Even stoom afblazen!

Stoom afblazen, dat is af en toe wel nodig! Ik ben juf op een basisschool en dat kan soms best vermoeiend zijn.  Zodra de kinderen naar huis zijn ga ik altijd eerst een kopje thee of koffie halen en neem ik even een momentje om tot rust te komen. En hoe kan dat beter dan met een lekker kopje thee of koffie?

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

steamwaversz kopje theeThee en koffie

Ik houd van thee en koffie. Ik begin mijn dag altijd met een kopje thee bij het ontbijt en ook op het werk bespreken we voor schooltijd de dag met een kopje thee erbij. Zo rond 10 uur snak ik naar een kopje koffie om daarna weer over te stappen op thee. In de middag nog een shotje koffie om de middagdip te doorbreken en verder leef ik dan weer op thee. Buiten dat koffie en thee erg lekker zijn om te drinken vind ik deze drankjes letterlijk hartverwarmend en gezellig om samen een moment te delen.

Twee vrolijke nieuwe SteamWaverz ontwerpen voor op je warme drankje.
Twee vrolijke nieuwe SteamWaverz ontwerpen voor op je warme drankje.

Koffiespecialiteiten

In elk restaurant, koffietentje of lunchcafe kun je tegenwoordig heerlijke koffie drinken. Ik ben er dol op! Een lekkere cappuccino, een latte machiato, een siroopje door de koffie of een dot slagroom erop, koffiedrinken is tegenwoordig een feest. Bij een uitje of verwennerij gun ik mij dit pleziertje dan ook. Er worden ware kunstwerkjes van de kopjes koffie gemaakt. En dan is thee maar saai…

Marstyles favoriet! Dit nieuwe vorgeltjes ontwerp is té leuk!
Marstyles favoriet! Dit nieuwe vogeltjes ontwerp is té leuk!

Cadeautje!

Maar daar is nu iets op bedacht! Ik kreeg een pakketje Steamwaverz die van theedrinken niet alleen een genietmoment maken maar ook voelen als een klein cadeautje! Steamwaverz zijn velletjes dun rond papier die je op een kopje thee legt. Door de stoom die er van je thee komt , gaat er een verhaal leven!

Geleverd in een mooi mapje.
Geleverd in een mooi mapje.

Ik kreeg een pakketje met Steamwaverz en heb deze natuurlijk geprobeerd. Ze zijn echt prachtig gemaakt, heel mooie kleuren en de tekeningen hebben veel details. Als de stoom onder het papiertje komt dan gaan er stukjes van de Steamwaverz op en neer bewegen. Het ziet eruit als een boom die zachtjes waait en wiegt in de wind.  Ik kreeg een pakketje met de naam: Love en Care. Hierin zaten twee liefdevolle illustraties. Een gezellig familiediner van twee vogels die hun kroost voeren in het vogelnestje. De jonkies sperren hun bekjes open om de wormpjes te vangen. En een liefdesverhaal van een delfts blauw kussend koppel.

steamwaverz1

Ik vind de Steamwaverz ideaal voor als er een vriendin bij mij gezellig komt theedrinken en kletsen. Je geeft tocht iets bijzonders. Ook hoop ik dat de Steamwaverz snel gebruikt gaan worden in de horeca. Dit maakt je kopje thee toch zoveel gezelliger en specialer!

steamwaverz5

Je kunt de Steamwaverz voor thuis of voor jouw horecagelegenheid kopen bij een aantal winkels in Nederland en België of via de webshop op www.steamwaverz.nl  Een pakketje van 10 Steamwaverz kost €10,90 en ze zijn herbruikbaar!

Winactie

Liesbeth heeft voor mij deze review gedaan omdat ik de Steamwaverz al eerder mocht proberen. Toen nodigde ik haar uiteraard bij mij uit op de thee en presenteerde die met de toen uitgebrachte eerste ontwerpen. De kinderen vonden dit magisch om naar te kijken! Vertel hieronder waarom jij graag een bijzonder theemomentje wilt creëren en met wie je daarvan dan geniet. Ik heb van Steamwaverz een extra setje ontvangen om één van mijn lezers mee te verrassen, dus doe gezellig mee!

En de winnaar is…. rapapapapa: Marijke! Gefeliciteerd, ik ga je mailen voor je adresgegevens. Kun je snel een feestelijk kopje thee drinken 🙂

Meer lezen over thee? Lees onze ervaring van detox met Tastea en de detox van Fittea.

Lees ook: Nieuwe vegan notendrank getest: GET PLENISHED!

Hoe drink jij graag je kopje thee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marijke zegt:

  Wow ik heb gewonnen 😀 Na de mail ben ik hier weer gaan kijken hoe tof ze wel niet zijn, ik ben heel benieuwd. Bedankt marstyle

 2. Oma Will zegt:

  Ik drink mijn groene thee met citroen graag met een lekker koekje.
  Trouwens: Wát een leuke verrassing om op mijn kopje te plaatsen.
  Wist niet dat dit bestaat. Gezellig , hoor? Ik doe graag mee voor zo’n leuk cadeautje. Ik volg je op Bloglovin.

 3. Marijke zegt:

  Wat prachtig! Ik zou dit graag thuis uitproberen, na het werk lekker een momentje voor mezelf. Ik vind het echt heel mooi.

