Heerlijk, me-time met Kneipp

Weet je dat een uur per dag tijd aan jezelf besteden beter werkt dan de krachtigste vitamines? Als je vaak het gevoel hebt dat je tijd en energie tekort komt, is het tijd voor meer me-time in je leven! Kneipp stuurde mij een leuk pakketje toe van hun nieuwe Me-Time verzorgingslijn, zodat ik elke dag een klein geluksmoment kan ervaren. Heel leuk!

me time lijn kneipp

Me-time geeft je meer energie, een beter humeur, meer creativiteit en een betere gezondheid. Dat kan ik zeker allemaal wel gebruiken, jij ook? De sluitzegel van het perspakketje vond ik ook supercute: “gifts & cuddles are all you need”. Nou zeker! En dan niet alleen knuffels van mijn kinders maar ook van een leuke man graag! De mannendouchefoam die ik enkele jaren terug van Kneipp kreeg, is nog steeds niet leeg…

Bewust genieten met diepe ontspanning en innerlijke rust

Anyweg, het ging niet om intimiteit met een ander maar met jezelf. Bij Kneipp vinden ze dat er meer prioriteit aan me-time mag worden gegeven, dat we ons er niet schuldig over hoeven te voelen en dat we er juist bewust van mogen genieten. Met de splinternieuwe verzorgingslijn ‘Me-Time’ kun je je nog beter ontspannen door de mystieke, poederachtige geur van patchouli en sandelhout:
Patchouli zorgt voor een onbezorgd en ontspannen gevoel. ’s Avonds helpt het om dieper te slapen.
Sandelhout biedt kalmte bij te geprikkelde zenuwen en stressvolle situaties.

Iets dat ik zeker kan gebruiken als ik de thermografie mag geloven, die ik pas heb laten maken. Nou ja, wist ik eigenlijk zelf ook wel natuurlijk… dat ik moeite heb om me te ontspannen en vaak onder de stress van alles-dat-tegelijk-moet-gebeuren sta. 

Kijk even mijn tiktokje voor de unboxing video, ik nam als ontspanmomentje dit filmpje op:

@marstyle78 #metime #unboxing @kneippbenelux ♬ origineel geluid – Marguerita Bisschop

Dus naast de leuke man die op mijn verlanglijstje voor verjaardag, Sinterklaas en Kerst prijkt, had ik er ook een fijne douchefoam op staan. Die wens is met dit perspakket vervuld! Die combinatie van patchouli en sandelhout ruikt heel zwoel en mysterieus, een heel fijn geurtje om mee te ontspannen.

5 redenen voor meer me-time

Me-time is tijd die helemaal, voor de volle 100% voor jou is. Die je helemaal aan jezelf mag besteden en mag invullen zoals jij dat wilt. Het hoeft niet altijd lang te duren; ook 5 minuten me-time zijn waardevol. Zo ontdek je de meest relaxte kant van jezelf. Ik heb vanmorgen dus uitgebreid onder de douche gestaan met Kneipp, heerlijk!

Was het voorheen nog interessant als je altijd druk was, nu is het vooral irritant. En een teken van disbalans en slechte planning. Ik neem de me-time dus vooral op de momenten dat mijn kinderen er niet zijn, want de ratrace van clubjes en voor ze zorgen leent zich hier meestal niet voor. Hoewel ik tegenwoordig lekker op de bank ga liggen en me laat voorlezen in het kader van dyslexie huiswerk.

Wanneer je regelmatig een moment voor jezelf neemt, levert het je dit op:

  1. Je voelt je evenwichtiger, bent meer in controle.
  2. Je geheugen werkt beter, er is meer ruimte voor nieuwe ideeën.
  3. Je krijgt meer energie.
  4. Je geniet bewuster van je dag en je omgeving.
  5. Je hebt meer geduld en bent een leuker mens.

Over de Me-Time lijn van Kneipp

Kneipp gebruikt vooral natuurlijke verzorgende werkstoffen zonder conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. De productlijn is vegan en zonder minerale oliën gemaakt met duurzame productiemethoden. En uiteraard niet op dieren getest. De Me-Tim lijn bestaat uit de volgende producten:
Badolie (100 ml), € 10,99 (in de Black Friday deal op Amazon)
Douche foam (200 ml), € 8,99
Douche (200 ml), € 5,99
Body lotion (200 ml), € 9,99 (in de Black Friday deal op Bol.com)
Body cream (200 ml), € 10,99
Bij diverse Kneipp verkooppunten en op www.kneipp.com

Challenge voor jou: doe vandaag iets in je eentje! Al is het maar 5 minuten.

Wat ga jij doen puur voor jezelf?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marie-jose zegt:

    Zelf ga ik denksport doen effe niks puur in mijn eigen bubbel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.