Wat willen vrouwen voor Valentijn?

Valentijnsdag staat weer voor de deur en misschien zit je wel met de vraag wat vrouwen willen voor Valentijn? Natuurlijk is er niet een kant en klaar antwoord, omdat iedere vrouw anders is en dus ook van andere dingen houdt. Maar tóch zijn er een aantal dingen die elke vrouw leuk vindt, deze cadeaus zullen we in dit artikel toelichten. Dat maakt het voor jou weer een stukje makkelijker om iets voor jouw vrouw of vriendin uit te kiezen!

Koop een lekker geurtje

Als je weet welke geurtjes je vrouw lekker vindt, kun je de plank niet misslaan. Een lekker geurtje is altijd een goed Valentijnscadeau. Als je niet goed weet van welke geuren je vrouw houdt, kun je het misschien beter laten. Een geur is namelijk heel erg persoonlijk die bij iedereen anders ruikt. Dus kijk eens in de kast van je vrouw. Zijn er geurtjes die bijna op zijn? Heeft ze een favoriet? Dan is het leuk om dit geurtje opnieuw te kopen. Je weet dan zeker dat je vrouw dit geurtje lekker vindt. Je kunt ook miniatuurflesjes kopen, zodat je er een aantal cadeau kunt doen. Misschien ontdekt je vrouw wel een nieuwe lievelingsgeur!

Ga de keuken in

Liefde gaat door de maag. Dit is niet alleen voor mannen zo, maar zeker ook voor vrouwen! Dus wil je indruk maken en een Valentijnsdag creëren die je niet snel zult vergeten? Ga dan de keuken in! Zoek wat lekkere recepten en leef je uit. Dit kan van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijk uitgebreid ontbijt maken en deze op bed serveren. Dat is goed wakker worden voor je vrouw! Of je maakt samen een heerlijk romantische brunch of lunch. Ga samen opzoek naar lekkere recepten en probeer het samen uit. Je kunt ook kiezen voor een romantisch diner. Steek kaarsjes aan en begin met een mooi voorgerechtje. Daarna ga je de keuken in voor het hoofdgerecht. Daarna kun je met een mooi muziekje op de achtergrond beginnen aan het hoofdgerecht. Lees hier onze tips over hoe je tafel romantisch te dekken voor Valentijn ;-).

Diamonds are a girl’s best friend

Het hoeven natuurlijk niet echt diamanten te zijn, maar een mooi sieraad vindt iedere vrouw geweldig om te krijgen. Iedere vrouw die een sieraad cadeau krijgt, voelt zich even een prinsesje. Het is wel belangrijk dat je – voordat je bijvoorbeeld een Valentijnscadeau van Lucardi gaat kopen – weet wat de smaak is van jouw meisje. De een houdt namelijk van zilver, de ander heeft liever goud of rosé goud. Het is zonde als het toch niet helemaal in de smaak valt, want dan wordt het niet gedragen. Weet je wel wat haar smaak is? Je kunt bijvoorbeeld mooie oorbellen met steentjes kopen, of een mooie ring. Maar je kunt natuurlijk ook een mooie ketting geven, die kan je vrouw iedere dag dragen. Met een mooi sieraad heb je dé perfecte Valentijns verrassing.

Lees ook:

Wil je iets persoonlijkers dan een bos rozen en doos (niet afslankproof) chocolaatjes, dan weet je nu wat je moet doen. Hoe ga jij haar verrassen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.