Hoe bevallen mijn wimperextensions?

De dag voor mijn 38e verjaardag liet ik voor de allereerste keer wimperextensions zetten op uitnodiging van [naam salon ivm faillissement op verzoek verwijderd] Reeuwijk. Na 3 weken ben ik terug geweest voor de noodzakelijke refill en volgende week laat ik dit voor de 2e keer doen. Hoe mijn wimperextensions bevallen en het antwoord op jullie vragen naar aanleiding de vorige blog lees je vandaag!

De vorige keer las je al hoe ik erbij kwam om wimperextensions te laten zetten, hoe dat gaat en voor wie het een oplossing is. Dit keer zal ik wat meer vertellen over wat ik merk van mijn wimperextensions, hoe je ze verzorgt, of je er make-up of een bril bij kunt dragen en of ik dit blijf doen natuurlijk. Bovendien mag ik van [naam salon ivm faillissement op verzoek verwijderd] 3 lezers heel erg blij maken met een mooie prijs!

Hoe verzorg je wimperextensions?

Wanneer ze net gezet zijn, moet de lijm goed uitharden en moet je dus voorzichtig zijn. Je mag ze de eerste 24 uur niet natmaken, dus liever even niet douchen. Daarna kun je er gewoon mee douchen, zwemmen, naar de sauna… wat je wilt. Ik ben zelf met douchen en drogen wel voorzichtig, omdat ze toch kwetsbaarder zijn dan je eigen wimpers. Wanneer je ze aanraakt of in je ogen knijpt (bijvoorbeeld met niezen), dan voel je ook dat ze kunstmatig zijn. Ze kunnen na verloop van tijd een beetje scheef aan je wimper gaan hangen, merk ik zelf. Aangezien ik lenzen draag en elke dag in de ochtend en avond de extensions omhoog houdt om in mijn ogen te pielen, worden ze meer belast dan bij mensen die geen lenzen dragen. En je mag dus niet aan je wimpers trekken of in je ogen wrijven, zodat je haarschacht niet beschadigd.

wimpers borstelen
Met dit borsteltje kam je elke dag je wimpers door.

Borsteltje voor de wimpers

Na de eerste behandeling kreeg ik een wimperborsteltje mee om mijn wimpers in model te houden. Hiermee kam je ook eventuele pluisjes en vuiltjes er uit, zodat je wimpers schoon blijven. Bij mijn volgende refill ga ik een nieuwe vragen, omdat hij in mijn toilettas tijdens onze nachtjes weg met kerst is verbogen en daarna thuis nog een keer in de toiletpot is gevallen… Ja ja, ik ben zo handig… Dit borsteltje is vergelijkbaar met mascara borsteltjes, maar dan met iets meer haartjes om je extensions te verzorgen. Wanneer je dagelijks meerdere keren borstelt verlies je natuurlijk af en toe een haartje, maar zo blijven je wimperverlengingen wel het mooist, schoon en gaan ze langer mee.

na de refill
Net na de refill.

Kun je er make-up bij dragen?

Zelf draag ik geen make-up meer sinds ik wimperextensions heb, maar het kan uiteraard wel.

 • Bij je wimperstyliste zijn speciale (olievrije) mascara’s en eyeliners voor extensions verkrijgbaar. Mascara zet je alleen aan op de puntjes van je extensions. Ik sprak naar aanleiding van mijn blog ook iemand die al enkele jaren wimperextensions draagt (en niet anders meer wil) en zij gaf aan dat je op je onderste wimpers nog best je gewone mascara kunt gebruiken, als je daar behoefte aan hebt.
 • Waar je alleen wel op moet letten is je reinigingsproduct. Dit mag niet op oliebasis zijn! Door olie lost de lijm op en gaan je extensions dus los. Dat is ook de reden dat je beter geen waterproof mascara kunt gebruiken. Bij je wimperstyliste kun je speciale olievrije reinigers aanschaffen.
 • Removen van make-up kun je beter niet met wattenschijfjes doen. Deze pluizen vrij snel en die pluisjes komen dan in je wimpers terecht, waar je ze bijna niet uit krijgt. De salon adviseert om wattenstaafjes te gebruiken.
 • Wimperkrullers of tangen mag je ook niet gebruiken, dan kunnen je eigen wimpers en je extensions breken en dat wil je niet!

Zijn wimperextensions geschikt voor brildragers?

