Mega shoplog eenhoorn feestje!

De zomervakantie komt er weer aan en daarmee ook het kinderfeestje van mijn jongste dochter. Vorig jaar hadden alle in de vakantie jarige kindjes hun partijtje in de week voor het grote vrij-zijn gepland en wij dus ook. Best even puzzelen en overleggen, dit jaar wil ik proberen of we de drukte voor kunnen zijn. Toen Feestwinkel.nl mij benaderde met de vraag of ik interesse had in het shoppen van alle benodigdheden voor een eenhoornfeestje, kwam dit als geroepen. En ECHT, ze hebben daar zoveel gave eenhoornspulletjes dat ik flink los ben gegaan in het winkelwagentje. Kijken jullie mee?

Verjaardagscadeau voor mijn Supergirl

Laten we even beginnen met het top-secret verjaardagscadeautje voor mijn kleine boefje. Zes jaar wordt ze alweer… Een heerlijk kind met intense emoties dat compleet opgaat in rollenspellen. Ik vond dit geweldige superheldenpak in deze webshop en weet zeker dat ze het veel aan zal trekken. Dit superheldenkostuum heb ik uiteraard heel snel ongezien uit de doos gehaald voordat de meisjes de unboxing mochten opnemen.

Unboxing filmpje


Mijn dochters vinden het heerlijk om unboxingfilmpjes op te nemen, en nu er een complete doos met spulletjes voor een kinderverjaardag binnen kwam konden we dat niet overslaan. Nou ja, eigenlijk zelfs 2 grote dozen want vanwege de breekbaarheid zat de eenhoorn piñata in een aparte doos. Zou erg lief zijn als iemand de film een duimpje geeft, dat checken de dames namelijk hahaha.

Wat hebben we uitgezocht bij Feestwinkel.nl?

Kijk je liever geen filmpjes of komt het net even niet uit om de video aan te zetten? Dan zet ik hier gewoon alle foto’s op een rij en kun je toch lekker meekijken met deze mega shoplog! Het eenhoorn feestpakket is sowieso een aanrader en ze hebben deze kant en klare set ook in heel veel andere thema’s zoals Vaiana, paarden, Mickey Mouse, Wicky de Viking, piraten, voetbal, Spiderman, dinosaurussen, heksjes, Woezel en Pip, K3… Kijk ook bij het complete eenhoorn thema voor net zo’n over de top eenhoornfeestje als dat van ons gaat worden.  😉

feestwinkel eenhoorn shoplog
De eenhoorn pruik voor mama! Zo gaaf, op Instagram deelde ik al een foto dat ik hem op heb. Leek mij wel geinig om de kindjes te ontvangen in het thema.

feestwinkel eenhoorn shoplog
In totaal 6 eenhoorncapes zodat alle kindjes op het feestje er eentje aan kunnen en voor mama dus ook een eenhoornpruik. Deze leuke capes kosten 14,95 euro.
feestwinkel eenhoorn shoplog
Voor de traktatie op school: uitdeelcadeautjes en windmolen prikkers. Uiteraard volgt er een foto van het resultaat!
feestwinkel eenhoorn shoplog
Nog meer vrolijke prikkers om hapjes mee te serveren op haar verjaardagsfeest, rietjes met daarop een windmolentje, een roze deurslinger, confetti ballonnen (supergaaf, doorzichtige ballonnen met daarin confetti) en een witte bloemenlampjes slinger om het buiten (of binnen, ligt aan het weer) gezellig te maken.
feestwinkel eenhoorn shoplog
Kaarsjes in eenhoornthema voor op de verjaardagstaart, we gaan uiteraard weer vragen of haar tante iets moois wil maken in eenhoornthema.
feestwinkel eenhoorn shoplog
Het eenhoorn partijtjes pakket en nog wat extra eenhoorn feestelijkheden: een vlaggenslinger, papieren bordjes, bekertjes, servetten, uitnodigingen voor het feestje, een plastic tafellaken, verjaardagskaarsjes, folie ballonnen in eenhoorn vorm, gewone ballonnen met eenhoorn opdruk en papieren lampionnen waarmee we de tuin vrolijk kunnen aankleden.

feestwinkel eenhoorn shoplog

feestwinkel eenhoorn shoplog
Twee ballonpilaren die we zelf in elkaar kunnen zetten en naast de deur in de tuin kunnen prikken. Als je de bovenkanten aan elkaar maakt, krijg je een ballonnenboog. Deze pilaren kun je als het goed is meerdere keren gebruiken!
feestwinkel eenhoorn shoplog
Hoogtepunt voor mijn kleine muppet: de eenhoorn pinata! Vullen met snoepjes en tijdens het feestje kunnen de kindjes er om de beurten tegen aan slaan met een stok totdat de snoepjes eruit vallen. Dit vond ze op scoutingkamp het allerallerleukst, dus op haar feestje mag ze ook.
feestwinkel eenhoorn shoplog
En nog een leuk extraatje voor onze buren die volgende maand gaan trouwen. Ze houden erg van rood en wit en kregen van ons de folieballon in hartvorm om foto’s te maken van hun gasten en een grote banner die ze aan de voordeur kunnen bevestigen op de grote dag.

Spelen in de Eenhoorn cape

Na het uitpakken van al die feestelijkheden konden de meisjes niet wachten om de eenhoorncapes alvast uit te proberen. En wat is er nu leuker dan je even eenhoorn voelen in de natuur? Dus plukten we bloemetjes en deden we net alsof we gras aten in kostuum.

Klik snel door naar de webshop van Feestwinkel.nl als jij ook NU al die leuke eenhoorn feestspullen wilt hebben, haha. Of gewoon als er een verjaardagsfeestje op de planning staat, ze hebben nog veel meer thema’s.

Heb jij ook een eenhoornfeestje gegeven of nog op de planning? Al jullie ideetjes en ervaringen zijn meer dan welkom in de reacties.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Vandaag een eenhoornmuts geknutseld voor een jarige kleuter. Zij vertelde over eenhoornspelletjes op haar partijtje. Eenhoorntje prik gaan ze spelen vertelde ze!

  2. Wat een leuk thema, die capes zijn geweldig! Hier afgelopen maand een Minionsfeestje voor mijn tiener gehad. Ik denk dat mijn dochter eenhoorns ook leuk vind als thema maar het duurt nog even voor ze weer jarig is.

  3. MarjonS zegt:

    Laat dat feestje maar beginnen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.