Beautynieuws: 5 beauty pareltjes

De herfst en winter collecties van make-up merken worden zo langzamerhand gelanceerd en verschijnen de komende weken in de winkels. Nieuwsgierig naar de trends en mooiste lanceringen onder de beauty producten? In dit artikel 5 pareltjes die ik graag even voor je uit licht.

5 beauty-blij-makers

1. Catrice – It’s not magic, it’s make-up

catrice pro desert romancde palette
Foto: Catrice Pro Desert Romance Slim Eyeshadow Palette

Catrice lanceert 8 augustus de nieuwste make-uplijn onder het motto “it’s not magic, it’s make-up”. Geen magie maar make-up dus, wat kunnen we verwachten? Geen simpele nude looks meer in ieder geval. De nieuwe CATRICE Herfst/Winter 2022 Update geeft het druilerige seizoen een vleugje kleur en bevat coole producten die meerdere dingen tegelijk doen: ze verrassen met buitengewone kleuren en texturen, verzorgen met waardevolle ingrediënten en overtuigen met hun sterke prestaties. Kleine highlights die
helpen om het dagelijkse leven iets mooier te maken.

2. Miss Dior ga je voor het geurtje of het boek?

miss dior boek
Foto: PR

Miss Dior kennen we natuurlijk van de heerlijke geurtjes, maar wie meer wil weten over de vrouw die uitgroeide tot de muze van het iconische modehuis kan zich sinds kort ook heerlijk verliezen in het onlangs verschenen boek van schrijfster Justine Picardie.

“Als in juni 1940 de swastikavlaggen wapperen van de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren, richt modeontwerper Christian Dior zich op zijn werk. Zijn zus Catherine sluit zich aan bij het verzet.
Totdat ze wordt opgepakt door de Gestapo, gevangengezet en gemarteld, en daarna gedeporteerd naar Ravensbrück.” Picardie kreeg voor dit boek de volledige medewerking van de familie Dior. Ze laat zien dat Christian zonder Catherine waarschijnlijk nooit zo succesvol was geworden: haar lijdensweg inspireerde hem tot de New Look, die hem wereldberoemd zou maken. En haar liefde voor het kweken van rozen bracht hem op het spoor van zijn grootste parfum, dat hij naar haar vernoemde.

3. Babor – ampullen met verpakking door Paul Schrader

babor ampullen regenboog
Foto: Babor Ampoule Concentrates x Paul Schrader

Voor de Limited Edition van de iconische Babor Ampoule Concentrates heeft de Duitse kunstenaar Paul Schrader een exclusief kunstwerk voor de glazen ampullen gemaakt. Vrolijk ziet het eruit vind je niet? 
Zes kleurrijke highlights karakteriseren de verschillende 7-daagse ampulkuren. Zo ontstaat een
overkoepelend kunstwerk als je alle doosjes naast elkaar zet. De highlight van deze collectie? De Phyto AHA-ampul die de intensieve PERFECTION-kuur afmaakt en voor de eerste keer is er ook een CLEAR-set. Dit is een behandeling voor de onzuivere huid die de harten van ampullenliefhebbers sneller doet kloppen!

4. Edelstenen badje voor je voeten

voetenbad alka vitae
Foto: AlkaVitae®

Toe aan frisse voeten tijdens de zomerhitte? Met de ontzurende producten van AlkaVitae® liggen mooie, gezonde voeten binnen handbereik. Het geheim zit ‘m in het afvoeren van zure afvalstoffen en dat gaat gepaard met een heerlijk schoonheidsritueel. Het basische Alka voetbad doordrenkt de huid met het poeder van pure edelstenen en natuurlijke oliën, waardoor je voeten zijdezacht worden en de nagels gaan glazen. Het is geschikt voor iedereen met een droge of onrustige huid, overmatig eelt, kloofjes of problemen met de nagels – en voor iedereen die de voetjes gewoon eens lekker wil verwennen. Daarna even insmeren met een Alka crème om ze extra te verzorgen en te beschermen. Het resultaat? Stralend mooie voeten om op je slippers mee te pronken.

5. Prachtig haar met Zenz Organic

zenz organic shampoo cactus

Onlangs mocht ik wat producten uitproberen van het door kappers ontwikkelde haarmerk Zenz Organic. Natuurlijke producten, jaja vegan, die ons goed bevielen, dus zeker een mention in dit artikel waard. De haarborstel is prijzig, maar erg prettig wanneer je net als ik een dikke haardos hebt. Voor mijzelf koos ik de travelproof Cactus shampoo en conditioner uit, voor dochterlief met pubertalg was de Menthol shampoo en conditioner het meest geschikt. Hele fijne producten, we hadden het mee naar Spanje waar we elke dag ons haar moesten wassen: felle zon, chloorwater van het zwembad.

haar spanje zon
Mijn haar bleef prachtig glanzen ondanks het vele wassen, zwembadwater en de zon.

We beschermden het met arganolie en de waterbestendige High Protection zonneolie nummer 95. Mooie hiervan is dat we onze huid beschermden tegen verbranding, maar tegelijkertijd ook voedden. Ruikt ontzettend lekker, naar vanille, en trekt heel snel in. Geen witte waas ook, het is een olie. Mijn tienerdochter en ik zijn fan!

zenz organic zonnebrand
Een flesje voor je hele huid én je haren!

Lees ook: 

Welk merk spreekt jou het meeste aan?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.