Keek op mijn Week: eet dates, stress en fails, mooie mijlpalen, trollen, minions en shampoo

Diepe dalen en fijne pieken. Dat is mijn week in een notedop. We hebben weer van alles getest voor mijn blog deze week. En keer op keer stopt onze cv-ketel ermee, waarna we weer een monteur bellen en het probleem vervolgens weer de kop op steekt. Ze hebben het erg druk, maar wij willen het uiteraard graag opgelost hebben. Lekker warm kunnen douchen is wel zo fijn. Of afwassen… om maar wat te noemen.

gamer kind
Gamer dochter is verslingerd aan haar Project Mc2 app.

De vele pakketjes met speelgoed die in deze periode binnenkomen, probeer ik een beetje te spreiden. Elke dag eentje of max 2 als daar geen speelgoed in zit, haha. Het lijkt anders een beetje een overkill te worden en ik wil ook graag dat mijn dochters écht met al het speelgoed spelen en niet direct doorhoppen naar het volgende item. Overigens vraag ik bewust niet heel veel items aan. Vorig jaar was het echt too much en toen redde ik het simpelweg allemaal niet om de to-do-lijst tijdig weg te werken. Pas in januari was ik er doorheen… Ik ben dus kritisch. De spelletjes met water die dit jaar massaal op de markt komen bijvoorbeeld, daar word ik als moeder niet blij van. Rommel, omkleden, kou vatten… no thanks… je komt hier dus geen reviews van tegen. Dat soort spelletjes zijn leuker in de zomer! Wat vinden jullie?

trolls boomhuis
Mama helpen met haar werk: Trolls boomhuis uitproberen. Schattig!

Spelen met de Trollen!

Zaterdag en Zondag deden mijn dochters klusjes voor hun zakgeld en hebben ze heerlijk gespeeld. Ze kregen een speelboom van de Trolls om te proberen en daar waren ze erg zoet mee. Daarna werd alles met elkaar gecombineerd: Pony’s, Trolls, Lalaloopsy’s, LOL Surprise… alle poppetjes en huisjes vormden een grote kring en een week later staat het nog steeds zo. Af en toe tref ik een meisje te midden van dit speelfestijn aan, heerlijk zoet verhaaltjes aan het spelen. Binnenkort uiteraard reviews.

nijntje cadeautje
Een goedmakertje van Mercis, die mij wilde quoten in de WIJ Jonge Ouders maar zich niet aan mijn enige voorwaarde hield: het vermelden van mijn blog…

Meh luisuitbraak

Maandag weer naar school. Ik werd door de moeder van een vriendinnetje gewaarschuwd voor een luizenuitbraak. Dat betekende uit school even preventief doorkammen bij 2 krijsende meisjes die het er niet mee eens waren. Gelukkig niets ontdekt! ’s Middags stonden mijn ouders onverwachts voor de deur en bleven ze gezellig mee eten. We aten boerenkool, het lievelingskostje van mijn moeder.

tv snack
Manlief maakte een jummie comfortsnack tijdens een avondje series kijken. Rotdag gehad en dan is dit heel lief en natuurlijk lekker!

Work, work

Dinsdag druk gewerkt. Veel dingen weggetikt maar voor mijn gevoel loop ik nog steeds giga achter. Verder gebeurden er nog wat hele nare dingen. Blegh. De dag eindigde wel gezellig, we aten bij mijn ouders en ze hadden speciaal voor mij mijn lievelingskostje staan: mama’s spaghetti! Heerlijk! De rest nam allemaal wat anders dus ik heb de bak vrijwel alleen leeggegeten… Comfortfood  😉 .

tv avondje met het gezin
TV avondje met het gezin en de Minions, ff lachen.

Minions kijken

Woensdag wederom domper na domper en het werd me allemaal teveel. Wat een rotdag. Stap voor stap gedaan wat ik moest doen en ’s avonds lekker sporten. Met ons gezin keken we de nieuwste dvd van de Minions voor een review op mijn blog. De meisjes hadden hem al in de bioscoop gezien, maar wij nog niet! Heerlijk met al die jaren ’80 muziek uit mijn jeugd.

andrelon keratine colour

Donderdag shampoo testdag

Donderdag begon ik met het testen van de nieuwste lijn van Andrélon. In mijn studententijd heb ik heel veel vakantiewerk gedaan voor dit merk, dus ik heb er een soft spot voor. Tis ook gewoon een fijn merk met prettige producten. De nieuwe Keratine Colour lijn is speciaal bedoeld voor geverfd haar, zoals het mijne.

Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen verft haar haren. Haarverf kan echter de buitenste laag van het haar beschadigen en hoe vaker het haar gekleurd wordt, hoe meer schade het oploopt waardoor het er droog en dof uit kan zien. Met goede haarverzorging geniet je veel langer van die glanzende geverfde lokken. Ik probeerde dus de nieuwe Andrélon Keratine Colour lijn bestaande uit een shampoo, conditioner, herstellend masker en herstellende crème die je haar beschermt en verzorgt. Het zijn zoals ik van Andrélon gewend ben erg fijne producten om te gebruiken! Ik ben er ontzettend blij mee met mijn lange dikke bos haar. Komend weekend ga ik het maskertje lekker laten intrekken. Ook is er een crème om op droog haar te gebruiken. Fijn budgetvriendelijk merk en je kunt deze haarverzorging kopen bij verschillende drogisterijen en supermarkten.

 

Nou wat superlief Amanda van @kiddowz_blog #blijmaker #traantjeswegpinken #kaartje Dankjewel!

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Lol met LOL Surprise

Omdat de meisjes me deze week zo goed geholpen hadden met allerlei foto’s, was het na school feest: we hadden LOL Surprise ballen gekregen! Hier zijn ze helemaal weg van en de afgelopen weken vroegen ze regelmatig om zo’n bal. Ik had al gezegd dat ze die aan Sinterklaas kunnen vragen, maar onverwachts kregen we deze van het pr-bureau. Tijd om een unwrapping te filmen dus, die we later zullen delen.

lol surprise
We kregen 2 LOL Surprise bollen waar de meisjes helemaal weg van zijn en filmden een unwrapping.

Chaos en inspiratie

Vrijdag was redelijk chaotisch wat werk betreft. Aan het schrijven van dit artikel kwam ik nauwelijks toe, maar toch had ik een goed gevoel. Veel dingetjes afgetikt, hele leuke opdrachten binnengehaald en afgerond en fijne reacties van klanten. De meisjes hadden beiden een gezellige speeldate en met de oudste en haar vriendin at ik pannenkoeken als lunch. Punten gescoord als mama. (Mag ook wel na mijn pesthumeur afgelopen week.) Ik was ontzettend geïnspireerd en heb actie ondernomen en een mogelijke spreker gecharterd voor het event waar ik al langer plannen voor heb. Met niks doen kom je nergens tenslotte. Tijdens het eten koken bedachten mijn dochters het spelletje ‘zoek het haarelastiekje’ en dat was zo schattig (en een leuk budgetfriendly spelletje) dat ik er een live opname van heb gemaakt voor instagram. Trok nog aardig wat kijkers ook! Haha. Ben er nog niet zo in thuis, maar grappig om te doen. Misschien dat ik morgen weer ‘live ga’ vanaf de Kreadoe Beurs. En de tv heeft dus gewoon helemaal NIET aangestaan. Ongelooflijk! Na het eten ging namelijk de deurbel en stond er een meneer van UPS voor de deur met een pakketje. Daarin zat een nieuw TipToi spel om te reviewen voor de blog dat we direct hebben uitgepakt en gespeeld met z’n drietjes. Het was een gezellig avondje en ze gingen pas naar bed toen het spel was afgelopen.

tiptoi engelse detective
Op de valreep kwam er nog een bezorger aan de deur vanavond met een tof TipToi spel ‘De Engelse Detective’.

Zelf ben ik best wel zenuwachtig voor morgen… als jullie dit lezen ben ik naar de Kreadoe Beurs om daar live verslag te doen, te bloggen op de beurs en lezers te ontmoeten op de Bloggerspot. Wish me luck!

Heb jij leuk plannen voor het weekend?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kelly Aarts zegt:

    Drukke week gehad. Altijd leuk om deze weekoverzichten te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.