 4. Anouk zegt:

  Wat een leuke gadget! Ik drink mijn thee eigenlijk alleen in gezelschap. Op mijn werk wordt ik als thee drinker vaak vergeten tussen de koffieleuten dus zou er thuis graag een extra groot feestje van maken met mijn thee drinken de vriendinnen

 5. Iris zegt:

  Ik heb zwangerschapsdiabetes, dus ik drink de hele dag alleen maar thee en water. Natuurlijk doe je het voor een goed doel, maar het is wel SAAI.
  Maarja, ik drink mijn rooibosthee het liefst zo heet mogelijk 🙂

 6. Peggy Elizen zegt:

  Ik drink graag en vaak thee met mijn vriendinnen en ouders, maar deze kende ik nog niet, wellicht willen de kids het nu ook proeven.

 7. elly van dongen zegt:

  hier wordt heel veel thee gedronken en momenteel veel over gezinnen gepraat, mijn dochter is zwanger van de tweede!

 8. Marjo zegt:

  Op donderdagmiddag komt mijn moeder altijd boodschappen doen op het dorp bij ons, dan komt ze gelijk bij mij aan en drinken wij gezellig een kopje thee en bespreken wij van alles. Heerlijk even samen kletsen terwijl de kids op school zitten!

 9. Anneliese de Waal zegt:

  Ik drink heel graag thee, groene thee en munt thee, vind ik erg lekker !! 🙂

 10. Anne Dierselhuis zegt:

  Thee met een lepel honing, lekker op de bank voor de tv, stukje chocolade erbij, echt genieten zo’n ontspanmomentje

 11. Henrieke zegt:

  Wat leuk is dat! Ik heb het nog nooit gezien maar vind het een heel erg grappig idee. 🙂 Ik maak dan ook graag kans.

 12. Annelies Pietens zegt:

  Samen met mijn `zuster` genieten van een heerlijk kopje thee. Lekker ff bijkletsen. ik doe mee met dit mooie setje!!

 13. W Nijssen zegt:

  Zonder toeters en bellen drink ik mijn thee, zodat ik van de pure smaak kan genieten!

 14. Romy zegt:

  Na een drukke studiedag zit ik graag even stil,
  Een kop thee daarbij is dan net wat ik wil.
  Het liefst met mama; dan bespreken we de dag,
  Wat zou het fijn zijn als dat een bijzonder moment worden mag.
  Daarom zou ik deze Steamweave graag winnen,
  Om aan een nog lekkerder kopje thee te beginnen.

 15. Heerlijk munt thee of verse thee uit de pot in een glas.

 16. Chantal zegt:

  Mensen verklaren mij voor gek,maar mijn favoriete drankje is kokend water. Zonder theezakje dus…Maar met deze prijs zou ik toch wel een theeavondje organiseren met vriendinnen! En dan doe ook ík mee…;)

 17. Raaf Klein zegt:

  Omdat mijn man en ik het vaak erg druk hebben is heel fijn om, op momenten dat we tijd voor elkaar vrij maken, extra uit te pakken of iets bijzonders te doen, zoals bijvoorbeeld zo’n zalig en verrassend theemomentje. Ik doe dus graag mee voor dat mooie setje.

 18. Fleur zegt:

  Wat een leuke velletjes. Ik kan me voorstellen dat de kinderen dan echt magisch vinden. Ik drink meer thee in de winter, dan in de zomer. Maar zou hier zeker een kopje voor gaan zetten en er voor gaan zitten

 19. Gera zegt:

  Bij mij blijft het uit school momentje na 15.15 het ultieme theemoment. We proberen de kinderen er ook steeds meer aan te laten wennen ipv ranja.
  Ze zullen dit geweldig vinden! Ook leuk als cadeau!

 20. Marjon zegt:

  Wat grappig. Ik had er nog nooit van gehoord.
  Ik heb geregeld thee momentjes dus samen met mijn beste vriendin is dus erg leuk.

 21. Manon van Leijenhorst zegt:

  Dit is nog eens creatief. Tussen de bedrijven door is het soms moeilijk echt even rust te vinden. Ik vind dit zo leuk en als je dan echt even kan zitten met een kopje thee, maakt dit het momentje net even echt bijzonder.

 22. Wauw, ik vind dit echt heel leuk! Ik kende dit ook helemaal niet. Ik drink ’s avonds altijd drie grote mokken kersenthee.

 23. Ingrid zegt:

  Graag zou ik de thee zo willen serveren voor de thuiszorg die er elke dag zijn zodat mijn moeder bij ons kan blijven wonen

 24. Wendy zegt:

  Leuk geschreven weer Liesbeth!
  Dit maakt het kopje thee drinken erg leuk. Ik drink alleen thee en water.
  En de kopjes thee zijn inderdaad nooit zo aangekleed als een kopje koffie.

 25. Jo zegt:

  Het perfecte kado voor mijn vroegere buurvrouw en inmiddels gewoon vriendin !

 26. Kristel zegt:

  Wow dit is toch heerlijk om de dag mee te beginnen, in het midden te genieten en de dag mee af te sluiten. Wat een prachtige tentoonstelling en fijn dat het herbruikbaar is.

  Ik zal dit dan drinken met mijn zus en mijn moeder (en onze 3 dochters). 2 vrouwen die me heel erg dierbaar zijn en waar ik dit geluksmomentje graag mee deel. Onze dochters zullen dit aanschouwen met grote ogen.

 27. Marieke zegt:

  Ik drink heel erg weinig thee, maar met de Steamwavers krijg je spontaan in thee! En ik denk dat mijn kinderen het prachtig zullen vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.