Handig! Snel je uitgroei wegwerken

Ik ben grijs. En niet zo’n klein beetje ook. Al voor mijn 30e begon het, dus je kunt je voorstellen dat er van mijn eigen haarkleur weinig over is. Nu schijnt grijs haar ontzettend hip te zijn onder jonge meisjes, maar als bijna veertiger hoef ik er persoonlijk niet als een oma uit te zien. Best prijzig als je steeds wanneer de uitgroei teveel toont naar de kapper moet, daarom ben ik heel erg blij met mijn nieuwe beautytool van Fudge: de Root Disguiser!

fudge hair concealerOp de Beauty Proefparade werd mij deze uitgroei concealer gedemonstreerd en het effect is fantastisch! Ziet er heel natuurlijk uit en het leek mij eenvoudig zelf aan te brengen. Ik had het geluk een sample mee te krijgen om thuis te proberen. Dit heb ik nu enkele weken uitgeprobeerd en ik deel graag mijn ervaring. Heb jij ook last van grijze haren? Lees dan vooral verder.

fudge hair concealer
Resultaat na het aanbrengen van de Root Disguiser.

Net nieuw op de markt, de root disguiser

Fudge is een merk dat je alleen bij de kapper kunt kopen en de Root Disguiser is echt nog maar net op de markt, dus even checken of jouw kapper hem al binnen heeft. Toen ik mijn sample mee kreeg, lag het nog niet in de winkel maar nu waarschijnlijk wel. Wat hij kost, weet ik helaas niet… Maar het zal in ieder geval goedkoper zijn dan bijwerken met verf. Ik kan mijn kappersbezoek in ieder geval mooi een paar weken uitstellen dankzij dit product. Als WW-er ben ik daar erg blij mee, want mijn haar laten verven bij de kapper is echt een luxe.

Lees ook: Make-up onder je bril? Ja, natuurlijk!

fudge hair concealer

Dark Blonde tint

Er zijn verschillende tinten op de markt en bij mijn haar past de kleur Dark Blonde het beste. Wat zeg ik, dit is exact mijn haarkleur! De Root Disguiser is een poeder dat in een handige verspreider met kwast zit. Als je hem open maakt draai je de kwast naar boven en is het een kwestie van voorzichtig tamponeren op je grijze plekken. Je ziet het effect direct.

fudge hair concealer

Lees ook: Lief voor je hoofdhuid en haren met WECOLOUR

Wat is mijn ervaring met deze Root Disguiser?

Nou, zelfs voor een beauty n00b als ik is dit niet moeilijk. Ik had het truukje snel onder de knie. Het poeder blijft enkele dagen lang goed zitten. Je ziet de uitgroei pas weer na het wassen. Wel heb ik last van kriebel wanneer ik poeder heb aangebracht. Niet heftig ofzo, maar toch. Voor mensen met een heel gevoelige huid zou ik het daarom afraden. Zelf neem ik de kriebel voor lief, het geeft geen uitslag en het ziet er goed uit. Dit product is niet op dieren getest en vrij van parabenen. Het allerfijnste vind ik zelf dat het camoufleren van mijn uitgroei binnen een paar seconden gepiept is.

Online is het merk Fudge hier verkrijgbaar (affiliate link).

Lees ook: 

Heb jij last van grijze uitgroei? Wist je dat je dit zo eenvoudig kunt wegwerken?

Met dank aan Marlous van Oenen Fotografie voor de foto’s.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Martine zegt:

  Oh, dat klinkt interessant!! Ben zelf ook nogal grijs 😉

 2. Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi. Kun je dat dus meerdere keren gebruiken? Dan zie ik het niet ertussen staan.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, tot het potje leeg is, net als bij je andere make-up spullen. Denk dat ik er zelf wel een half jaar minimaal mee zal doen.

 3. Jacqueline zegt:

  Het lijkt me nou helemaal niks, kriebelpoeder in je haar, haha!
  Ik ben wel al behoorlijk grijs, maar toen ik een paar jaar mijn haar niet geverfd had, viel me op dat je uitgroei het minst ziet, als je het gewoon niet verft. 😉 Alleen heb ik pas model gezeten bij een kapper en een kleurtje gekregen, dus nu moet ik weer even door die uitgroeiperiode heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.