Dit is echt jouw ding

Exclusiviteit en one-of-a-kind designer kleding domineren de luxe fashion trends, maar gelukkig zijn er ook betaalbare exclusieve items. Met jouw eigen voorletter of je hele naam bijvoorbeeld. Meerdere dunne kettinkjes en armbanden met elkaar gecombineerd geeft een overdadig luxe uitstraling en ook een enkele hanger oogt chic. Een gepersonaliseerd sieraad? Dat is dus echt jouw ding!

kaya sieraden

Een ketting met naam zorgt ervoor dat ik mijn kinderen altijd bij me heb. Ik kreeg deze leuke ketting, zilver met bolletjes, van Kaya Sieraden waar je dit soort fijne persoonlijke cadeaus kunt bestellen. Voor jezelf of voor een ander. De initialen van de meisjes staan er op en dat weten ze. Ze maken er vaak een opmerking over als ze zien dat ik deze ketting draag, je merkt dat ze zich extra speciaal voelen omdat mama ze graag (op de ketting) bij zich heeft.

kaya sieraden
Chillen bij het exclusieve resort Oesterdam.
kaya sieraden
Ook bij het alledaagse bloggerwerk draag ik deze ketting met initialen van mijn dochters.

Tip voor Valentijnsdag

Voor heren hebben ze er trouwens stoere armbanden met lederen koord, waar je een gravure in kunt plaatsen. Mijn neefjes kregen zo’n persoonlijk sieraad met inscriptie tijdens de bruiloft van hun ouders, heel mooi want natuurlijk horen ook zij bij het gezin dat nu officieel is getrouwd. Voor meisjes zou je wellicht eerder een ringetje doen, maar deze kunnen ze langer dragen. Ook slavenarmbanden kun je laten graveren, die vind ik ook erg sjiek als armband voor dames. En zoek je voor je kinders een lief Valentijnscadeau? Een koordarmbandje met bedel is leuk voor de allerkleinsten, of voor grotere meisjes een ketting met inscriptie en geboortesteen bijvoorbeeld.

kaya sieraden

Mijn eigen dochters kregen elk een hanger met 2 prachtige bedeltjes. Ik zocht voor hen een hartjesbedel uit en een bedel van hun eigen voorletter. Ze droegen het naar de eerder genoemde bruiloft. Hoe gaaf bij hun door de kapper gekrulde en opgestoken kapsel en hun summer chic jurkje met matchende tas?

kaya sieraden kaya sieraden

kaya sieraden

Op mijn eigen Kaya wishlist staan nog oorbellen met mijn geboortesteen (ook voor mijn dochter) en zilveren creolen. Maar ja, iets met naam, een speciale datum of een initiaal? Dat is echt alleen maar speciaal voor jou!

Vind jij sieraden ook zo’n mooi Valentijnscadeautje?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.