Valentijn: mijn liefde heet Joey + win

Valentijnsdag komt er weer aan en ik dacht dat ik dit jaar eenzaam en alleen zou zijn. Maar daar was Joey. Hij zei: “shit bitch you is fine” en ik was in love. Een echte knuffelbeer en geen kleintje ook. Op 14 februari kruip ik de hele dag dicht tegen hem aan.

valentijnscadeautjes

Ik kreeg Joey toegestuurd van Megagadgets. Ze lazen over mijn dateleed in de Telegraaf en vonden het zo sneu. Daarom werd ik in de watten gelegd met wat leuke cadeautjes uit hun Valentijnsassortiment. Niet het lingeriesetje met zweepje of het kamasutra toiletpapier, maar met lieve Joey. Mijn dochters gaven hem die naam. Het is echt vechten om een knuffel van Joey hier in huis, want zodra ze hem zagen werd ie ingepikt en zelfs naar hun bed gesmokkeld! OMG! Zelfs Pino kroop bij hem op schoot. Iedereen wil Joey’s Valentijn zijn. But he’s mine, hehe.

Valentijnscadeaus

Joey is ook echt bijna de ideale boyfriend: hij zeurt niet. Grapjes maakt ie verder ook niet, dus dat is wel weer jammer. Gelukkig compenseerde hij dat gemis al direct met nog 2 leuke Valentijnscadeaus. Hij gaf me een roze bloempot om zelf een tomatenplant te kweken met hartjesvormige tomaten. Ik heb weleens een tomatenkweker gedate die op onze date als cadeautje snoeptomaatjes meenam, heel origineel is Joey dus niet maar de hartjesvorm maakt het wel romantisch. En ik houd van tomaten. Sowieso houd ik van lekker eten. Van attente mannen ook. Joey scoort dus punten.

En dan had hij nog een verrassing mee. Voor als ik het koud heb alleen in mijn bed. Zodat ik mezelf kan opwarmen op koude nachten en daarbij altijd aan hem zal denken. Ik kreeg een hartvormig, aaibaar kersenpitkussen. I love it! Sowieso was onze Pollewops leeggelopen (dat was een kersenpitknuffel) en je wilt op koude nachten of met buikpijn toch graag iets warms tegen je buik of je rug. Of tegen je koude voeten. Dus is er geen spooning met Joey dan heb ik een fijn alternatief.

Op facebook wordt ik steeds geconfronteerd met happy stelletjes en net-gescheiden mensen die alweer vol in een nieuwe relatie zitten. Dat kan best eenzaam voelen, hoewel ik me prima vermaak met het selectieproces, maar Joey is een blijvertje. Mocht ik dan een nieuwe liefde vinden, voelt ie zich niet geïntimideerd door Joey. Tenzij ik Joey naar zijn hoofd smijt uiteraard. En als ie humor heeft kan ie daar wel om lachen.

Winactie Megagadgets

valentijnscadeautjes

Heb jij ook behoefte aan wat liefde in je leven zoals een Joey? Of wil je jouw Valentijn de kunst van het tomaten kweken bijbrengen? Verrassen met een sexy setje inclusief zweep en open kruis? Of subtiel met het kamasutra toiletpapier? Vieren dat ‘dry january’ voorbij is met hartvormige champagne glazen? Je bruiloft opleuken met een champagne sabel om een spectaculair feestelement toe te voegen? Laat hieronder een reactie achter en je maakt kans op 15 euro shoptegoed bij Megagadgets. Kun je zelf je eigen Valentijnscadeau uitzoeken.

De winnaar is geworden: Charissa! Van harte, ik ga je de kortingscode mailen.

Wat zou jij uitkiezen als je wint? En wat zijn je Valentijnsplannen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  De wekker met draadloze oplader, zullen we dan eindelijk elke dag op tijd ons bed uitrollen hahaha!

  Vrijdagavond gaan we heerlijk met het gezin uit eten! <3 Leuke start van de vakantie, maar ook leuk met Valentijn!

