Shoplog en binnenkijker: de badkamer

Nog niet alle ruimtes in mijn huis zijn aan bod geweest als binnenkijker. Mijn huis is al erg leuk, maar sommige ruimtes zijn nog niet zoals ik ze hebben wil. Vandaag show ik jullie hoe mijn badkamer geworden is. En laat ik je zien welke woonspulletjes ik heb geshopt in het kader van ‘woonmaand oktober’. Dé periode dat iedereen zijn huis van binnen weer wil pimpen, omdat we er de komende maanden meer tijd door gaan brengen.

badkamerplanchet
De Tadé beautyproducten ben ik aan het reviewen, maar ze ogen heel mooi op dit Kartell shelfish plankje toch?

Mijn badkamer was dus best een dingetje. Ons oude huis had een geweldige badkamer helemaal naar mijn smaak met een mega dakraam, sfeer, warmte in de vloer, fijne douche en vooral een geweldig bad… Ik vond het op koude winteravonden heerlijk om daar in te liggen met een tijdschriftje en wat muziek. Lekker opwarmen in het water en ontspannen. De badkamer in mijn huurwoning is daarmee gewoon niet te vergelijken. Ik heb wat tranen gelaten om deze stap terug, maar nu is de badkamer een beetje opgepimpt. Dankzij mijn handige vader kan ik weer comfortabel douchen en maken ook de meisjes er geen strijd meer van.

Lees ook: een minimalistische badkamer inrichten

Lees ook: Binnenkijker: de keuken

Wat was er mis met deze badkamer?

 • Klein. Schuin dak.
 • De wasmachine en de droger moeten er in staan. Gelukkig past dit precies met dank aan de monteurs van Expert.
 • Je kunt alleen douchen als je beneden in de keuken de afzuigkap aan doet, dit zorgt voor centrale afzuiging.
 • Hij zag er heel treurig uit zonder goede lamp en met grijze tegels op de vloer en simpele tegels op de muur. Gelukkig wel wit.
 • Er hing nog geen douchegordijn of stang om zo’n ding op te hangen.
 • Ik werd er gewoon heel verdrietig van…

Lees ook: Binnenkijker: de gouden kinderkamer

Wat hebben wij er allemaal aan gedaan?

Ik had al wat dingetjes opgeknapt, toen ik van webshop Flinders het aanbod kreeg om lekker aan het woonshoppen te slaan voor mijn blog. Ik wil nu alleen nog een mooie wasbak met ladekast en mooie kraan voor het mooie, maar verder ben ik tevreden.

 • Een hoekstang en douchegordijn opgehangen.
 • Regendouche en nieuwe thermostaatkraan.
 • Rekje voor de shampoo spulletjes.
 • Wasmanden van The House Doctor komen uit mijn oude huis (zie dit artikel).
 • LED-lamp van Philips opgehangen speciaal bestemd voor de badkamer.
 • Beter lampje boven de wastafel.
 • Handdoekenstang om handdoeken te laten drogen.
 • Designer handdoeken van Hay voor de styling.
 • Badmatje in wolkenvorm (zie dit artikel).
 • Zwart planchet boven de wastafel.

Lees ook: Binnenkijker: flamingobehang

Nu ik lekker kan douchen en het er allemaal niet meer zo heel treurig uitziet, maar ik er mijn eigen stempel op heb gedrukt… voelt de badkamer als een veel fijnere ruimte. Ik voel me er nu wel prettig in. Alleen nog sparen voor een mooi badkamermeubel dus. Of misschien ook niet en laat ik het zo. En ik wil nog iets verzinnen om de flessen wasmiddel enzo wat netter op te bergen.

Wat shopte ik bij Flinders?

Ik nam mijn badkamer als uitgangspunt bij het woonwinkelen, maar heb ook wat andere items gehaald. Het ontzettend gave zwarte planchet is van het merk Kartell, deze heet ‘shelfish wandplank’ en is er ook in andere kleuren. De handdoeken van het merk Hay Design zijn heerlijk zacht en lekker groot. Eyecatcher aan het plafond in mijn badkamer (maar lastig te fotograferen) is de LED-lamp Seru van Philips in de vorm van een soort wolk (past weer bij mijn badmat).

Verder ging ik voor toffe kussens van Tom Dixon London om het zwart/hout/roze sfeertje door te trekken op mijn bank.

Lees ook: 8x kleur in je interieur

De stoere Jelly plate schaal van Kartell in de kleur smoke heeft mijn oude niet matchende fruitschaal vervangen. En hij is groot in het echt! Wow! Erg blij met al deze spulletjes die van mijn huisje nog meer mijn eigen plekje hebben gemaakt.

Lees ook: Binnenkijker: de hal

Hoe vinden jullie mijn shopsels?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.