Leeff: de mooiste flessen in je badkamer of keuken

“This kitchen is for dancing” in grote letters op je afwasmiddel? Supertof natuurlijk. Zelf mocht ik kennismaken met andere vegan producten uit de nieuwe verzorgingslijn van het merk Leeff: de douchegel en shampoo. Jullie hebben ze al voorbij zien komen in weekoverzichten en op instagram. Deze flessen zijn té mooi!

doucheproducten leeff
Deze mooie rozen kreeg ik van een vriendin, ze staan op mijn werkplek naast de Leeff flesjes.

Stijlvolle zwarte flessen met houten dop, een mooie quote op de verpakking en natuurlijk een heerlijke, verfrissende inhoud. Ik werd heel blij van de foto’s in het persbericht en nu ik een aantal flessen thuis heb, blijft dat gevoel elke keer als ik een uitspraak lees. “Life isn’t perfect but your hair can be” staat op de fles naast mijn werkplek, rara wat is het? Juist, shampoo. En unisex, dus mocht ik toch eens een man mijn douche in slingeren dan kan hij gewoon dezelfde producten gebruiken als ik. Op de bijbehorende douchegel staat “Everyday is a fresh start” tenslotte.

leeff keukenproducten
Foto: Prospectt

Uitspraken die je dag kleuren

Deze uitspraken staan op de ‘Fabulous Fig’ lijn, maar er is nog een geur met dus andere uitspraken op de verpakking. De Leeff verzorgingslijn bestaat uit een handzeep, afwasmiddel, shower gel en shampoo en is verkrijgbaar in twee verschillende geuren die zowel voor mannen als vrouwen lekker is om te gebruiken. Dankzij de houten dop en het strakke design geschikt voor zowel een mannen- als een vrouwenhuis; ik vind de flessen heel erg mooi. Het afwasmiddel en de handzeep staat op mijn verlanglijstje, zodat ook de keuken of het toilet opgepimpt kunnen worden.

Mijn ervaring

In mijn douche staan namelijk de douchegel en shampoo die ik al even aan het gebruiken ben van de geurlijn ‘Minty Moments’. Deze ruikt een beetje citroenig en fris en is vooral lekker in de ochtend om je dag energiek te starten. “Singing in the shower” staat op de douchegel, oh yeah! En op de shampoo staat “Love is in the hair”. De douchegel is heerlijk door dat frisse geurtje voel je je ook meteen energieker. Aan de shampoo moest ik even wennen, omdat ik gewend was met mijn lange dikke bos om een conditioner te gebruiken. Dat hoeft bij deze shampoo niet. Het is een product dat je elke dag zou kunnen gebruiken, dus het houdt je haren iets vettiger: geen droge pluizige bos, maar mijn haar blijft een beetje krullen en ik moet het los laten opdrogen in plaats van in een staart.

leeff shampoo
Foto: Prospectt

Belangrijk om te weten over deze verzorgingslijn:

 • Bevat geen sulfaten
 • Bevat geen parabenen
 • Bevat geen kleurstoffen
 • 100% vegan

De zeep is verzorgend en erg goed voor de (gevoelige!) huid. Omdat er geen sulfaten in zitten, heeft de zeep een minder schuimend effect. Maar daar tegenover staat een veel huidvriendelijker product dat zorgt voor de juiste verzorging én voeding voor je huid. 

Bekijk de complete verzorgingslijn hier.  De producten die ik heb ontvangen zijn 9,95 euro per stuk en je doet er heel lang mee want het zijn grote flessen van 500 ml.

Winactie

Vrolijke start van het nieuwe jaar? Met Leeff start je elke dag vrolijk! Ik mag van Prospectt een lezer blij maken met een setje van 2 flesjes Leeff. Helemaal leuk om zo het 6-jarig jubileum van mijn blog te vieren. Hoe doe je mee? Reageer hier onder en vertel me… als jij een nieuwe verpakking met shampoo, zeep, douchegel of afwasmiddel mocht bedenken… welke inspirerende zin zou je daar op laten drukken? Welke uitspraak hoort thuis in jouw badkamer of keuken? Waarvan krijg je direct een glimlach om de mond? 

Ik trap af: 
“If you can’t stand the heat… turn on the cold water!”

Bedankt voor alle inspirerende teksten! Superleuk om te lezen, de winnaar is geworden Liesbeth. Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Was jij al bekend met dit merk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Erwin Troost zegt:

  Your body isn’t just anybody.

