Bijna moederdag: leuk cadeau voor je vrouw of moeder!

Het is weer bijna zover, op de tweede zondag in mei is het Moederdag. De dag dat je je moeder (of wellicht je vrouw of oma) in het zonnetje kan zetten. Natuurlijk kun je je moeder altijd blij maken met chocola of een ontbijtje op bed, maar het is ook weleens leuk om iets totaal anders te geven. Daarom vind je hieronder een paar leuke & originele moederdag kado’s.

leuk cadeau voor je vrouw
Foto: PR

Theeceremonie

Zijn jij en je moeder samen echte theeleuten en kunnen jullie onwijs genieten van samen een kopje thee drinken op de bank? Dan is een theeceremonie wellicht een idee om te geven voor moederdag. Hoe interessant is het om samen een theeceremonie te ontdekken uit bijvoorbeeld Japan, China of Marokko? In een theeceremonie workshop maak je samen verschillende theeceremonies mee en beleef je samen een heerlijke leerzame dag. Het perfecte cadeau dus om banden te versterken en nieuwe herinneringen te maken.

thee evans n watson
Uitleg over speciale thee van Evans & Watson.

Tip: in België kun je dit bijvoorbeeld doen bij Hof ter Saksen (in Beveren) in de tuin!

The Brownie Box moederdag special

Wil je je moeder iets lekkers geven, maar vind je chocola zo afgezaagd? Dan is The Brownie Box moederdagspecial het ideale cadeau. De moederdagspecial omvat een aardbeien blondie. Het is een combinatie van verse aardbeien met een heerlijke blondie en witte chocolade topping. Via The Brownie Box is het ook nog eens mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen, zo zorg je voor een persoonlijke touch. De aardbeien blondie is gewoon online te bestellen bij The Brownie Box, dus je hoeft de deur niet uit.

Fotoboeken of fotocanvas

Wat het over het algemeen altijd goed doet bij moeders is iets persoonlijks, zoals bijvoorbeeld een fotoboek of een grote foto op canvas. Het kost misschien wat meer moeite om de juiste foto uit te kiezen, maar het is een heel leuk en persoonlijk cadeau voor moederdag. Je kunt eventueel ook je foto op acryl of hout, op een kalender, of bijvoorbeeld een mok laten drukken.

persoonlijke-houten-ansichtkaart
Echte post is leuk! Je kunt ook een houten kaartje zelf graveren of beschilderen.

Yoga workshop

Het dagelijks leven van een moeder kan erg stressvol zijn. Hoog tijd voor haar dus om eens goed te ontspannen. Met een yoga workshop is je moeder sportief bezig en vindt ze ook nog eens ontspanning. Een ideaal cadeau dus. Misschien zelfs nog leuker om samen een yoga workshop te doen?

wobbelyoga
Leuk met jongere kinderen: wobbelyoga samen met mama (en oma).

Wellness workshop

Een andere leuke workshop om cadeau te doen is een wellness workshop. Tijdens zo’n workshop maak je twee unieke zeepjes, een bodyscrub en een eigen parfum. Zo heeft je moeder naast een ontspannen middag ook nog eens wat leuke goodies om mee naar huis te nemen. Ook dit is natuurlijk een leuk cadeau om samen te doen.

workshop bloemschikken
Samen met mijn dochter deed ik een workshop bloemschikken, ook een groot succes én je neemt mooie bloemstukken mee naar huis.

Met deze cadeautips komt het vast helemaal goed om jouw moeder te verrassen op moederdag. Naast moederdag kunnen deze cadeaus natuurlijk ook gebruikt worden als een leuk cadeau voor je vrouw, je beste vriendin of oma. Alvast een hele fijne moederdag!

kreadoe 2017
Met mijn moeder deed ik deze aquarel workshop op de Kreadoe in 2017.

Wat vind jij fijn om voor moederdag te krijgen of geven?

Lees ook:

 

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.