Té leuk: eenhoorn kettinkjes met naam

Hoe ontzettend bijzonder is het cadeautje dat ik mijn kinderen mocht geven van Lovy. Deze webshop vol luxe kindersieraden heeft een nieuw product ontwikkeld en wij mochten de eerste exemplaren ontvangen voor een review. De eigenaresse had bovendien haar best gedaan om van het uitpakken een feestje te maken voor de meisjes: voor beiden een persoonlijk pakje. Zo bleef het voor mama ook spannend, hoe zouden deze kettinkjes met eenhoorn er uit zien?lovy cadeautje
Trouwe volgers hebben wellicht het unboxing filmpje op Facebook al voorbij zien komen?

Persoonlijk cadeau

We voelen ons in ieder geval zeer vereerd met dit persoonlijke cadeau: zilveren kettinkjes met de nieuwe eenhoorn opdruk en de eigen voornaam er in gegraveerd. Ook op het eenhoornpartijtje van de jongste moesten ze natuurlijk om. De meisjes van bijna 6 en 7 jaar vinden het geweldig dat hun eigen naam er op staat. Van eenhoorns houden ze sowieso, dat is altijd een pré. Het viel de meisjes direct op dat aan de ketting zelf nog een klein zilveren sterretje zit, als extra lieflijk detail.

Mooie quote

“Jouw leven is een aaneenschakeling van speciale momenten en andere dingen die indruk op je hebben gemaakt. Vertel je persoonlijke verhaal met deze Symbols sieraden. Lovy.nl” Staat op het kaartje in het witte sieradendoosje met zilveren opdruk waarin de ketting wordt geleverd. Door dat witte doosje hadden mijn dochters direct het gevoel dat ze iets heel speciaals kregen. Sieraden zijn dan ook een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld een 1e communie, de verjaardag, kerstmis, wanneer je je bruidsmeisje vraagt of na bijvoorbeeld een ingrijpende gebeurtenis in het ziekenhuis.

Over de vrouw achter Lovy

Laura, de eigenaresse van Lovy, maakt alle sieraden zelf met de hand. Alles is gericht op maatwerk voor baby’s, kinderen en mama’s. In dit filmpje kun je haar bijzondere verhaal zien en bekijken hoe ze te werk gaat:

Onze ervaring met Lovy

Wij vinden de kwaliteit van de kettingen erg mooi, je trekt de sluiting niet bij de eerste keer dragen kapot al moet je als moeder wel even helpen met omdoen en afdoen van de ketting. Op de dagen dat er geen gymlessen zijn, mogen ze deze sieraden dan ook zeker aan naar school. Bij feestjes op een jurkje met een wat meer open hals zal het helemaal een pronkstuk zijn. Het is leuk dat mijn dochters ondanks hun bijzondere voornamen nu een persoonlijk sieraad hebben, dat vinden zij zelf (in combinatie met de eenhoorn) het mooist van alles. Het werd bovendien geleverd in een sjiek ogend doosje met daarin een vloeipapiertje en in ons geval was het ook nog eens heel leuk ingepakt. Echt een cadeautje!

lovy kinder ketting
Foto: Lovy.nl

Nieuwsgierig naar het assortiment of op zoek naar een bijzonder cadeautje? Neem dan een kijkje bij Lovy. Ze hebben er ook sieraden voor jongens  😉 . Ennuh… mooi he, die namen op de eenhoornkettinkjes in de webshop. Supertof dat mijn kleine dames de eerste modellen mochten ontvangen, dat ze nu in de shop op de foto pronken maakt het extra speciaal. Misschien kiezen nu wel meer ouders deze bijzondere voornaam voor hun newborn dochter?

Hoe vinden jullie deze kettingen met eenhoorn?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Sabine walraven zegt:

    Lovy is top! Zelf heel blij met mijn lovy ketting ?

  2. Marsha zegt:

    Ze zijn echt heel schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.