Win: Musical Sneeuwwitje en Plopsa de Panne

Op vakantie richting de Belgische kust met je gezin? Sinds 2 juli kun je bij Plopsa de Panne genieten van de nieuwe musical Sneeuwwitje in het  Plopsa Theater. Een bezoek aan deze magische voorstelling is inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven. Jij kunt vrijkaarten voor de musical én een bezoek aan het pretpark winnen op deze blog! Doe je mee?

Sneeuwwitje belooft een buitengewone reis te worden voor het hele gezin, gevuld met magie, muziek en onvergetelijke momenten. Dat las ik in het persbericht, maar als we Studio 100 kennen zal er niets aan gelogen zijn. Deze musical speelt tot 1 september.

plopsadepanne
Foto: Studio 100

Plopsa de Panne in België

Plopsa zet in haar parken steeds meer in op beleving, met heel veel performers die rondlopen. Houd je van de karakters Bumba, Maya de Bij, Piet Piraat, Wicky de Viking of Kabouter Plop? Dan zullen jullie je hier zeker vermaken. Het pretpark heeft meer dan 50 attracties. Die zijn echt niet alleen voor jonge kinderen, achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland (met bijpassende muziek) is geschikt vanaf 1.30 meter. Ook achtbaan Anubis the Ride is meer voor daredevils, vanaf 1.25 meter mag je er onder begeleiding in en vanaf 1.40 zelfstandig. En wat dacht je van De Draak, de koffiekopjes, de Swingboom,de Nachtwacht Flyer en de Grote Golf? Voor jongere kinderen is er ook meer dan genoeg te beleven zoals je mag verwachten.

Foto: Plopsa, Lars Crommelinck

Winactie: win 4 vrijkaarten voor musical Sneeuwwitje én toegang tot het pretpark Plopsa De Panne

Lijkt het jou leuk om met 4 personen te genieten van musical Sneeuwwitje en het Plopsa de Panne pretpark in België? Reageer dan hieronder met jouw leukste Plopsa herinnering of favoriete karakter en je maakt kans. Bonuspunten wanneer je deze actie deelt op je socials. De winnaar moet mij een datum doorgeven (voor 1 september) en dan wordt het geregeld. 

Tickets voor Plopsa de Panne zijn verkrijgbaar vanaf 32 euro. Je kunt ook familietickets aanschaffen. Combitickets met de musical Sneeuwwitje kun je kopen vanaf 54 euro per persoon. 

Zijn jullie Plopsa fan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marian B zegt:

  K3 zijn favoriet van mijn dochter, het concert in Groningen vond ze geweldig! Mega Mindy doet het ook goed.
  Ik weet niet tot wanneer deze actie loopt, maar wij gaan binnenkort op vakantie naar de de kust van België en zijn dan in de buurt.
  Het zou geweldig zijn om dan een dagje naar het Plopsa te mogen, de musical is de kers op de taart!

 2. Lynn zegt:

  Wat een geweldige kans! 🎉 Ik ben nog nooit in Plopsaland geweest, maar ik zou het superleuk vinden om met mijn gezin te gaan! Mijn favoriete karakter is Kabouter Plop, hier zijn we thuis onwijs fan van. Hopelijk kunnen we binnenkort ons eerste bezoek aan Plopsaland De Panne brengen én ons laten betoveren door de sprookjesmusical Sneeuwwitje! ✨

 3. Iris zegt:

  Wij zijn nog nooit in Plopsa geweest, maar wij zij heel benieuwd. Hel lievelings karakter van onze dochters is Wickie de viking.

 4. Nadine zegt:

  Ik doe heel graag mee. Ik wil graag met mijn oppaskindje hierheen en dan mag haar mama natuurlijk ook mee. Vroeger ben ik wel eens in Plopsa Coo geweest. Je kon er toen gratis doorheen wandelen en alle attracties moest je afzonderlijk betalen. Misschien was het zelfs nog wel niet van Plopsa op dat moment. Echte herinneringen heb ik er niet aan. Maar favoriete Studio 100 personages heb ik wel: dat zijn natuurlijk de meisjes van K3!

 5. G.T. zegt:

  Ik maak graag kans! Mijn zoontje is nog nooit naar een musical geweest. Leuk uitstapje!
  Ik ken eigenlijk alleen de kabouterdans, het hele Plopsa gebeuren is van na mijn tijd. Hihi.

 6. Jacqueline van de Manakker zegt:

  Wij zijn nog nooit in Plopsaland geweest

 7. Bo chvasta zegt:

  Wauw wat een toffe giveaway mijn favoriete studio100 is toch echt wel samson en gert en nu natuurlijk met marie. En wat ik helemaal grijs heb gedraaid is k3 en nu beleef ik dat weer opnieuwe door mijn eigen meiden. Zo leuk

 8. Ria Poirters zegt:

  Marguerita, mijn lievelingsding is ‘het bos van Plop’ en Kabouter Plop is een van mijn lievelingskarakters!
  dus willen wij supergraag winnen voor die combitickets voor de musical Sneeuwwitje en park Plopsa De Panne!!!

 9. elisabeth maria martina zegt:

  mijn favoriete karakter is maya de bij #jeugdsentiment

 10. Mijn favoriete Plopsa moment was in 2016.

  Een optreden van K3 waarbij mijn dochters enthousiast mee stonden te doen. Op de heen en terug weg de cd van k3 aan.

  En het aller leukste van dit alles. Mijn dochter is nu 11 en komt er bij iedereen eerlijk voor uit dat ze nog steeds k3 fan is. (Zelfs in de klas 😉) Recent naar de 3 biggetjes geweest en ze zingt alles mee.🐷🐷🐷

  En mama vond Maya zo schattig! En vooral de lieve zoete liedjes.

  Mijn zoontje is nu 9 en zou ook dolgraag een keer gaan ❤️

  De kindertijd gaat zo snel dus ik wil er nog 1 keer met mijn kinderen van genieten voor ze geen interesse meer hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.