Doe een fotoshoot en maak jouw eigen kalender, een mooi cadeau

Geen idee welk cadeau je rond de feestdagen aan je ouders (of jezelf) kunt geven? Of heb je een lootje getrokken en twijfel je wat nu leuk is? Voor nog geen tientje maak je zelf een prachtige fotokalender! Een leuk cadeau waar je het hele jaar door plezier van hebt. Of – bij een ongedateerde verjaarskalender – nog langer. Hoeveel fotoshoots heb je het afgelopen jaar gedaan met je kinderen, huisdier of gezin? Precies, beeldmateriaal genoeg!

fotokalender maken

Heb je een fotograaf ingehuurd en daar mooie foto’s van? Of kun je zelf goed fotograferen? Met jouw smartphone maak je elke week wel de nodige foto’s en daar zitten – naast de huis, tuin en keukenfoto’s – vast hier en daar wat pareltjes tussen. Kies je 12 mooiste instagramfoto’s, de leukste uitstapjes, de gezelligste portretjes en ga aan de slag.

albelli fotokalender

Hoe leuk is het dus om de 12 mooiste foto’s bij elkaar te zoeken en daar een kalender van te maken? Zelf vond ik het (in mijn getrouwde jaren) vaak lastig om voor zowel zijn als mijn ouders een leuk cadeau te verzinnen. Je wilt de één niet meer of minder geven dan de ander. Zeker wanneer jouw gezinssituatie nog complexer is of je Sinterklaas of Kerst met de hele familie viert en niet met lege handen wilt aan komen zetten… wat geef je dan? Nou, een fotokalender met de mooiste gezins- of familiekiekjes. Laat het 3x afdrukken en klaar. Tenzij je natuurlijk voor ieder afzonderlijk iets persoonlijks ervan zou willen maken. Ik gok dat ik mijn ex wel blij kan maken met een jaarkalender gevuld met de allermooiste foto’s waar alleen onze kinderen op staan.

albelli fotokalender

Er zijn heel veel verschillende fotoservice aanbieders die – naast foto afdrukken, bedrukte mokken, bedrukte memory spellen en meer – kalenders voor je kunnen afdrukken met jouw eigen foto’s en naar jouw eigen smaak. Bij Albelli zag ik bijvoorbeeld dat je desgewenst ook je eigen bijzondere feestdagen kunt toevoegen. De verjaardag van oma of de trouwdag van je broer bijvoorbeeld. Je hoeft de kalender niet eens per januari te beginnen, dat kan in principe elke maand. Verder kun je zelf de papiersoort en de maat kiezen.

Heb jij weleens een eigen kalender met favoriete foto’s gemaakt?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.