Mooie mondkapjes en een acrylfoto + korting

Voorheen hadden we dit buiten Azië nooit als mode accessoire bedacht, maar de tijden zijn veranderd. Als je met het openbaar vervoer wilt reizen is een mondkapje verplicht. Ook in andere situaties heb je ze nodig. Wist je dat je ook je persoonlijke foto op een mondkapje kunt laten drukken?

Dat kan bij webshop BesteCanvas, waar mijn dochters en ik een mondkapje mochten uitzoeken. Wij gingen niet voor een eigen foto, maar voor de leuke ontwerpen uit de gewone collectie. Geen eenhoorns dit keer, al hebben ze die wel. Mijn eigen bladerprintkapje matcht met mijn telefoonhoesje en de stoffen boodschappentas die ik in mijn handtas meedraag. De oudste ging voor haar lievelingsdier: de tijger! Mijn jongste vond een panda met zonnebril wel geinig. En zo zullen we onze mondkapjes niet verwisselen: ze zijn heel makkelijk te herkennen!

mondkapjes
Onze mondkapjes van Beste Canvas kwamen binnen. Nog even kijken hoe we ze goed kunnen afstellen.

Mijn ervaring met mondkapjes

Ze zitten best comfortabel, al is het toch even wennen. In het straatbeeld schrikken mensen nog van je wanneer je een mondmasker draagt. Toen ik naar de coronapoli moest, droeg ik er eentje. Mensen gaan heel snel uit je buurt. Tijdens mijn besmetting zette ik een kapje op toen de postbode aanbelde met een pakket… waarop deze heel hard wegrende. In het openbaar vervoer en bij bepaalde situaties is het natuurlijk verplicht, maar op andere momenten kun je mensen behoorlijk angst aanjagen door zo’n ding te dragen. Zonder kapje komen mensen best dichtbij, draag je zo’n kapje dan houden ze afstand. Hoe dan ook: heb je klachten waarmee je anderen kunt besmetten, blijf thuis of draag een kapje als je naar de dokter moet. Met mondkapje heb je minder last van hooikoorts!

Over de mondmaskers

De mondmaskers van BesteCanvas worden met de hand gemaakt van kwaliteitskatoen en polyester (Oeko-tex standaard 100). Het zijn geen medische mondmaskers. Wel zijn ze fashionable! Je kunt ze wassen in de wasmachine, zodat ze schoon en fris blijven. Ze hebben verstelbare riempjes, waardoor je ze ook voor kinderen kunt gebruiken. Bij de neus zit een verstelbaar metalen stuk om ervoor te zorgen dat het kapje goed afsluit. Je draagt het over de neus en onder de kin, zodat hoestdruppeltjes in het kapje blijven hangen. Een enkel mondkapje kost 12 euro, bestel je er direct meer dan zakt de prijs. Je kunt hier een hip mondmasker bestellen

acrylfoto
Zo gaaf geworden! 

Acrylfoto aan de wand

Door alle toestanden zou je bijna vergeten wat je nog meer kunt bestellen bij BesteCanvas. Ze drukken foto’s natuurlijk niet alleen op mondkapjes, tapijt, strandlakens, kussens, mokken en wat al niet meer. Ik wilde heel graag een mooie vakantiefoto van ons met z’n drietjes op Santa Monica Beach op Boa Vista van afgelopen februari uitvergroot aan de wand en mocht er een toevoegen aan mijn order bij deze webshop. In mijn hal heb ik al een foto op hout hangen. In de woonkamer staat een doek op canvas. Het trapgat was echter nogal kaal en dat is een vrij grote witte muur. Nu hangt er deze geweldige foto op acryl in formaat 80×60! Weegt niet veel, dit materiaal. Qua gewicht ietsje zwaarder dan canvas. Met dank aan mijn vader voor het ophangen. De bovenlijn van de foto is ongeveer gelijk aan de hoogte van mijn waslijn. Als ik in mijn bed lig met de deur open, kan ik de foto ook zien. En ik loop er natuurlijk heel wat keren per dag langs… Ben er ontzettend blij mee, zo’n foto aan de wand maakt ons huis nog meer een thuis.

acrylfoto
Daar hangt hij dan!

Kortingscode BesteCanvas.nl en win shoptegoed

Heb jij ook een mooie foto die je graag uitvergroot aan je wand zou willen? Alvast voor Vaderdag (21 juni) of gewoon om even terug te denken aan een mooi moment. Speciaal voor mijn lezers heb ik een kortingscode voor BesteCanvas.nl waarmee je – op de reeds afgeprijsde canvastarieven – nog eens 15% korting krijgt!

