Cadeaus voor mijn nieuwe huis

Waar ik naartoe zal gaan is nog niet bekend, maar ik ben wel druk spullen aan het verzamelen en interieurinspiratie aan het opdoen. Mijn plannen voor de kinderkamer heb ik jullie al verteld, maar waar word ik zelf nu blij van? Tja… dat vind ik een lastige…

radbag cadeaus

Ik weet wel dat ik heel vrolijk word van de kitcherige dingen die blogster Hare Maristeit deelt en ook van de uitgebreide Rice verzameling van blogster Beautyspots, zij heeft nog veel meer leuke interieur ideetjes. Over de top is niet zo mijn ding, maar spullen in huis hebben waar je blij van wordt is heel belangrijk. Het zijn de vele kleine glimlachjes die je humeur kunnen maken en zeker in het begin ga ik dat heel hard nodig hebben. Daarom heb ik besloten om voor vrolijke accessoires te gaan, maar wel een rustig interieur met hier en daar een flinke dot kleur. Na het winnen van shoptegoed bij Beautyspots, maakte ik zelf alvast het begin van een eigen Rice verzameling bordjes en bekers  😀

Mijn happy home begint hier

Eenhoorns, wolkjes en sprookjes… Bij webshop Radbag kon ik los op andere hebbedingen, op het moment van shoppen hadden ze een mooie kortingsactie van 20% korting op alles en voor het schrijven van dit artikel mocht ik wat leuke cadeaus uitzoeken.

radbag cadeaus

Houten lichtletters

Ook voor de meisjes vond ik een mooi cadeautje trouwens, voor hun nieuwe kamertjes kocht ik een houten letter met lampjes erin. De letter C en de letter A, er gaan 2 AAA batterijen in. Deze presentjes zaten in de zak van Sinterklaas. Ze kosten 7,95 euro per stuk.

radbag cadeaus

Fairy Jars

Verlichting geeft sfeer, dus ik trakteerde mezelf ook direct op de sprookjesachtige Fairy Jars die ze hier kopen. Deze zijn echt zo leuk! Ze werken op zonne-energie en flonkeren een klein beetje als ze aanstaan, waardoor het licht in beweging lijkt. Heel sfeervol en echt een gaaf cadeautje deze set van 2 ‘sprookjespotten’ om het zo maar te noemen. Er zit een groen en een paarse pot in en de set kost 24,95 euro.

radbag cadeaus

Love the lightbox

Al een jaar verlekker ik me op instagram en bij vriendinnen thuis aan die leuke lightboxen. Ze hebben daar dan met letters een leuke spreuk op staan, passend bij het seizoen of een speciale dag. Of gewoon om zelf vrolijk van te worden, wat natuurlijk ook mijn doel is met deze shopping. Dat wilde ik zelf ook graag en – ook al heb ik de doos nog dicht gelaten – ik heb er nu één! Deze kostte 27,95 euro en wisselt ook van kleur. Volgens mij kun je hem ook op één kleur vastzetten trouwens.

radbag cadeaus

Magische eenhoorn kousen

Voor mij zat er in de zak van de Sint dit leuke kleine pakje met magische eenhoornkousen. Ze glinsteren! Er zaten twee paar sokken in de doos en mijn dochters vinden ze geweldig.  :mrgreen: Maar ze zijn voor mama… Kost 12,95 euro.

radbag cadeaus

Eenhoorn snijplank

Wij houden van eenhoorns! Het ultieme cadeau voor mijn nieuwe keuken leek me dan ook de eenhoorn snijplank. In het echt zat er echter een sticker op… verboden op te snijden… Dat is wel een beetje raar natuurlijk, want ik ben wel van plan om de snijplank te gebruiken om op te snijden en niet voor de sier. Voor 39,95 euro mag je dat toch ook wel van een snijplank verwachten.

radbag cadeaus

Wolkjes badmat

Het laatste cadeautje dat ik heb uitgezocht voor mijn blije huisje is de badmat in de vorm van een lief wolkje. Voor kinderkamers hebben ze ook veel in wolkenthema, echt superschattig. Leek me een leuke opvrolijker in de badkamer (of douchecel, het zal wel niet heel ruim zijn straks). De ooooohs en aaaaahs van mijn dochters waren niet van de lucht, dus missie geslaagd! Deze kost 17,95 euro.

radbag cadeaus

Zou jij na een moeilijke periode jezelf ook trakteren op dit soort cadeautjes of vind je het te kitcherig?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Iris zegt:

  ik trakteer mezelf dan met nailart spulletjes, maar jouw spulletjes zijn ook echt heel leuk!

 2. Annick zegt:

  Soms heb je het gewoon even nodig en dik verdiend. Juist dan kom je met de leukste schatten en vondsten thuis en dat is jou ook goed gelukt.

 3. Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi. Je hebt hele leuke dingen uitgezocht. Kun je niet op de achterkant snijden? Idd dom voor die prijs dat je er niet op zou kunnen snijden. Lamineren, ook geen optie?

  En alles komt goed. Het duurt alleen even voor je je lekker voelt nadat je dacht nooit uit elkaar te gaan ineens er alleen voor staat.

  Groetjes en liefs Claudia.

 4. Daisy Kroon zegt:

  Die fairyjars <3 Ik ben verliefd!

 5. Ja, tuurlijk zou ik mijzelf dan ook trakteren! Leuke spullen vooral de Fairy Jars. Je nieuwe woning word vast erg gezellig en knus!

 6. Ik vind de cadeautjes die je hebt uitgezocht heel leuk! Heel veel geluk straks in jullie nieuwe huisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.