Binnenkijker: een Oosterse hanglamp in mijn hal

Nu ik dan eindelijk verhuisd ben, deel ik graag mijn binnenkijkers met jullie. Laten we beginnen met de hal. Die is nog niet helemaal klaar, maar het schiet heel op. Pronkstuk van de ruimte is de sfeervolle Oosterse hanglamp die ik van de webshop Ghalia heb ontvangen. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Roze voert de boventoon in ons meisjeshuis, maar in de hal heb ik een aantal muren geverfd in de Flexa kleur Denim Drift. Een soort grijsblauw met een hele stoere uitstraling. Bij Leenbakker vond ik wandkapstok Olaf met een stoer zwart frame en houten plank er op. Eronder hangt, ongezien, een zwarte metalen simpele kapstok van de Formido op kinderhoogte. Het zwarte lange gordijn is tweedehands en kreeg ik van een tante. Op de vloer ligt laminaat van de Formido, volgens mij was het Petterson Oak. Een vloer met een warme uitstraling die ik zowel boven als beneden heb liggen. Maar wat nu qua verlichting?

Sfeerlicht ’s nachts

De eerste nacht merkte ik al dat het peertje dat er hing niet handig was. Voor de meisjes wil ik ’s nachts een lamp laten branden, zodat ze niet van de trap af vallen in het donker. Gelukkig had ik nog ergens een schemerlampje staan, maar dat licht was eigenlijk ook te fel. Toen webshop Ghalia mij vroeg of ik wilde samenwerken, kwam dat dan ook als geroepen. Hier vind je prachtige, handgemaakte Oosterse hanglampen. Door het patroontje in de lampenkap schijnt het licht heel sfeervol je ruimte in. Even heel iets anders dan in mijn wat strakkere woonkamer, maar sprookjesachtig mooi! Het licht is goed gedimt, waardoor we nu deze lamp in de nacht kunnen laten branden. Ik heb gekozen voor hanglamp Adira, is hij niet prachtig?

Hoe ga ik deze ruimte verder afmaken?

Allereerst moet de trap nog een keer geverfd worden. Vandaar het karton en plastic op de vloer, dat ik heb geprobeerd niet op de foto te zetten. Ik heb van een tante een mooie barokke spiegel gekregen, die ik wit wil spuiten en dan naast de entree ophangen (of op mijn slaapkamer, ik twijfel nog). In het hoekje naast het toilet staat een witte kast uit mijn oude huis, die ik vol heb gepropt met schoenen en laarzen. Helaas blijkt de kast nu al te klein voor al het schoeisel van mijzelf en de kleine dametjes┬á ­čść . De foto op hout die ik heb laten maken voor een samenwerking met Albelli heeft veel blauwtinten en zou perfect zijn om een verfvlek op de muur te camoufleren.

Leuk cadeautje

Oosterse hanglamp Adira van Ghalia is verkrijgbaar vanaf 129 euro. Bij mijn bestelling kreeg ik onverwacht nog een cadeautje bij in de vorm van een matchend sfeerlicht met grote waxines om er in te zetten. De lucifers ben ik nog niet tegengekomen tussen de verhuisspullen, maar die moet ik ergens hebben. Zodra ik e gevonden heb, komen jullie in mijn weekoverzichten zeker een foto van het sfeerlichtje in actie tegen.

Zou deze ori├źntaalse sfeer met zo’n filigrain lampenkap waar het licht door schijnt ook in jouw huis passen? Hoe vinden jullie mijn hal tot nu toe?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Superleuk! Mooi ook het blauw en dan de sprookjesachtige lamp!

  2. Wat een leuke lamp! En de gang ziet er mooi uit.

  3. Sabine zegt:

    Erg mooi die lamp! Zoiets wil ik ook nog aanschaffen voor de hal. Geeft veel sfeer! Succes met uitpakken verder!

  4. Marsha zegt:

    Ik vind hem heel mooi! Ik hou hier wel van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.