoires

In mijn mailbox vind ik regelmatig de mooiste plaatjes van nieuwe accessoires waarmee we onze badkamer in een handomdraai een nieuwe look zouden kunnen geven. Een opbergrek heb ik al besteld en daarop zouden bijvoorbeeld hamamdoeken heel mooi staan.

Mocco hamamdoeken

mocco hamamdoeken

Deze mooie hamamdoeken van Mocco.nl zijn handgeweven en van 100% katoen. Superzacht zijn dit soort handdoeken en ze nemen weinig plek in en zijn snel droog. Te koop vanaf € 34,95.

Brabantia newIcon

Brabantia vind ik een geweldig merk. De hangende Brabantia newIcon zou ik heel praktisch vinden in de badkamer. Deze wandafvalemmer van 3 liter heeft een kunststof binnenemmer en is roestbestendig, robuust en geurdicht. En omdat hij aan de muur hangt, is het makkelijker om je vloer schoon te maken. Hij is verkrijgbaar in de kleuren White, Brilliant Steel, Matt Steel, Matt Black en Platinum. Ze hebben overigens ook mooi toiletgarnituur van dit merk.

Luxe eyecatchers van Riviera Maison

Ook Riviera Maison stuurt mij afbeeldingen toe van hun collecties. Deze luxe eyecatchers uit de zomercollectie van 2017 zou ik een geweldige toevoeging vinden aan onze badkamer. Ze geven toch een extra gevoel van weldaad en warmte. Kaarsen aan als je in bad ligt, een vaasje bloemen in plaats van een varen, … de producten van dit merk zijn gewoon mooi. Duur, dat wel, maar mooi…

Gladde beentjes

De hele lijn Wilkinson Sword vrouwen scheersystemen kreeg het afgelopen voorjaar een make-over. een scheermes als de Hydro Silk Bikini mag dus gezien worden in je badkamer, vrolijke felle kleurtjes! Voor extra gladde benen en comfortabel scheren onder de douche bevatten de Hydro Silk scheerkoppen nu een speciaal serum met sheaboter voor extra verzorging van de huid. Deze Hydro Silk Bikini kost € 15,99 bij de drogist.

Zachte badjas

De heerlijke zachte badjas die jullie hier zien, kregen wij trouwens van het Duitse merk Sanetta, onder meer te koop bij Zalando. Hij heeft bovenin 1 sluitknoop en je kunt hem met de centuur dichtknopen. Lekker zacht en lekker warm. Heerlijk als mijn meisje ’s ochtends in haar pyjama naar beneden sluipt om alvast tv te kijken of om op te warmen na het badderen of douchen. Erg mooie kwaliteit en haar favoriete kleur!

Unboxing: de SOS Gift Box(Opent in een nieuwe browsertab)

Welke wensen heb jij nog voor je badkamer? Wissel je weleens van accessoires?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.