 2. Sandy van der Kolk zegt:

  Lastig kiezen, ik denk de ‘Dinner is coming’ snijplank want die vind ik erg gaaf!! Of misschien het vogelvoederhuisje want die is weer erg cute <3

 3. Tamara zegt:

  Hilarisch, ik wil vieren dat februari dit jaar 29 dagen duurt!

 4. Monique Weber zegt:

  Erg leuke actie ik maak heel graag kans en ik heb geen echte reden dan dat ik hem zo knuffelbaar vindt…geen zielig verhaal mijn leven is oké nu hopen op beetje geluk

 5. Joy Jeschke zegt:

  Mijn man is vaak van huis voor zijn werk, dus zo’n kussen zou me mooi warm houden dan 😉

 6. sannekje68 zegt:

  Owwwwwwwwwww wat een leukerd die Joey 🙂 ik doe heel graag mee!

 7. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik vind het Valentijnscadeau pakket erg leuk bestaande uit: B*tch Bear, Zeep Roos Gift Box, Hartjespan, Thee Ei – Hartje. Op Valentijnsdag krijgt mijn man een kaart en ik hoop dat we ’s avonds romantisch uit eten gaan.

 8. Marian zw zegt:

  Ik doe graag mee. Zo’n heerlijk warm kersenpit kussen lijkt me wel wat. Mijn man is zo vaak op zakenreis….heerlijk als het dan toch warm is in bed 🙂

 9. Nadine zegt:

  Ik doe graag mee! Leuke actie!

 10. Marijke zegt:

  Leuke aktie, ik loot graag mee! Ik zou voor de tomaatjes kiezen!!

 11. Marian zegt:

  Ik zou de flamingo wc borstel kiezen!
  Naar mijn dochter in Australië stuur ik een valentijnskaart, verder doe ik er niks aan.

 12. Anna wienen zegt:

  Ooooh ja dat zou fijn zijn…!
  Ik doe graag mee

  1. Daniëlle zegt:

   Hahaha ik heb echt hardop zitten lachen om je artikel, love Joey! En een valentijnscadeau is natuurlijk altijd leuk. Ik heb even op de website zitten kijken en zag dat ze een heleboel soorten knuffelsloffen hebben, dus denk dat ik die zou kopen als ik zou winnen, lekker warme voetjes 🙂 ik doe dus graag mee met de winactie, leuk!

   1. Marguerita zegt:

    Thanks, daar doe ik het voor: mensen ern glimlach bezorgen en dit is nog beter ??????

 13. Francis Akerboom zegt:

  Ik zou de meatclaws kiezen voor mijn man. Dan kan hij weer heerlijk pulled pork maken. Ik geef ieder jaar een klein cadeautje op Valentijnsdag?

 14. Monica zegt:

  Oh die tomaatjes! Super leuk, manlief kweekt ieder jaar tomaten, hoe leuk zijn deze dan!

 15. Wendy v V zegt:

  Ik ga geen zielig verhaal op hangen, ik doe gewoon mee.

 16. Charissa zegt:

  Ahhh wat is Joey lieff! Een echte knuffelbeer.
  Wij gaan lekker thuis vieren met een klein kado. Maar dat spannende setje heb ik wel oor naar voor onze huwelijksnacht deze zomer haha.
  Of ga ik toch voor het kersenpit kussen voor ons lekker op te warmen ?. Te leuk al deze keuze!

 17. Marange Krouwel zegt:

  Ahh leuk. Ik zou de mr&mrs wijnglazen kiezen of de teddy die in de magnetron kan. Fingers crossed

 18. Xaviera Jamie zegt:

  Ik kies sowieso de love tomaatjes! En snuffel dan nog even verder voor meer leuke gadgets!

 19. elisabeth maria martina zegt:

  wat een lief gebaar, verras me maar met dit mooie exemplaar, spannend kado voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.