Wat geef je een vrouw voor haar 42e verjaardag?

Wat geef je iemand die 42 jaar wordt? Ik hoefde er zelf gelukkig niet al te veel over te brainstormen, aangezien het … uhm… dus mijzelf betrof. Ik word blij van bloemen, decemberkrasloten, een giftcard en iets als een tijdschrift. De Happinez bijvoorbeeld. Dit gekke jaar was me echter 1 ding duidelijk: het hoogst op mijn lijstje stond persoonlijke aandacht. De felicitaties op facebook, linkedin en whatsapp, zijn leuk hoor, maar ik heb me dit jaar ontzettend alleen gevoeld. Het mooiste cadeau vond ik dan ook de mensen die met persoonlijke aandacht lieten zien dat ik iets voor ze beteken.

verjaardag vrouw 42 jaar

Mijn dochters die bleven slapen zodat ze me ontbijt op bed konden brengen, bijvoorbeeld. De ex die had geregeld dat de dames leuke cadeautjes hadden. Ik kreeg mooie tekeningen – waarover ik ze om 7 uur in de ochtend al hoorde smiezen op hun kamertje, want het was nog niet helemaal af – en van beiden een december kraslot. Die decemberloten vind ik echt superleuk! We hadden bijna de 100.000, maar uiteindelijk bleef het bij een gratis nieuw lot, haha. Namens hun papa hadden ze ook mooie rode kerststerren.

Zo verwend!

Mijn vader kwam een dag eerder al bloemen afgeven. Vanwege de 2020 quarantaine toestanden. Een enorme bos. Dit is het jaar van de “deurvisite” – zal vast ook een nieuw woord zijn in het woordenboek. Een kunstzinnige vriendin bracht een prachtige tekening en een bos rozen. Mijn schoonzus en neefje dachten dat ik een lichtje in mijn leven kon gebruiken: ik kreeg hele mooie kandelaren en lange witte kaarsen. Ze hebben de hele avond staan branden inderdaad. Van vrienden kreeg ik een geweldig cadeau, dat helaas is ingepikt door mijn dochters… een enorme roze TY knuffeldraak. Zo schattig! En er staat nu ook een Nespresso automaat en koffiecuphouder in mijn keuken. Omdat ik zo graag koffie drink. Daarnaast waren er wat fijne belletjes, want persoonlijke aandacht van iemand die tijd voor je maakt is een gezellig cadeau.

Cadeaus voor mezelf

Enorm verwend dus, maar eigenlijk durfde ik nergens op te rekenen. Daarom gunde ik mezelf enkele leuke cadeaus. Met een Google Play Card verhoogde ik mijn tegoed in de app store. Na een proefperiode van de zomer, wilde ik dolgraag een jaarabonnement op de Synctuition app. Mijn verjaardag was een mooie gelegenheid, want zo’n abonnement op deze ‘mind spa’ kost bijna 100 euro.

Verder ging ik terug naar de wimpersalon voor de ‘moviestar look’. Weg met mijn verlepte revalidatie uitstraling, hallo filmsterwaardige wimpers. Mijn ogen springen er direct uit met deze wimperextensions en het geeft een frissere, open blik. Dat ik mezelf niet zo voel, geeft niks. Ik zie er in ieder geval sexy en sprankelend uit, vind ik zelf. Daarnaast kreeg ik van Warner Bros vrijkaarten voor The Witches. Op de heugelijke dag ben ik dus met mijn meisjes naar de bioscoop geweest! Meteen een tip: geef een beautybehandeling of bioscoopbon. Altijd goed.

Cadeautjes van beautymerken

Daarnaast ben ik verwend door verschillende beautymerken. Dat is het leuke van bloggen al die perspakketjes met verwennerij om te proberen. Uiteraard moet ik er over schrijven, maar die cadeautjes blijven leuk. Zo testte ik in de aanloop naar mijn birthday een 7-daagse ampullen kuur van Babor uit. Met effect! Mijn huid heeft een flinke oppepper gekregen. Was droog en mat en nu weer frisser zonder oneffenheden.

Voor het slapen gaan smeerde ik met een solid block nachtcrème (of verzorging, hoe noem je dat als je het niet kunt smeren?) op mijn gezicht van Balade en Provence. (Ik hoor mijn jongste dochter ook steeds dit blokje uit het doosje pakken na het tandjes poetsen. Avondritueel met zacht huidje bevalt de kleine beauty ook wel.)

Ik ontving ook prachtige flessen douchegel en shampoo die ik momenteel probeer van het merk Leeff. Deze vallen op door de hilarische teksten en extreem mooie vormgeving van de flessen. Een aanwinst voor je thuisspa dit, met dat dopje in houtlook en teksten als “Life isn’t perfect but your hair can be”. De dag voor mijn geboortedag kreeg ik zelfs iets waar elke veertiger van droomt: een oogcrème die afrekent met wallen en donkere kringen. Top, dat had ik net nodig! Merci Biodermal. Effect kun je zien na 2 weken smeren, dus ben druk aan het testen.


Hoop schrijfwerk voor de boeg, zoals je ziet. Ondertussen geniet ik van het testproces. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een 40+ vrouw? Of voor je eigen verlanglijstje? Dan hoop ik je met dit artikel op weg heb geholpen. Met een cadeaubon kun je natuurlijk ook nooit een buil vallen, mits je het belangrijkste ingrediënt niet vergeet: de 40+ vrouw houdt van persoonlijke aandacht!

Meer leuke cadeaus voor de verjaardag van vrouwen vind je in deze artikelen:

Hoe ben jij dit jaar creatief geweest met verjaardagen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ralph zegt:

  Wat een leuke cadeautjes!
  Ik ga voor mijn zus de Happinez ook halen en verder ga ik wel wat leuks in elkaar knutselen. Gaat ze ook vast leuk vinden. 🙂

  1. Marguerita zegt:

   Ah leuk! Zo’n tijdschrift en dan lekker in het zonnetje om het te lezen: heerlijk!

 2. Annemiek Bouwmeester zegt:

  Wat een goeie tip die wimperextensions! Heb ze nu ook en ben er ook heel blij mee..Ook al ben je moe, je ziet er nog steeds stralend uit.. Voor wat betreft je vraag, een vriend van ons werd in oktober 40 jaar, omdat we ieder jaar met hem een pubquiz organiseren, hadden we nu een online quiz met hem als thema georganiseerd, hij heeft uiteraard de quiz gewonnen en zijn zijn prijs in persoon gaan langsbrengen. Geen feest maar toch erg leuk!

  1. Marguerita zegt:

   Wat een leuk idee zo’n persoonlijke pubquiz!
   En super om te horen dat jij ook extentions hebt, je ziet er daardoor idd veel frisser uit meteen he? Geef je gewoon een open blik. Ben eraan verslaafd inmiddels, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.