Shoplog: leuke woonspulletjes van Houss.nl

Ken je dat gevoel, dat je ineens uitgekeken bent op bepaalde spullen in je interieur? Wij wonen nu bijna 10 jaar in deze woning en daarvoor woonden we in een flat die op de slooplijst stond (en er nu dus ook niet meer is). Na de verhuizing hebben we veel dingen vervangen, maar lang niet alles. Inmiddels gaan er wat grote dure dingen kapot en raken versleten. Heel frustrerend. Maar ze zeggen ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’. Daarom zocht ik wat leuke kleine woonspulletjes uit om de boel op te frissen.

kopjes bloomingville
Ik ben echt helemaal verliefd op mijn nieuwe koffiekopjes <3

Bloomingville kopjes

En ik word er zo blij van! Het zijn echt geen grote dingen, maar wel spulletjes die je tegenkomt als je in huis bezig bent. Dan kijk ik ernaar en dan denk ik… Ja dat is nieuw! Vooral bij mijn nieuwe gebloemde koffiekopjes krijg ik dat gevoel, ook omdat ze er zo vrolijk uit zien en een beetje kleur in huis brengen. Dat blijft bij ons altijd compromissen sluiten namelijk: ik houd van kleur maar vind zoveel dingen leuk dat het vaak stylingwise niet zo matcht, mijn man houdt meer van wit, less is more en stoer.

bloomingville kopje
Koffietijd!

De Bloomingville kopjes waren dus een gok, maar als hij ze niet mooi vond dan had ik ze ook puur voor mezelf kunnen gebruiken natuurlijk. Ik vind de subtiele kleurtjes en het bloemenprintje zo vrolijk, ben er echt helemaal verliefd op elke keer als ik koffie drink. Ze zijn van perfect formaat voor het Senseo apparaat, maar ik gebruik ze ook voor mijn dochters bij het ontbijt om melk in te doen.

Nextime klok
Dit oogt een stuk netter aan de muur!

Klok

Nu had ik het geluk dat ik voor deze shopping benaderd werd door interieur webshop Houss.nl, want met mijn uitkering zit shoppen er anders echt even niet in. Shoppen is toch wel mijn persoonlijke feelgood-motivator, dus ik genoot er extra van. Eerst heb ik even samen met mijn man gekeken, omdat we ook een nieuwe eetkamerlamp nodig hebben. Dé perfecte lamp zat er voor ons echter niet tussen, dus hij gaf aan dat ik zelf maar even bij de accessoires verder moest kijken. Zo kwam ik bij de klokken uit. Ook zo’n interieurding dat kapot was gegaan, waardoor we nu de oude klok van mijn man zijn tienerslaapkamer hadden hangen. Ik maakte online een selectie en we waren het samen meteen eens welke klok het best in ons interieur zou passen. (De kenners weten: dat is voor ons best bijzonder!) Een kleine accessoire, maar je kijkt toch best heel vaak op de klok en dus wederom de hele dag door voor mij kleine blij-momentjes omdat er nu iets moois aan de muur hangt.

ovenwanten houss

Keukenhulpjes

Ook de keuken is voor mijn gevoel ineens meer stylish. Onze ovenwanten deden het niet meer en mijn keukenprins kwam daar op een niet zo leuke manier achter. Bij Zeeman op dorp kocht ik andere exemplaren, maar die vond ik eigenlijk niet zo heel mooi. Houss had wel iets in mijn smaak, van het merk Nicolas Vahé zo gaaf met die subtiele zwarte strepen. Van een soortgelijk merk koos ik ook het grijze vergiet, gemaakt van bamboe. Gewoon omdat het een ontwerp is waar ik blij van word. Deze merken ga ik even onthouden voor de toekomst.

Kinderkamer

Tot slot vond ik nog een witte plank waar je boeken of schilderijen in kunt zetten. Dit leek me wel praktisch op één van de kinderkamers. Op interieurfoto’s vind ik dat er altijd zo netjes en hip uitzien en dat wil ik natuurlijk ook graag. Hij moet alleen nog even opgehangen worden. Geëmancipeerd als ik ben, laat ik dat liever over aan mijn wederhelft.

mijn shopsels van houss
Dit zijn mijn shopsels, wat vinden jullie ervan?

Ze hebben hier online echt nog veel meer leuke accessoires, lampen, banken, stoelen enzovoorts. Ook voor jou leuk om eens te snuffelen voor iets nieuws?

Lees ook:

Wat vinden jullie van mijn nieuwe woonspulletjes? Kende je de webshop Houss.nl al?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Natalie zegt:

  Ik vind vooral de kleine kommetjes heel mooi, zouden hier ook goed staan! Leuk om kleine hapjes in te serveren!

 2. Priscilla zegt:

  Wat een superleuke dingen heb je geshopt. Vooral de kopjes en het vergiet vind ik heel erg tof. Ik kende deze winkel nog helemaal niet maar wil er nu ook even rondneuzen.

 3. Jamey zegt:

  Wat een leuke klok! Ik moet ook echt eens op zoek naar een nieuwe klok.

 4. Michelle zegt:

  Ik ben vooral fan van de Bloomingville kopjes! Het perfecte kopje om een lekkere thee uit te drinken. Veel plezier met de aankopen!

 5. Dewi zegt:

  Zeker wel. Ik hou van dit soort winkeltjes. Mooie kleine design spulletjes/merkjes voor in huis. Bloomingville & Vahé vind ik een prachtig merk. Ik kan ook happy zijn met leuk servies van Xenos en een vaasje van de Action. Mix & match 😉 Ik vind je kopjes erg mooi!

 6. Joandi Loes Tholen zegt:

  Ik kende de winkel helemaal niet! Maar wat een leuke spulletjes. Ik ga gelijk een kijkje nemen. Thanks voor de tip :).

 7. Anne zegt:

  Wat een leuke spullen. Wij zijn, net als jij, ontzettend uitgekeken op onze koffiekopjes. Denk alleen niet dat de koffiedrinker hier in huis van de bloemetjes blij wordt. Maar de house dokter porseleinen mok in grijs vind ik echt helemaal geweldig. Die lijken me wel wat voor een flinke kop koffie 😉

 8. Merel zegt:

  Kende de webshop niet, maar wat een mooie spullen! Die kopjes, daar zou ik ook heel blij van worden 🙂 Blij dat je even lekker hebt kunnen shoppen, soms is dat gewoon nodig!

  Complimenten trouwens voor je foto’s.

 9. Tineke zegt:

  Wauw, wat een superleuke koffiekopjes! Die had ik ook zo kunnen uitzoeken.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.