 2. Paula zegt:

  Kijk maar dan kun je altijd nog zien…

 3. Penny zegt:

  Ik wil iets met een motivational quote iets van: je bent mooi zoals je bent. Zodat je daar elke keer bij gebruik aan wordt herinnerd.

 4. Margret zegt:

  Lekkurrr….

 5. Marjan Zuid zegt:

  Als je haar maar goed zit, babe
  Dan zing je yippy-a-yee

 6. Anneliese de Waal zegt:

  Shower with fragrance makes you happy.

 7. M. van Megen zegt:

  Was je handen stuk. – Rutte

 8. Tamara zegt:

  Ik kende het merk niet, ben benieuwd, klinkt goed!

 9. Simone zegt:

  Altijd zelf blijven nadenken

 10. Sandra zegt:

  Leuke actie! Mijn quote is: Oooooh la laaaaaaaa 😉

 11. Sandra zegt:

  Heel lang heb ik op mijn spiegel met waskrijtjes geschreven: “Goedemorgen zonnestraaltje” Ik moest daar altijd erg om lachen, omdat ik een vreselijk ochtendhumeur heb. Dus ik werd er dan toch erg vrolijk van.

 12. Evie zegt:

  Don’t believe everything you think

 13. Annelies zegt:

  No use crying over spilt milk….

 14. Jacqueline zegt:

  Don’t skip anything

 15. Brii zegt:

  my man

 16. Goldie de Wit zegt:

  ShamPOOF! And all your troubles are washed away! ?❤️

 17. Annemiek Bosdijk zegt:

  Niet lullen, maar poetsen.

 18. Sibel zegt:

  Happiness is everywhere

 19. Lottie zegt:

  Wie schoon wilt zijn, moet zich wassen!

 20. Marjolein zegt:

  Oooooh!! Leuk en wat een fijne actie. Gefeliciteerd met jouw 6-jarig jubileum van jouw blogsite, mooi nieuws!

  Als jij een nieuwe verpakking met shampoo, zeep, douchegel of afwasmiddel mocht bedenken… welke inspirerende zin zou je daar op laten drukken?

  ‘zeep je vrij’ (bij mij helpt douchen altijd om zorgen letterlijk van mij af te spoelen)

  Welke uitspraak hoort thuis in jouw badkamer (of keuken)?

  ‘Altijd fijn, om in mijn eigen huis te zijn’

  Waarvan krijg je direct een glimlach om de mond?

  Van een lekker geur- en ruikende shampoo, handzeep etc.

  Veel liefs Marjolein

 21. m chen zegt:

  ‘;P Onder elk tonnetje zit een six-pack!’ of ‘Vetballen of spierballen het is maar hoe jij het bekijkt, beiden hebben een voordeel!’

 22. Ditty Dirks zegt:

  Save water, have a shower with a friend

 23. Marian B zegt:

  Wat een mooie flesjes! Ik zou erop zetten ‘just singin’ in the rain’. Want zingen onder de douche doen we hier graag.

 24. co zegt:

  allereerst gefeliciteerd met het jubileum. ik doe graag mee en zou er op zetten “leef & geniet”.

 25. Iris Bakker zegt:

  “Doe af en toe een beetje gek, of je zult het worden”

  Wat zien deze flessen er ontzettend leuk uit!!!!!!

 26. Suus zegt:

  Glimlach, je engel knipoogt naar je!

 27. Marijke zegt:

  Relax and wash!

 28. Anita te Gussinklo zegt:

  Gefeliciteerd met je 6 jarige jubileum. Wat een leuk merk is dit. Ik vind de tekst: “Wash away those troubles.Have a soak with Bubbles”wel erg leuk.

 29. Marja zegt:

  Refreshing your body, refreshing your day, refreshing your life

 30. SuusGro zegt:

  Ik hou van mezelf! (Dat is mijn thema voor 2021) dat zou ik graag elke dag terug zien in de badkamer als ik het lichaam inzeep waar ik van moet gaan houden!

 31. Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Jesaja 41:10

 32. Sonneke zegt:

  Laten we dit varkentje een s even wassen.

 33. Anja jager zegt:

  lekker n fris is lekker de dag door komen

 34. Ilse zegt:

  You can do this

 35. Marieke zegt:

  Wat leuk! ”Met deze zeep wordt handen wassen mijn hobby!”
  Ik doe graag mee voor de zeep want vaak handen wassen houden wij erin en ik wens jou en je dochters nog een mooi maar vooral gezond 2021!

