Toch leuk, Kneipp

Toch leuk. Ik kreeg onlangs een mooi pakketje uit de me-time lijn van Kneipp cadeau en schreef daar een artikel over en maakte een geinige unboxing op tiktok. Vind ik altijd wel zo netjes als bedrijven me iets toesturen, om daar iets mee te doen. Het ligt er altijd alleen even aan hoeveel tijd je ervoor hebt en of je geïnspireerd bent. Ik vond het op zich al fijn om deze cadeautjes te krijgen en extra leuk dat ze op mijn tiktokje reageerden van het merk.

Kneipp Body cream Me-Time open

Maar nu komt het. Onlangs stond er nog een keer een pakketbezorger voor de deur. Weer een pakje van Kneipp. Dit keer met een fijne moisturizing body cream (oftewel vochtinbrengende crème voor je hele lichaam) in tweevoud en een lief briefje.

Ze vonden mijn content zo leuk en wilden me daarvoor bedanken. Dus ik kreeg uit die heerlijke Me-Time lijn 2 fijne grote potten. Eén voor mezelf en eentje om weg te geven. Gezien de verzendkosten (en mijn schrik van de energierekening van januari, een maand die nog niet eens voorbij is) heb ik ervoor gekozen om deze aan mijn schoonmaakhulp te geven en niet op de blog te verloten. Gezien haar werk is goede lichaamsverzorging ontzettend belangrijk en ik had dit jaar geen kerstpakketjes verzorgd. 

Ook zij is fan van het merk Kneipp, dus zo komt het goed terecht. Geen winactie voor lezers dus, wel weggegeven uit een goed hart aan iemand die er heel blij mee is. En de andere pot ga ik uiteraard zelf gebruiken zodra de bodylotion uit de Me-Time lijn helemaal op is (ben al halverwege de tube, zulk lekker spul!) dus dat komt goed.

Toch leuk. Om zo iemand blij te maken. Toch leuk ook om onverwacht zelf zulke bedankjes te ontvangen. En ik vond het toch leuk om er even iets op mijn blog over te schrijven. Dit jaar wil ik qua artikelen nog meer focussen op de dingen waar ik blij van word en als gezegd vond ik dit toch leuk, hahaha. 

Wat is het laatste onverwachte cadeautje dat jij kreeg?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.