Lifehack met je stijltang!

Okee, deze tip moet ik nú met jullie delen. Dit is echt super en ik had er zelf nooit aan gedacht! Met grote dank aan de moeder op het schoolplein die ermee kwam. De andere schoolpleinmoeders waren net als ik onder de indruk van haar inventiviteit. Geweldige lifehack die je moet proberen!

De stijltang kun je natuurlijk gebruiken om je haren netjes stijl te maken maar….

… dit is ook de ultieme tool, het superhandige gereedschap, waarmee je kraagjes van blouses, ceinturen van jurkjes en andere kleine liflafjes aan kleding van jezelf, je partner of zelfs de ieniemienie kleertjes van je kinderen recht strijkt!

De stijltang als mini strijkijzer dus. Ideaal voor de plekjes waar je zelf met je grote logge strijkijzer normaal niet bij kan.

Een schoolpleinmoeder zweert erbij en ik vond het een geweldig idee. Hoe slim en hoe handig! Zeker als je een blouse onder een trui draagt, heb je nu – hup hup – het kraagje netjes glad gestijld!

Wie kende deze tip al? Wie gaat het proberen? Heb jij ook zoiets vernuftigs bedacht?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.