10x kinderkamer inspiratie

Tijd voor wat leuke interieurideeën! Er is zoveel leuks te koop voor de kinderkamer dat ik graag 10 dingen uitlicht die in mijn mailbox en tijdens het surfen voorbij kwamen. Ook omdat we druk zijn met ideeën voor de slaapkamer van onze jongste, zo heb ik zelf meteen wat favorieten op een rij. Natuurlijk ben ik erg benieuwd, welk item vindt jij het allerleukst?

1. Speelse, massief houten commode 

Dat ook Nederlandse ontwerpen absoluut een plekje verdienen in de moderne baby- en kinderkamer bewijst Kinderkamer in Stijl met de Camilla Collection. Dit is het eigen meubelmerk van deze webshop met puur houten kindermeubelen. Nieuw in de collectie is de speelse commode Lova, gemaakt van massief hout volgens traditionele Hollandse ambacht. In de kastdeuren zit een uitsnede in de vorm van een ster of hart. In het natuurhout komen de authentieke nerven terug, wat de commode een levendige uitstraling geeft. Ook fijn is de werkhoogte van 92 cm, waardoor je je kleintje kunt verschonen zonder je rug of nek te belasten. Een heerlijke musthave commode van Dutch design!

commode-lova-met-ster-mint-camilla-collection
2. Hippe speelgoed opbergzak

Bij Kinderkamer in Stijl vond ik ook een hele lijn gave speelgoedopbergzakken, zoals deze hieronder. Ze zijn van het merk Tellkiddo en kosten 34,85 euro. is hét online warenhuis voor de baby- en kinderkamer. Vanaf 30 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd, dus dat komt goed uit. Ook een leuke tip voor Sinterklaas!

tellkiddo-stoffen-opbergzak-toys-kinderkamerinstijl-nl

3. Konijnenstoeltjes

Zoooo ontzettend schattig is dit zitplekje van Petite Amélie! Design mag wel wat kosten, maar voor 129 euro heb je echt een leuk plekje in de woonkamer of kinderkamer met deze twee Konijnenstoeltjes met tafeltje. Volgens de webshop is het degelijk handwerk van massief beukenhout, gemaakt in Europa.

petite amelie

3. Kussentje

Veel winkels hebben schattige kussentjes in het assortiment. Leuk voor op het bed ter decoratie of juist om met een hele stapel een fijne zitplek te maken. Deze leuke kussenhoes vond ik bij Zeeman voor 1,99 euro!

zeemankussen

4. Glow in the dark dekbedovertrek

Is je kindje bang in het donker? Hema heeft er iets op gevonden met een glow-in-the-dark dekbedovertrek. Heel apart en hij is nu afgeprijsd naar 11,25 euro, dus een koopje. Ik vind het wel heel grappig bedacht!

hema_glowinthedark_overtrek5. Speeltent

Het vraagt wat ruimte, maar ik vind zelf tipi’s en speeltenten er altijd erg decoratief uitzien. Geeft ook meteen een intiem speelplekje. Deze heet Speeltent Ferm Living is 1 meter bij 1 meter en kost 135 euro bij Kids With Flair, je kunt hem inklappen.

speeltent kids with flair6. Houten tekstbord

Elke dag een andere spreuk (of elke maand, is misschien realistischer) maak je met dit leuke houten tekstbord. Ook gevonden bij Kids With Flair voor 27,95 euro. Ze hebben hier overigens ook lightboxes te koop, maar ik ben zelf erg gecharmeerd van deze houten variant.

_pr4kids_kidswithflair_2795_tekstbord-dotslifestyle-9

7. <3 bureau

Zelf hebben wij onlangs bureau Isadore aangeschaft bij Leenbakker. De prijs bedraagt 149 euro. Een leuke werkplek voor mijn jongste kleuter. Hoe vinden jullie hem?

leenbakker bureau met hartjes8. Vrolijke raambekleding

Ook voor de ramen is er genoeg origineels te vinden. Op de website van VELUX heb ik deze bijzondere Disney rolgordijnen gevonden. Geeft net weer even een extra sfeerbeleving.

9. Bedbank

Een bed kiezen is best lastig. Mijn jongste begint een beetje uit haar juniorbedje te groeien. Bij Bol.com zag ik deze bedbank Emma, hier komt het hartje in terug dat ook in het bureautje zit dat we al hebben. Zou er wel goed bij passen, maar er is zoveel keus! Iets met opberglades is in ieder geval praktisch.

bedbank emma

10. Leuks voor aan de muur

Aan de muur kun je één of meer leuke posters hangen. Met die kauwgumachtige Pritt dingetjes zie je daar niets van, maar deze oplossing met Washi tape is ook heel erg leuk. Die quote van “love you to the moon and back” blijf ik geweldig vinden, deze poster van DesignClaud op A3-formaat vond ik bij Bol.com en kost daar 16,95 euro.

poster design claud

 

ms_disclaimer

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Jolanda zegt:

  Wat een super leuke ideetjes Mar! Die konijnenstoeltjes zou mijn zoon helemaal geweldig vinden! En het bovenste baby kamertje is geweldig! Ga dit even delen op Pinterest ! Inspirerend! 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, lief dat je het deelt!

 2. Volgmama zegt:

  Wat een schattig bureautje!

 3. Linda zegt:

  Dekbedovertrek heb ik op het verlanglijstje voor Sint / verjaardag gezet. Maar voorlopig wil ze nog niet onder een dekbed slapen, dus nog even in een slaapzak.

 4. Jeske zegt:

  Leuk dat bureau! Sterre heeft daar het bed en de boekkast/huisje van. Vind dat hartje zo schattig!

 5. Nicole zegt:

  Leuke.tips! Die stoeltjes zijn schattig zeg!

 6. marjon zegt:

  Staan leuke dingen tussen.
  Wij gaan verhuizen dus ik kan de kinder slaapkamers opnieuw gaan inrichten. Zulke blogjes zijn dan erg leuk om te lezen 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh leuk, dan kun je idd zeker inspiratie opdoen online. Bij ons gaat het meer om een grote meisjeskamer te maken van de peuterkamer.

 7. Beauty products zegt:

  Wauw, Mij heb je zeker geinspireerd!

 8. Beauty products zegt:

  Wauw, mij heb je zeker geinspireerd!
  Leuke post!

 9. Die stoeltjes met de konijnenoren vind ik bijzonder leuk. Die speelgoedzak wat minder. Want je kind kan daar volgens mij dingen niet goed in vinden, en het staat zo slordig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.