Zelf draag ik lenzen. De eerste keer kwam er een extension in mijn oog die nog aan een wimperhaartje vast zat. Dat was even pielen om hem er uit te krijgen. Speciaal voor het beantwoorden van deze vraag, en omdat het soms gewoon praktischer is of je ’s ochtends je lenzen nog niet in hebt, heb ik mijn bril een paar keer op gehad. Heel af en toe kwam ik met mijn wimpers tegen de glazen aan met knipperen, maar het was niet storend. Moet er wel bij zeggen dat ik mijn bril niet een hele dag lang opgehad heb. Overigens kijkt de wimperstyliste altijd goed naar de meest geschikte lengte van de wimpers. Wanneer jij een bril draagt, zal ze wat kortere extensions adviseren.

Hoe verliep de refill?

De refill van mijn wimpers was bij de eerste set hard nodig. Op Instagram postte ik een foto waarop je kon zien hoe het er uitzag vlak voor de refill. Mijn wimpers (en ik zelf) moesten er heel erg aan wennen, dus al direct de eerste ochtend verloor ik een wimper. En daarna dagelijks wel een. Vooral, wat Mariëlle van de salon al voorspeld had, aan de kant waarop ik slaap. Die wimpers hebben ’s nachts meer te verduren.

Zodadelijk de #wimpers laten bijwerken bij #starlashes #wimperextensions dit is del ook na 3 weken

Een foto die is geplaatst door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Nu ik wist dat de wimpers de eerste 24 uur droog moeten blijven, heb ik eerst uitgebreid gedoucht op de dag van de afspraak. Dan was dat in ieder geval gedaan. Een opvulling van je wimpers is een stuk sneller klaar dan een hele set zetten. De 1,5 uur in de stoel zijn voorbij gevlogen! Daarna plakten er wel wat wimpers aan elkaar, maar dit werd direct snel en vakkundig door Mariëlle verholpen. Oh, en ik kon heel gemakkelijk met de pinpas betalen. Het was de week voor kerst en het resultaat was weer net zo mooi als de vorige keer!

Blijft het mooi?

Na de refill moet ik zeggen dat mijn wimpers langer mooi bleven dan de eerste keer. Het eerste haartje waarvan ik zag dat ik het kwijt was, kwam dit keer pas na 5 dagen! Bij de eerste set kreeg ik na 2 weken een beetje een jeukerig gevoel, dat het af en toe wat irriteerde omdat er haartjes schuin gingen hangen. Die kreeg ik ook niet meer netjes recht geborsteld. Terwijl ik dit schrijf ben ik 3 weken voorbij de refill, en ga ik volgende week terug. Mijn man heeft zojuist foto’s gemaakt. Af en toe hangt er een wimpertje scheef, maar jullie zien het: dit ziet er nog heel netjes uit! Zo kan ik me wel vertonen op kindermodebeurs de Kleine Fabriek zondag om met merken te praten.

Mijn man maakte zojuist deze foto’s, ziet er nu – na 3 weken – nog heel netjes uit. Veel mooier als de eerste keer.

Blijf ik dit doen?

Ik vind het heel erg mooi en zolang het financieel kan wil ik dit graag blijven doen. Ik zie het echt als een cadeautje voor mezelf. Ik voelde me vaak onzeker als ik net even wat slonzigere kleding aanhad en geen make-up. Nu maakt dat niet uit. Ook de slonzige kleding niet, haha. Want dankzij de extensions heb ik een veel mooiere, open oogopslag en zie ik er direct bij het opstaan verzorgd uit. Ik voel me een stuk zekerder en dat helpt als je graag een zakelijk succes van bijvoorbeeld je blog wilt maken ;-).  En als je sollicitatiegesprekken moet voeren is het ook wel handig.

wimperextensions
Ook mijn andere oog ziet er nog netjes uit.

Winactie

Kun jij ook wel een oppimpbeurt gebruiken? Lijkt het je wat om eens wimperextensions te proberen? Misschien vind je het net als ik ook wel een beetje spannend, maar ik kan je vertellen dat ik ontzettend blij ben met deze ervaring. Alleen al het gevoel dat je er leuk uit ziet, doet al zoveel voor hoe je de dag door komt. Vooral als er dingen tegen zitten. Als je in de buurt van Reeuwijk woont (Gouda, Bodegraven, Woerden, Boskoop, Waddinxveen, …) en je gunt jezelf een verwenmoment, waag dan een gokje. Ik mag van [naam salon ivm lockdown faillissement op verzoek verwijderd] 3 lezeressen blij maken!

