Lifehack met je stijltang!

Okee, deze tip moet ik nú met jullie delen. Dit is echt super en ik had er zelf nooit aan gedacht! Met grote dank aan de moeder op het schoolplein die ermee kwam. De andere schoolpleinmoeders waren net als ik onder de indruk van haar inventiviteit. Geweldige lifehack die je moet proberen!

De stijltang kun je natuurlijk gebruiken om je haren netjes stijl te maken maar….

… dit is ook de ultieme tool, het superhandige gereedschap, waarmee je kraagjes van blouses, ceinturen van jurkjes en andere kleine liflafjes aan kleding van jezelf, je partner of zelfs de ieniemienie kleertjes van je kinderen recht strijkt!

De stijltang als mini strijkijzer dus. Ideaal voor de plekjes waar je zelf met je grote logge strijkijzer normaal niet bij kan.

Een schoolpleinmoeder zweert erbij en ik vond het een geweldig idee. Hoe slim en hoe handig! Zeker als je een blouse onder een trui draagt, heb je nu – hup hup – het kraagje netjes glad gestijld!

Wie kende deze tip al? Wie gaat het proberen? Heb jij ook zoiets vernuftigs bedacht?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.