10 Eenhoorn cadeaus, voor grote en kleine eenhoornfans

Eenhoorns en flamingo’s. Huize Marstyle kan er geen genoeg van krijgen. We hebben inmiddels al aardig wat leuke accessoires in huis van zowel eenhoorns als flamingo’s. Met het oog op de eenhoornverjaardag van mijn bijna 6-jarige meisje en haar eenhoornfeestje, zet ik een aantal van onze shopsels op een rij en laat ik je weten welke cadeaus er nog op de wensenlijst staan. Heel geinig voor zowel grote als kleine eenhoornfans. Té leuk om niet te delen tenslotte!

coolgift shoplog

Voor de versiering van de verjaardag in eenhoornthema gingen we al eerder los, lees hier onze eenhoornshoplog. Ook bij Coolgift mocht ik voor mijn blog leuke dingen uitzoeken in de webshop.

Eenhoorn ringwerpspel

Voor haar kinderfeestje leek het me leuk om ook een eenhoornspelletje te kunnen spelen met de kinderen. We gingen met het feestje naar speelbos De Ballij in Zoetermeer en kozen daarom iets dat makkelijk in de rugzak past: een eenhoorn ringwerpspel! Of liever gezegd 3 eenhoorn ringwerpspellen, want we waren met 6 kindjes op het feestje. Zo konden de kinderen in 3 teams aan de slag: 3 kindjes met de eenhoorn diadeem op en 3 kindjes die daar ringen omheen moesten gooien. Ik vond dit originele cadeau bij Coolgift voor 14,95 euro. De ringen zijn gemaakt van piepschuim en niet heel stevig. Wel een erg leuke activiteit in thema!

Unicorn thee

Op het plankje in mijn keuken pronken 2 mokken waarmee we echte unicorn thee kunnen serveren. De meisjes vinden het ineens een stuk leuker om hun beker leeg te drinken. En om met het gouden roerstaafje te roeren. Dat ook. Deze eenhoornmokken kunnen gewoon in de vaatwasser (althans ze hebben er bij mij al heel vaak ingestaan en zien er nog even netjes uit als toen e uit de doos kwamen). Per stuk kosten ze 16,95 euro, een ideaal cadeautje voor theeleutende eenhoornfans.

magnetron eenhoorn

Magnetron kersenpitten eenhoorn

Meer iets voor de wintermaanden en wij hebben de onze al enkele jaren in huis: de magnetron eenhoorn gevuld met kersenpitten. Als het koud is stop ik deze een minuutje in de magnetron en leg ik hem bij de meisjes in bed om hun plekje op te warmen. Is trouwens ook fijn om tegen je aan te houden als je spierpijn hebt of pms. Je shopt deze voor 19,95 euro.

lovy kinder ketting
Foto: Lovy.nl

Eenhoorn ketting

Persoonlijk en origineel is de eenhoornketting met naam er op. Deze komen van Lovy en werden speciaal voor mijn dochters met de hand gemaakt. Lees vooral onze review over deze zilveren kettingen. Ook leuk voor bruidsmeisjes, het rapport of een kinderverjaardag.

Eenhoorn ringhouder

Oorbelletjes, haarelastiekjes en ringetjes bergen wij heel handig op met deze eenhoorn. De meisjes en ik hebben er alledrie eentje en die komt van Radbag. Staat leuk op je nachtkastje en ze zijn slechts 8,95 euro!

feestwinkel eenhoorn shoplog
Hoogtepunt voor mijn kleine muppet: de eenhoorn pinata! Vullen met snoepjes en tijdens het feestje kunnen de kindjes er om de beurten tegen aan slaan met een stok totdat de snoepjes eruit vallen.

Eenhoorn piñata

Compleet vergeten met het kinderfeestje van mijn dochter, dus die heeft ze op haar echte verjaardag nog tegoed: de eenhoorn piñata! We gaan deze vullen met snoepjes en ophangen. Vervolgens mogen de kindjes er om de beurt tegenaan meppen met een stok. Net zo lang totdat hij breekt en alle snoepjes eruit vallen… Op scouting hebben ze dit al eens gedaan en ze vonden het geweldig. Zelf ben ik ontzettend benieuw hoe lang het duurt voordat het snoep er echt uitvalt. We gaan het meemaken! Je kunt deze kopen bij Coolgift, maar de onze komt van Feestwinkel.nl waar ie 15,95 euro kost.

Wensenlijstje

Nog op onze wishlist zijn deze leuke eenhoorn cadeaus:

eenhoorn nachtlampje

De regenboog eenhoorn nachtlamp van 16,95 euro (Coolgift).

eenhoorn kaars

Een eenhoornkaars á 14,95 (Coolgift).

opblaas eenhoorn

Een opblaaseenhoorn, misschien een iets kleinere dan deze van 29,95 euro (Coolgift).

eenhoorn sloffen

Eenhoornsloffen voor als het kouder wordt, ze kosten 19,95 euro (Coolgift).

 

cadeau inpakken

 

Inpakpapier handig opbergen

Overigens wil je al die leuke eenhoorn cadeautjes natuurlijk ook netjes inpakken. Bij Coolgift vond ik deze handige plastic koker speciaal voor het handig opbergen van al mijn rollen inpakpapier en cellofaan. Ideaal ding en hij houdt papiervisjes mooi weg. Deze inpakpapier opbergzak kost 9,95 euro.

Welk eenhoorn cadeautje vind jij het leukst?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Diana zegt:

    Heb je ook al eens gekeken bij Lobbes? In hun zomercatalogus stunten ze nu met een opblaasbaar eenhoornzwembad en een soort flamingo luchtbed.www.lobbes.nl

  2. Wauw, wat is er lekker veel op het gebied van eenhoorns! Dat leent zich inderdaad prima voor een feestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.