 • 1x de hoofdprijs: een set one-by-one wimpers (andere wimpers kan ook, maar dan mag je zelf bijbetalen) laten zetten bij Star Lashes.
 • 2x een niet-overdraagbare cadeaubon van 25 euro voor een behandeling bij Star Lashes. Als je al extensions hebt, kun je bijvoorbeeld een refill laten doen. Of je kiest voor een mooie korting op je allereerste set. Bovendien kun je er terecht voor andere behandelingen zoals wenkbrauwen of hairextensions.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Like Marstyle op Facebook
 • Laat hieronder een berichtje achter waarom je wilt winnen én je woonplaats!
 • Gebruik een werkend e-mailadres zodat ik je kan contacten.
 • Je mag eventueel natuurlijk dit bericht delen en vriendinnen taggen uit de regio. Vinden wij superleuk!

En van harte gefeliciteerd Diana Lageweg, jij wint de set one by one wimpers! De cadeaubonnen van 25 euro gaan naar Stefana Bisschop en Judith Ruitenburg, ook jullie van harte gefeliciteerd! Ik ben ontzettend benieuwd hoe het jullie zal staan, ik ben zelf afgelopen week weer terug geweest voor een refill en zo blij dat ik deze stap heb genomen. Geniet ervan dames, ik ga jullie mailen 🙂

Zijn al jullie vragen zo een beetje beantwoord? En doe je mee met deze allereerste winactie van 2017 op Marstyle?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sarah zegt:

  Ik ben echt verslaafd eraan! Heb zelfs een keer een Cursus wimperextensions gevolgd! Heel leerzaam en leuk om een keer te doen

 2. Yvonne zegt:

  Dat ziet er heel natuurlijk uit bij je, ik ben ook wel benieuwd of het mij staat! Ik doe graag mee!

 3. Melissa zegt:

  Staat je goed!!!!

 4. Volgmama zegt:

  Voor mij te ver weg helaas. Het resultaat is prachtig. Staat je goed!

 5. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik heb al ervaring met wimper extensions en ik zie dat ze ook een filiaal in Woerden hebben.
  Graag loot ik mee en like beide Facebook pagina’s

  1. Marguerita78 zegt:

   Uhm… nee, Mariëlle zit in Reeuwijk het is een eenmanszaak… moet je even beslissen of het dan haalbaar is.

 6. Dhini zegt:

  Wat mooi! Het lijkt mij gaaf zo`n lange wimpers hebben.

 7. Daphne zegt:

  Oh erg leuk. Ik heb ze ook bij marielle laten zetten ben er zo blij mee en bevalt me tot nu toe nog erg goed. Moet over ongeveer weekje wel voor de refill. Dus extra iets winnen daarvoor vind ik erg leuk.

  Xxx

 8. Stefana zegt:

  Ik zou ze graag eens uitproberen. Het ziet er erg mooi uit, maar het blijft wel spannend voor de normale prijs omdat ik geen idee heb hoe lang het bij mij zou blijvenzitten. Een eerste keer uitproberen zou me net over die drempel helpen 🙂 Ik woon in Bodegraven dus lekker dichtbij.

 9. Diana zegt:

  Ja ik doe graag mee, want het ziet er echt super gaaf uit bij je, en dat wil ik ook, me wat zekerder voelen! Ik heb lichte wimpers en een bril waardoor m’n ogen kleiner lijken, deze wimperextensions zullen m’n ogen vergroten en ik ga er vrouwelijker uitzien! En je weet dat ik in de buurt woon!!

 10. Judith zegt:

  Zit er eigenlijk al best lang over te denken om wimperextensions te nemen maar heb de stap nog niet genomen. Ook mij lijkt het heerlijk om geen mascara meer op te hoeven doen (en vooral niet meer elke avond af te hoeven halen, wat ik dus ook zeer regelmatig niet doe). Dus deze prijs haalt me zeker over om er toch voor te gaan!

  1. Marielle zegt:

   Je bent welkom hoor
   Sowieso heb ik voor alle nieuwe klanten een leuke aktie met een gratis refill en diverse kortingsbonnen! De service staat hoog bij ons en inderdaad het grmak van geen mascara meer is natuurlijk ideaal. Heb j vragen stel ze me gerust
   Liefs Star Lashes

 11. Liesbeth zegt:

  Ze staan je echt goed!

 12. Susan zegt:

  Ik heb zelf ook wimperextensions gehad en was er op het begin heel blij mee, maar ik vind dat het al gauw minder mooi wordt en er gaten in vallen. Het begin effect blijft wel prachtig!

 13. Maris zegt:

  Ik wil graag van je weten of jouw eigen wimpers er onder lijden. Als dat niet zo is doe ik graag mee want ik heb hele korte wimpertjes!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ha Maris, tot nu toe nog niet, maar zoals je leest heb ik ze ook nog niet zo lang. Nu 6 weken en volgende week de 2e refill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.