Grappige gadget voor theeleuten

Nodig jij ook graag mensen uit voor een gezellige theeleutsessie? Poldermama wel. Nu kan ik daar ook meteen een bijzonder moment van maken, zonder dat er enige keukenskills voor nodig zijn. Ik mocht namelijk de Steam Waverz uitproberen, een nieuw oer-Hollands product waar mijn dochters niet op uitgekeken raken! Werkt overigens ook prima bij koffie, al zijn die kopjes wat kleiner. Wat is het?

DSC_0010

Steam Waverz zijn mooie, dunne papieren opleggers. Je serveert de thee, daarna leg je er een velletje boven op. Niet  in de keuken doen, dan waaien ze er tijdens het lopen vanaf… Ook niet met de tuindeuren open als er een zuchtje wind staat. Poldermama heeft dit getest. Kuch. Ik ben zo handig. En dan begint het schouwspel. De figuren op de Steam Waverz zijn deels losgesneden. Door de hete lucht krullen ze op en uiteindelijk dansen ze al kussend tegen elkaar! Heel bijzonder om te zien. Laat je kinderen met die hete thee wel op gepaste afstand kijken! Het schouwspel is magisch en je wilt niet dat ze met hun nieuwsgierige neus een kop hete thee omduwen en zich verbranden.

DSC_0008

Tot nu toe zijn er twee varianten: vrolijke vogeltjes en een Delfts blauw stelletje. De Steam Waverz zitten per 10 stuks verpakt en een setje kost 9,95 euro. Na het theeleuten doe je ze weer in de hersluitbare verpakking en leg je ze onder een dik boek. Daarna kun je ze weer gebruiken 🙂 Foto’s doen het tafereel geen recht, dus bekijk vooral het filmpje. Grappig hè?  Niet alleen leuk om je theemoment op te vrolijken maar ook een lief klein cadeautje voor je thee-gezelschap!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MyqfkDZW4Fo&w=560&h=315]

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Leuk idee! Ik drink graag thee en dit lijkt me leuk om eens te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.