Met Babor je huid reinigen

Echt goed in je vel zitten begint bij een mooie huid. Ik smeer standaard ’s ochtends en ’s avonds een heerlijke crème op mijn gezicht, maar eerst gaat mijn hoofd even onder de kraan. Verzorging werkt tenslotte vooral op een schone huid. Met pubers in huis, is het ook belangrijk om de gezichtsreiniging goed uit te leggen. Niet alleen om je make-up er af te halen, maar zeker wanneer je door de hormonen veel talg produceert is het zaak dit beauty-ritueel in te bouwen. Elke huid heeft zijn eigen behoeften en voor al die verschillende voorkeuren is er wel een product. Ik zet er 3 van BABOR op een rij!

babor reiniging
Foto: BABOR

Naast de reinigingsklassiekers heeft het merk ook nieuwe oplossingen die je huid tot in de poriën reinigen. Zo geniet je van heerlijke verwenmomenten met uiteenlopende texturen en aangename geuren. Het is een high end merk dat niet alleen mijn dochters en ik graag gebruiken, ook bij mijn eigen moeder staat het op de toilettafel. 

De natuurlijke werkzame stof die in bijna alle producten van dit beauty-merk zit, is een eiwitextract van moringa-zaad. Dit houdt de huid langer schoon door vuil en schadelijke stoffen te weren. Bovendien zorgen zachte formules, voedende lipiden en milde tensiden voor extra verzorging tijdens het reinigen.

Fijn om te weten: ze gebruiken veganistische formules zonder kleurstoffen en gaan voor duurzaam. Daarom gebruiken ze geen siliconen, parabenen, microplastics en minerale olie. Nou ja, wij vinden het in onze badkamer gewoon een mooie blikvanger en het werkt, dat is het belangrijkste haha.

Deep cleansing foam

BABOR_Deep Cleansing Foam
Foto: BABOR

Ik heb het dan over de Deep Cleansing Foam, die we gebruiken voor het verwijderen van make-up of gewoon reinigen van de huid. Deze luchtige reinigingsschuim maakt je huid ongekend schoon. De milde
formule verzorgt de huid en reinigt tot diep in de poriën, zonder de huid te belasten. Het resultaat: een
zijdezacht huidgevoel, zelfs bij een droge en gevoelige huid. Het is de ideale voorbereiding op de verdere
verzorging, zeggen ze. Deze foam kost ongeveer 29,90 euro voor 200 ml.

Hyaluronic cleansing balm

BABOR_Hyaluronic Cleansing Balm
Foto: BABOR

Voor de ouder wordende huid zoals de mijne, is er een nieuwe reinigingsbalsem met anti-aging werking: de BABOR Hyaluronic Cleansing Balm. Door hem met je warme handen te wrijven en dan de olie op het droge gezicht aan te brengen, krijgt je huid een extra vocht boost. Je huid wordt zo zichtbaar gladder. Daarna moet je de balsem er met de meegeleverde reinigingsdoek en veel water afwassen, ook een spateltje zit erbij. Je huid voelt daarna zijdezacht aan. De adviesprijs voor deze balsem is 49,90 euro voor 150 ml.

Hy-öl Cleanser en Phyto Hy-öl Booster

BABOR_HY-ôL Cleanser und Phyto HY-ôL Booster Hydrating
Foto: BABOR

Deze Hy-öl producten zijn het BABOR-dreamteam, zeggen ze. Vier zorgvuldig samengestelde Phyto-extracten verzorgen de huid al tijdens het reinigen en zijn perfect afgestemd op de verschillende
huidbehoeften. Twee pompeenheden na het aanbrengen van de HY-ÖL Cleanser geven de huid
al tijdens het reinigen een verzorgingsboost! Dit setjes is het icoon van de gezichtsreiniging bij BABOR, en dat is voor 99% te danken aan de effectieve en huidvriendelijke reiniging. De combinatie van natuurlijke, verzorgende oliën en Quillaja-extract trekt veel vuil aan. Eerst vier pompeenheden van de reinigingsolie op je gezicht en decolleté masseren, dan twee pompeenheden van de verzorgende Phyto-extracten aanbrengen, emulgeren (oftewel mengen/inmasseren) en daarna afspoelen. Daarmee is de 2-fase reiniging voltooid. De prijsindicatie is voor 200 ml 24,90 euro.

Paasei met verzorgende ampullen

paasei van babor

Na je reiniging is het tijd voor de verzorging van je huid. Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om de huid een extra oppepper te geven met een kuurtje verzorgende ampullen. Dat BABOR prachtige adventskalenders rond de kerst uitbrengt, wist je waarschijnlijk wel. Maar ik kreeg dus als verrassing een paasei toegestuurd! Ontzettend leuk, mijn moeder was al jaloers. Deze paasadventskalender bevat een ampullenkuur van 14 dagen met op elkaar afgestemde huidverzorging voor het voorjaar. In het eerste adventsvakje zit ook het dopje waarmee je de glazen ampullen kunt breken.

Op TikTok deed ik een kleine unboxing:

@marstyle78 #paasei #babor #unboxing ♬ I Just Called To Say I Love You – Stevie Wonder

Je kunt alle producten van BABOR kopen in hun eigen webshop.

Lees ook:

Wat zijn jouw favorieten? Heb je weleens zo’n ampullen adventskalender gekregen of gekocht?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.