Shoppen bij Karwei: knuffelige en gouden kinderkamers

Met een verhuizing in het vooruitzicht, lezen wij heel graag alle woonfoldertjes door die in onze brievenbus vallen. Zo ook die van Karwei, omdat deze winkel een uitgebreid assortiment heeft. Aangezien we nog niet weten waar we precies naartoe zullen verhuizen, is het lastig om al echte aanschaffen te doen. Dus blijft het voor nu even bij wegdromen en inspiratie opdoen. Mijn jongste heeft inmiddels ook bedacht wat ze graag wil: een harig krukje net als in ons Dormio vakantiehuis. We gaan dus voor warme wooninspiratie op haar nieuwe kamertje!

Harig en comfortabel

Mijn 5-jarige zoekt een knuffelig kamertje om zich terug te trekken. Vandaar de wens voor een harig krukje, een aaibaar vloerkleed en misschien wat knuffeldierenhoofden aan de muur. Als het maar zacht is, warm en uitnodigend. Met natuurlijk genoeg plek om verhaaltjes te kunnen spelen, een muziekje te luisteren en even alleen te zijn. Voor deze dame moet het allemaal niet te girly zijn, het mag wat stoerder. Steigerhout past goed bij haar.

karwei houten bank

Deze Woood eetkamerbank past wel in een stoerdere meisjeskamer, met daarop harige kussentjes of een kleed. Bovendien kan ze hem als Lego-tafel gebruik om haar spulletjes uit te stallen. Hij is momenteel afgeprijsd naar 111 euro bij Karwei.

taupe schapenvacht

Ze hebben bij deze bouwmarkt schapenvachtjes in verschillende kleuren. Deze taupe variant is net wat stoerder dan wit en zou perfect zijn voor op het bankje. Lekker knuffelig! Hij kost 69 euro en meet ongeveer 100 bij 70 centimeter. Je kunt hem ook als vloerkleed gebruiken.

kussen aaibaar

Op het bankje komt natuurlijk ook het aaibare kussen ‘curly’ van 14,95 euro.

bordje wild thing

Mijn kleine doerakje is echt een ‘wild thing’ dus deze uitspraak past wel bij haar. Budgetfind trouwens! Dit porseleinen wandbordje kost slechts 5,95 euro. Ze hebben ook nog een andere variant.

kever goud

Ze is gek op beestjes en altijd dingen aan het onderzoeken. Op haar bureau is dan deze presse papier van een gouden kever te gek! Hij kost 9,95 euro.

Fashionista kamertje

De oudste houdt stevig vast aan haar wens van wit met gouden stippen op de muur en accentkleur roze. Voor haar vind ik de DIY van Karwei erg leuk van een kleedkamer voor kleine meisjes. Echt een fashionista plekje met leuke sierkussentjes en glimmende accenten, waar ze heerlijk met vriendinnetjes kan zitten en kletsen, lekker kleuren of verkleden en make-uppen. Spiegeltjes en een fijne zitplek moet ik hiervoor hebben, en de haakjes, of kledingrek of kapstok voor sieraden, accessoires en kleding zullen dan een centrale plek krijgen.

karwei kruk goud

Dit messing krukje van Karwei lijkt net goud, hij kost 39,95 euro.

nijlpaard dekbedovertrek

Stylish maar toch perfect voor de kinderkamer is dit dekbedovertrek van Woood. Dat oudroze en de stippen sluiten goed aan bij de wensenlijst van mijn dochter en is dat nijlpaard niet superschattig? In de webshop van Karwei gezien voor 39,95 euro.

woood bijzettafel

Voor 19,99 euro zag ik dit leuke witte bijzettafeltje, wederom van Woood. Eventueel kan ik er nog gouden stippen opplakken, maar zo is ie ook leuk en niet te duur. Perfect om het Blond Amsterdam kinderserviesje op tentoon te stellen.

gouden wandrek

Boven haar bureau wil ze natuurlijk graag leuke kaartjes, poppetjes, charms en knutsels kunnen ophangen. In accentkleur goud heeft Karwei dit leuke wandrekje voor 24,95 euro.

gouden muurstickers

En mocht ik nu geen stippen voor de muur mijn dochter kunnen vinden… Hoe vinden jullie deze vinylstickers met metaalkleuren uit de VT Wonen collectie? Ze kosten bij Karwei 17,99 euro.

gouden stippen behang

Maar ja, ze hebben zo’n uitgebreid aanbod dat ik daar in de uitverkoop behang met gouden stippen vond haha. Vliesbehang voor 17,24 euro per rol.

gouden flamingo

Geinige accessoire voor een leeg plekje zou deze gouden flamingo zijn. Kost 19,95 euro.

Hoe vinden jullie mijn kinderkamer finds? Het verbaasde me hoeveel leuke woontrends en woonideeën ik hier vond. Jeuken jouw handen ook om niet de hele Karwei bouwmarkt leeg te kopen?

Lees ook mijn artikel 10x kinderkamer inspiratie.

Het beeldmateriaal komt van de website van Karwei. De uitgelichte afbeelding heb ik van Shutterstock.

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Judith zegt:

    Ik sla het even op voor Keira, dit is precies waar ze het gisteren over had wat ze wil hebben in ons nieuwe huis

    1. Marguerita zegt:

      Leuk! Het verbaasde me echt dat ze zoveel toffe items hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.