Gebruik de code: MARSTYLECANVAS15

Bovendien mag ik 50 euro shoptegoed verloten! Neem een kijkje in de webshop en vertel me: wat zou jij willen bestellen als je de winnaar bent? Reageer hieronder en je maakt kans. Delen van dit bericht via whatsapp, social media of taggen van je kennissen, wordt gewaardeerd. Hoe meer reacties en volgers, hoe meer leuke winacties ik kan organiseren. Met dank aan BesteCanvas.nl voor deze samenwerking.

De winnaar is iemand die altijd trouw mijn berichtje liked: Elisabeth Maria Martina, van harte en geniet van je nieuwe canvas aan de muur! Ik mail je de bestelcode.

Heb jij al een mondkapje in huis? En heb je nog ruimte voor een mooi canvas? Weet je al welke foto je erop zou laten drukken?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. magda van lonkhuijzen zegt:

  ik zou mijn man met Vaderdag verrassen met een canvas van ons gezin

 2. mirremeid zegt:

  Een dekentje voor op de bank met een mooie foto van mijn kinderen erop!

 3. sorry.. je vroeg ook wat ik zou bestellen.. waarschijnlijk canvas klassiek 120 x 80 , (beetje bijbetalen..) maar ga overleggen met mijn schatten.. Ik heb ook gedeeld en getagd..Ben benieuwd

 4. ik heb nog geen mondkapje.. ga er ook geen dragen, tenzij verplicht op straffe van een boete.. Ruimte voor een canvas ga ik maken ALS ik win.. Familiefoto.. collage van levens-gebeurtenissen tot en met de kleinkinderen.. Ben benieuwd

 5. Iris Bakker zegt:

  Voor Vaderdag zou ik een mooi canvas willen regelen voor mijn vriend. Ik heb een hele mooie foto van een paar weken geleden waar onze dochter op zijn schoot zit en ze samen de grootste lol hebben. Het was ook een hele leuke dag, dus die foto brengt ook een mooie herinnering met zich mee.

 6. Sandy van der Kolk zegt:

  Wat gaaf!!! Ik zie net een deken die je van jouw foto kan voorzien! Deze zou ik zeker kopen met een leuke foto van mijn kids nu ik ze misschien nog allemaal op de foto kan krijgen ? (des te ouder ze worden des te minder ze willen, helaas!

 7. Angela zegt:

  Ik zou graag een foto op aluminium willen winnen. Dan kan mijn zoontje dit aan zijn vader voor vaderdag geven.

 8. Manon Toemen zegt:

  Ik zou voor vaderdag een mooie foto van de kinderen op hout laten maken.
  https://www.bestecanvas.nl/wanddecoratie/foto-op-hout.jsf
  Lekker groot 60×40
  Kan ik de mondkapjes ook meteen mee bestellen!

 9. Danielle zegt:

  Ik zou voor de foto op aluminium gaan. Heel mooi! 🙂

 10. Een mooie canvas van de kinderen aan de muur, zou super zijn om te winnen ❤❤?? Groetjes Anneliese

 11. Anita H. zegt:

  Ik denk dat ik kies voor een grote handdoek (200 x 150 cm) voor naar de sauna als ik win.

 12. Marian B zegt:

  Wat een leuke mondkapjes! Ik zou graag een mooie foto van mijn twee lieve kids willen op hout, canvas of misschien nog wel op iets anders. Ik doe in ieder geval graag mee, want ik heb al een plekje in gedachten.

 13. Yvonne zegt:

  Wat gaaf! Ik ga graag voor een groot Acryl-blok waarop ik een prachtige foto van mijn vrijwilligerswerk en reis door Zambia wil laten afdrukken. Daarnaast koop ik graag nog een leuk foto-cadeau om m’n lieve collega van het Erasmus MC een boost te geven. Ik blij, zij blij, samen blij! Duimen!

 14. Anneke zegt:

  In deze bizarre tijden heb ik voor het genot en plezier voor ons 2 baby pekingeendjes gehaald die we hebben gered, normaal gesproken alleen een gerecht maar hoe lief, zorgzaam, grappig, bijzonder en geweldig zijn ze, echt een aanrader. Ik zou dolgraag mijn lieve Mini&Cooper haha mijn Bad&Eend op canvas willen winnen, bijzondere dieren, bijzondere tijd, dat gaat voorbij maar mijn liefde voor hun blijft bestaan!

 15. Nadine zegt:

  Ik zou graag de badhanddoek bestellen! Daarom doe ik graag mee!

 16. Lottie zegt:

  Een puzzel van een mooie vakantiefoto!

 17. Ik zou graag een mooie foto op canvas bestellen van het kindje dat mijn neef en zijn vrouw in juni verwachten.

 18. Lynn Brekelmans zegt:

  Ik zou een foto op canvas echt heel gaaf vinden en wat een goed idee om dat voor Vaderdag te doen!

