Binnenkijker: in een handomdraai meer woongenot

Ik kocht 2 items bij webshop OTTO en had daarmee in één klap meer woongenot. De badkamer en woonkamer zien er ineens heel anders uit! Zo was ik ontevreden over de armoedige aanblik van mijn badkamer, maar met een nieuwe wastafelonderkast is de complete ruimte opgepimpt. Ook mijn woonkamer kreeg een aangename make-over met alleen een warm en kleurrijk vloerkleed. Klein bedrag, slechts twee dingen en het voelt meteen veel fijner!

vloerkleed bruno banani

Om jou te inspireren wat een kleine verandering voor je interieur kan doen, ontving ik van webshop OTTO shoptegoed. Ik heb zelf nog wat geld bijgelegd omdat ik eigenlijk 2 grote wensen had: een sjiekere badkamer en meer kleur/minder kou in de woonkamer. Voor zo’n 180 euro in totaal heb ik dus 2 items gekocht en daarmee ook 2 ruimtes in mijn huis flink verbeterd qua sfeer en woongenot.

Bruno Banani vloerkleed

Wat voeg je toe aan een woonkamer met roze muur, flamingo behangetje, knalgele muur en roze stoelen? Nou, een vrolijk vloerkleed dus! Misschien ken je Bruno Banani van de opvallende kleding, maar dit merk heeft dus ook vloerkleden ontworpen. In mijn woonkamer wil ik een vrolijke, vrouwelijke sfeer met een vleugje stoer. Daarom ging ik voor het zwarte tapijt met regenboog kleuraccenten. Niet al te groot, want ik heb een kleine woonkamer. Dit kleed is 120 x 180. Een lekker plekje voor mijn dochters om te spelen deze winter, zodat ze niet op het koude laminaat gaan zitten. Twee kleden een stukje over elkaar is overigens dé woontrend van dit moment. Ik had mijn ‘schoonzus met gevoel voor stijl’ om advies gevraagd (zie dit artikel met haar interieur) en ze stuurde me een tof fotootje toe met een zelfde styling: rond jute vloerkleed over het hoekje van een kleuriger rechthoekig kleed.

vloerkleed bruno banani
Mijn nieuwe vloerkleed even mooi op de foto gezet voor de review.

Welltime wastafelonderkast

In de badkamer stond een tweedehands wit kastje onder de wastafel. Het planchet boven de wastafel had ik al eens eerder vervangen door een stijlvol en stoer zwart exemplaar met een wat luxere uitstraling. De Welltime Tauri, mocht je dezelfde willen kopen. Nu er ook een net kastje staat, krijgt mijn badkamertje ineens een compleet andere uitstraling. Iets dat ik zelf heb uitgekozen, met sjiekere donkergrijze kleur, een brede lade waardoor spullen niet omvallen als ik iets van achterin nodig heb (of mijn dochters) en een spiegelend detail bij de voeten… De wastafel en kraan mag ik helaas van de woningbouw niet vervangen, maar alleen een ander kastje maakt al een wereld van verschil! Had onlangs ook het douchegordijn al vervangen door een exemplaar met roze orchideeën. Kleine veranderingen met een groots effect!

Ervaring met de klantenservice van OTTO

Mijn klusskills werden met het badkamerkastje wel op de proef gesteld. Ik ging voortvarend aan de slag met het schroeven, hameren en bevestigen van alle onderdelen. Maar ik liep vast bij het montage gedeelte, samen met mijn dochters kreeg ik de plankjes niet recht om ze in elkaar te schuiven… Heel suf ik weet het, de meeste mensen kunnen dit, maar ik ben gewoon beter in teksten schrijven dan in klussen. Mijn vader daarentegen draait er letterlijk zijn hand niet voor om. Flip, flop en klaar. Nou ja, ik was nog aan een paar andere montage dingetjes ook niet toegekomen dus dat fikste hij ook voor me. Binnen een half uur lagen er geen losse plankjes meer, maar stond er een kastje!

Kon het alleen nog niet gebruiken omdat het handvat niet gemonteerd kon worden. Eén boutje was net een tikje korter dan het andere. Ik belde met de klantenservice en kreeg te horen dat ik een online formulier moest invullen. Op dat formulier ontving ik binnen 2 dagen een reactie: ik mocht zelf nieuwe M4 boutjes kopen bij de bouwmarkt en het bonnetje insturen. Na het insturen van dit bonnetje stond per direct het saldo weer op mijn klantenrekening. En omdat de bezorging wat langer had geduurd, zat er ook een shopcode van 12,50 euro voor het ongemak in de mailbox. Netjes en vlot afgehandeld dus.

Mijn volgende wens is een nieuwe bank! En een likje tegelverf in mijn keuken. Wat was jouw laatste interieur aankoop om het thuis net weer even wat plezieriger te maken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. racheltjuh zegt:

    je bent lekker bezig zo te zien en het is altijd leuk om te zien hoe iets lekker opknapt weer

  2. Simone zegt:

    Zo’n kastje onder de wasbak is echt fijn voor meer opbergruimte, goede keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.