Superveel leuke cadeautjes besteld, voor mij!

Leuke cadeautjes voor mij! Soms kan dat. Ik ben vaak vooral op zoek naar mooie dingen voor de kinderen. In winkels slaag ik toch altijd sneller voor mijn kroost dan voor mezelf. Hoewel er nu ook wel een paar leuke dingen voor de kinders bij zaten, deel ik vandaag een shoplog van Radbag voor de vrouw van 43 die deze blogs allemaal schrijft: ik!

cadeautjes voor mij

Even lekker shoppen voor jezelf. Best lastig. Ik moet er echt voor in de juiste mindset zijn, anders kom ik thuis met vooral allemaal prachtig leuke fijne handige dingen… voor mijn dochters. Afijn, Radbag stelde shoptegoed beschikbaar met als voorwaarde “Celebrate yourself” en ik moest in ieder geval een handdoek met dreambody bestellen plus een leuke gadget in het thema ‘Proef de Zomer’ die alle andere bloggers op de Blogboot ook zouden krijgen.

blogboot juni proef de zomer
Vleermuis kurkentrekker.

Vier jezelf

Vier jezelf dus. Of nou ja… eigenlijk smokkel ik een beetje. Op hun kaartje staat “Celebrate yourself as you came into the world. Naked and screaming.” Dus vier jezelf zoals je op de wereld kwam: naakt en krijsend.” Maar gewoon jezelf vieren zonder naakt te zijn en te krijsen, voelt voor mijzelf toch prettiger. 

dreambody handdoek radbag
Met dank aan Fleur van Mamasliefste voor de leuke foto!

Droomlichaam handdoek

Afijn, ik shopte dus een strandhanddoek met droomlichaam. En mijn eigen hoofd er op. Eerder al shopte ik via Radbag eens een toffe donut handdoek. Ze hebben er echt de leukste cadeautjes met een hoog wil-ik-hebben-gehalte! De handdoek met dreambody was snel gemaakt:

 • foto waar je hoofd leuk op staat (had mijn dochter toevallig pas gemaakt)
 • die snijdt de website automatisch uit, jij hoeft hem alleen in de juiste stand te draaien
 • kies het droomlichaam uit wat je wilt: klein kort mannetje, kinderlijfje, sexy stripper met spieren of bijvoorbeeld dit slanke haarloze lijf in het groene badpakje
 • eventueel wat tekst toevoegen (in mijn geval Marstyle.nl)
 • bestellen en klaar!

De handdoek is 140×70 cm groot, gemaakt van microvezel (voorkant) en katoen (achterkant) en kan tot 40 graden in de wasmachine worden mee gewassen. Hij kost 29,95 euro. 

blogboot juni proef de zomer
Donutsokken <3 en Odd Socks betekent dus dat je 2 verschillende sokken bij elkaar draagt… dat is wel even wennen voor mij, haha.

Wat ik verder heb geshopt?

radbag goodies gadgets
Echt ontzettend leuke shopsels al zeg ik het zelf!

Niet alles staat op bovenstaande foto, maar als je ook leuke dingen voor jezelf wilt kopen, dan heb ik hier mijn shoplijstje voor je:

 1. Gepersonaliseerde droomlichaam handdoek – een killerbody zonder effort, dat wil ik wel!
 2. Flamingo ei badbruisballen – okee, stiekem toch voor de kids, maar ik zou het ook zelf kunnen gebruiken
 3. Steakbestek – zeer goede kwaliteit vorken en messen, omdat ander bestek door teveel zout in de vaatwasser heel erg beschadigd was en ik het weg kon gooien
 4. Vleermuis kurkentrekker – wie zei wijn?
 5. Harry Potter Adventskalender – voor Sinterklaas, deze is voor de kids en heb ik op zolder verstopt
 6. Toiletborstel ‘kers’
 7. Zwarte wijnglazen – een set van 4, ook geschikt om met andere drankjes dan wijn te proosten 
 8. Een selfie light ring met standaard – om betere foto’s te kunnen maken op donkere dagen
 9. Marvel geluidseffecten apparaatje – geinig cadeautje om achter de hand te hebben
 10. Maleficent haarborstel – wel lastig vanwege die grote hoorns om je haren ermee te kammen, vind ik maar het ziet er leuk uit op de kaptafel van de kids
 11. Panda sokken Bamboozle – supercute en dit zijn ‘odd socks’ geen paartjes dus met allemaal unieke sokken die je dan met elkaar combineert
 12. Donut sokken – wederom ‘odd socks’ dus een set met allemaal losse sokken in een andere kleur
 13. Luiaard opwarmkussen – vorig jaar hadden we een keukenbrandje omdat dochterlief het ovenrekje niet uit de magnetron had gehaald bij het opwarmen van een soortgelijk knuffelkruikje, ook deze winter willen we het graag warm hebben in bed, dus ik heb een tweetal schattige luiaards besteld
 14. Snoepjes in taco vorm – lekker!
kers toiletborstel
Kers op het toilet! De tegelverf is overigens van Flexa.

Allemaal te koop bij Radbag.nl, de grappige gadgetwebshop die voor cadeautjes – zeker voor de feestdagen en mensen voor wie je het niet zo goed weet – altijd wel geinige oplossingen heeft. 

Lees ook: 

Wat is het laatste cadeautje dat jij voor jezelf hebt gekocht?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.