Unboxing: de SOS Gift Box

Stel… je kent iemand die ernstig ziek is. Misschien door corona. Misschien kanker. Misschien iets heel anders dat behoorlijk zijn weerslag heeft op die persoon. Je durft niet te bellen, want misschien ligt de ‘patiënt’ dan net te slapen. Een kaartje of bosje bloemen heb je in de eerste ziekteweek al gestuurd… Maar nu zijn we een paar maanden verder en je ziet dat ze het nog altijd moeilijk heeft. Dan kun je een SOS Gift Box sturen!

sos gift box

Kan overigens ook ‘gewoon’ naar een jarige kennis. Of naar iemand die zijn zaak in rook op ziet gaan. Iemand die nu overuren draait en daardoor zichzelf flink voorbij loopt. De SOS Gift Box is een doos vol verrassingen. Elke doos is anders, want de inhoud wordt gesponsord door leuke merken. Deze liefde per post gaat voor elke gekochte box overigens niet alleen naar de persoon die jij een beetje wilt verwennen. Voor elke doos gaat er óók eentje naar het personeel van een ziekenhuis! Een hart onder de riem voor hen die het kunnen gebruiken dus.

Wat zit er in zo’n giftbox?

De inhoud wisselt, maar in een box van 39,95 euro zitten producten ter waarde van 99,95 euro. Denk aan een tijdschrift, een face product, een body product, thee, een beauty product, een fashion item en een lifestyle product. Ook een leuke verrassing voor je eigen personeel of een zakenrelatie!

Meet my Brand dat deze leuke giftboxen samenstelt, stuurde mij er ook eentje om me op te vrolijken tijdens het corona-herstel. Bij deze de unboxing video:

Wat zat er in mijn SOS cadeautje?

Zoals je ziet echt een doos bomvol leuke kleine verwennerijen. Ontspanmomentjes galore!

 • 2 droogshampoos van Batiste
 • magazines Tina, Autoweek en &C
 • een heerlijk drankje van Aspire dat naar cassis smaakt
 • een gaaf t-shirt van Milla Amsterdam: lekker zacht stofje en mooie army groene kleur
 • Collistar make-up remover
 • Charlotte Tilbury bon en mini mascara sample
 • een eco-friendly drinkzakje van Aqualicious
 • Kneipp citroengras thee en douchegel
 • Aleeza glowing beauty oil
 • 2 7 Wonders gezichtsmaskers (van die fijne sheets)
 • een verstevigend bodymasker van Oh K
 • geurend slaapbevorderend kussentje van Coco-Mat

Kortom: een verwenbox waar over nagedacht is. Veel herstellende corona-patiënten (ik ook) hebben last van een droge huid, problemen met inslapen en weinig energie. Met een tijdschriftje in de zon werk je ongemerkt aan de benodigde Vitamine D inname. De harde werkers in de zorg kunnen na hun lange diensten ook de nodige oppeppers voor hun huid en ontspan momentjes gebruiken.

Zelf heb ik tijdens het schrijven van dit artikel een lekker maskertje opgedaan! Dat kun je als thuiswerker prima, niemand die het ziet.

Meet my Brand, heel hartelijk bedankt voor deze bijdrage aan mijn herstel. Ik pik jullie idee en neem deze week tijdens de controle een leuk cadeautje mee voor mijn huisarts, die tijdens de corona-piek op de afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis heeft meegedraaid. (Naast het bemensen van de eigen praktijk en de corona-poli bij het ziekenhuis.)

Wil jij meer weten over de SOS Gift Box? Klik hier.

Wat vind jij van dit soort verrassingspakketten?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.