 19. Dineke W zegt:

  Ik wil nog graag een foto afdrukken en ophangen van onze hond die wij hebben moeten laten inslapen. Om elke dag even een kus op te kunnen geven.

 20. Ben zegt:

  Ik werk nu vanuit huis voor de zorg, daarom zou ik een foto op canvas boven mijn bureau willen hangen van het prachtige eiland Schiermonnikoog. Dit geeft mij dan inspiratie, blijheid en rust. 

 21. Claudia zegt:

  Ik zou een foto (van thee moment in de tuin met mijn buurvrouw) op canvas laten afdrukken voor mijn eenzamen buurvrouw van 90 jaar.

 22. Femke zegt:

  Leuk! Ik zou een wanddecoratie voor mijn moeder bestellen. Ze mist haar kleinzoon ontzettend!

 23. gonnie schellingerhout zegt:

  wauw wat een super actie ik ben met alles blij zou nu nog geen keuze kunnen maken ik ga duimen

 24. Nelly zegt:

  Een mooie foto met het hele gezin en oma, die binnenkort jarig wordt

 25. m chen zegt:

  Als ik winnaar ben zal ik een foto op aluminium bestellen met mijn nichtje erop!

 26. molnina1 zegt:

  Mijn zoon is onlangs getrouwd dus een mooie wanddecoratie daarvan is erg welkom!

 27. Oma Will zegt:

  Ik zou graag een paar leuke mokken laten maken met de foto’s van mijn kleinkinderen er op.
  Dat vinden ze vast heel leuk.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 28. Marja zegt:

  Ik zou gaan voor een foto van onze kinderen op een kussen voor in onze nieuwe kamer

 29. anja jager zegt:

  erg mooi een foto voor mijn ouders omdat ze ons missen

 30. jacq007814 zegt:

  Wauw super gaaf doe heel graag mee

 31. Maria zegt:

  Ik zou voor al mijn kleinkinderen een kussen-hoes bestellen met fotoafdruk van opa en oma met ze samen! We zullen ze voorlopig niet zien omdat de ouders werken met corona patiënten en wij zijn zeventig-plussers ! Te gevaarlijk! Ze zijn allemaal jarig geweest of binnenkort en wat zou het fijn zijn om ze iets persoonlijks te sturen!Ik zit verder niet op Facebook of Instagram!

  1. Hoewel ik dol ben op vrolijke canvassen zou ik dit keer toch gaan voor een mondkapje voor ons gezin aangezien ik chronisch ziek ben. Ik twijfelde erover maar met shoptegoed wordt het toch aanlokkelijk om ze in huis te halen. Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

  2. Jan zegt:

   Ik zou een mooi wanddecoratie kiezen om de huiskamer nog sfeervoller te maken.

 32. Marja zegt:

  Een mooie foto van de eerste ontmoeting tussen onze kleindochters die door corona wat langer geduurd heeft. Zo ontroerend en een dierbare herinnering

 33. Anita te Gussinklo zegt:

  Een deken en een kussen is leuk

 34. Wendy v v zegt:

  Als ik ein zou ik kiezen voor mixpic, meerdere schilderijtjes voor aan de muur. Maar waarschijnlijk ook een mondkapje, want eie weet heb je die nog een keer nodig, en dan zijn deze wel erg leuk.

 35. Daniëlle zegt:

  Wat een vrolijke mondkapjes, leuk die printjes en plaatjes! Ik doe graag met de winactie en zou als ik zou winnen denk ik ook een mondkapje bestellen. Het geld dat over is zou ik besteden aan wanddecoratie met vakantiefoto’s, als we niet op vakantie kunnen, dan maar genieten van oude vakantiefoto’s!

 36. Linda Prins zegt:

  Ik zou een foto op aluminium bes bestellen met een foto van onze hond die we hebben moeten laten inslapen. Droom al heel lang van een mooie grote zwart/wit foto van hem boven de tv.?

 37. Nathalie mulckhuijse zegt:

  Wat gaaf zo’n acrylfoto! Ik zou mondkapjes voor het hele gezin bestellen als ik zou winnen. We hebben nu van die wegwerpdingen, het lijken wel maandverbandjes maar dan zonder plakstrip haha. En ze zitten niet prettig.

 38. elisabeth maria martina zegt:

  een mooie wanddecoratie van mijn zoon met zijn 2 kids, alle foto’s met zijn ex erop heb ik weg gedaan

 39. Anna wienen zegt:

  Ik zou voor een mooie wanddecoratie gaan voor mijn vader die is binnenkort jarig met een collage van zijn kleinkinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.