 36. jhon dovens zegt:

  home is waar echte zeep te vinden is.

 37. Debby Koeman zegt:

  In dit huis wassen we onze handen. Home is waar het zeeppompje staat!

 38. Esther zegt:

  Bubble your troubles away

 39. Ivana zegt:

  If live brings you shampoo, make some bubbles!

 40. Pam Maas zegt:

  I don’t sing in the shower , I preform

 41. Kim zegt:

  If you can dream it, you can do it

 42. Jacqueline Pallett zegt:

  My kitchen is clean enough to be healthy and dirty enough to be happy!

 43. Karin de GraaF zegt:

  HOUD JE SCHOON VAN BUITEN EN VAN BINNEN

 44. Stefany van Wijk zegt:

  schone mensen zijn blije mensen

 45. Kim padberg zegt:

  Wash your worries away!
  En wat zijn ze leuk. Echt kadootjes?

 46. Jennifer zegt:

  Freshness overload

 47. Maud Schuitema zegt:

  Shampoo, nooit meer “Bad Hairday” shampoo.

  1. Monica Kienhuis zegt:

   Life’s a soap, bubble it

 48. Jeannine Pos zegt:

  Don’t worry be happy

  Dit zou ik op een lekker shampoo zetten, want ik word altijd heel blij was ik weer lekker mijn haren heb gewassen en het schoon en lekker ruikt.

 49. Frank zegt:

  Leuke actie. Ik zou erop zeggen: Wow, you look awesome today!

 50. Ran Slag zegt:

  Neem het leven met een korreltje zeep

 51. Anton Hompe zegt:

  krullen of kort als het maar mooi en gezond word / curls or short as long as it becomes beautiful and healthy

 52. Wanneer ik elke dag weer op mijn racefiets rijd, wordt ik bij thuiskomst met een warm bad en heerlijk ruikende verzorgingsprodukten verblijd.

 53. Ankie zegt:

  Beautifull Cleaning gives beautifull hair.

 54. Nelly zegt:

  Joepie de poepie

 55. L tromp zegt:

  schoonheid van binnen en buiten dus soppen maar???

 56. Moniek zegt:

  ”Zeep, alsof het je laatste dag is”

 57. jacq007814 zegt:

  Lijken me heerlijke producten heel erg benieuwd naar deze lijn

 58. Maaike zegt:

  Bubbel away

 59. Diny Gijsberts zegt:

  Met een goede hygiëne voorkomt men quarantaine !

 60. Astrid zegt:

  Ik kende dit merk nog niet en doe graag mee met de winactie. “The future is in your hands” vind ik wel een goeie.

 61. Rik zegt:

  Fraai en fris, genieten dus.

 62. Anna Wienen zegt:

  Leuke actie..! Ik doe heel graag mee:

  Ik vind deze tekst mooi:

  “When you love what you have, you have everything you need”

 63. Claudia Diependaal zegt:

  Gefeliciteerd met het 6-jaige bestaan! Strength included! Omdat ik MS heb! Fingers crossed!

 64. terrebel zegt:

  Zou bijna denken dat je aandelen hebt in het bedrijf. 😉 Zelf ben ik dol op een organische shampoo uit India die ik ooit kreeg van een buurvrouw. Die is bijna op maar via haar bedrijf kan zij een nieuwe fles voor mij bestellen, gelukkig.

 65. Ingrid zegt:

  Niet om op te scheppen, maar ik gebruikte al zeep voor het trending was

 66. Liesbeth zegt:

  Wow!!! Voor in onze nieuwe badkamer of keuken!
  #Smile! I love you!

  Daar word ik vrolijk van!

 67. Sabine zegt:

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor onze nieuwe badkamer in februari..

  Mijn slogan zou zijn, iets waar ik vaak aan denk:

  “Count your blessings, not your problems”..

 68. turtlebookwurm zegt:

  Smile
  the most Beautiful thing
  You can wear

 69. Sandra zegt:

  Een dag niet gezeept, is een dag niet fris gewassen

 70. Marian zw zegt:

  A soapy a day! Bubbles send your troubles away!

 71. Marijke zegt:

  The most beautiful things in life are for free ♥️

 72. Wendy zegt:

  Go with the flow

 73. elisabeth maria martina mols zegt:

  #makemyday hier maak je me elke dag weer blij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.