Tijd van je leven

Ken je dat liedje van Green Day, “Time of your life”? Krijg het even niet uit mijn hoofd. Soms resoneert een liedje met je. Voel je dat het iets met je doet. Dat heb ik nu even met deze.

boom nieuw en dood

Songtekst

Another turning point, a fork stuck in the road
Time grabs you by the wrist, directs you where to go
So make the best of this test and don’t ask why
It’s not a question, but a lesson learned in time
 
It’s something unpredictable, but in the end it’s right
I hope you had the time of your life
 
So take the photographs and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it’s worth it was worth all the while
 
It’s something unpredictable, but in the end it’s right
I hope you had the time of your life
 
It’s something unpredictable, but in the end it’s right
I hope you had the time of your life

It’s something unpredictable, but in the end it’s right
I hope you had the time of your life

Waarom resoneert het?

Het voelt gewoon ZO WAAR. Alsof het leven 1 grote test is, onvoorspelbaar en ja… je moet er maar gewoon het beste van maken. Je bent hier op aarde om bepaalde lessen te leren en om andere lessen juist door te geven. En – dat is meteen ook het nare van alles – wat je hier allemaal meemaakt, op het eind heeft het toch allemaal zo moeten zijn. The good and the bad. 

Ondanks mijn cursus Spiritueel Leiderschap weet ik nog steeds niet waarom ik hier nu op aarde ben, maar ik weet door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt inmiddels wel dat het heel belangrijk is dat ik hier ben. Zei in mijn facebook live al dat ik vroeger het gevoel had dat ik er beter niet kon zijn. Dat is ook op allerlei manieren in mijn leven teruggekomen. Nu weet ik dus zeker dat ik “er moet zijn”. Dat het mijn levensmissie is “om er te zijn”. Het waarom en hoe is me alleen volstrekt onduidelijk en precies daarvan zegt Green Day dat het er compleet niet toe doet. Als je de les maar leert.

Heb jij ook weleens zoiets met een liedje?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.