Waar gaat de Primark hype over?

Primark. Een mega modeketen die steeds in het nieuws, de bladen en blogs opduikt vanwege nieuwe vestigingen en vooral de vele items voor lage prijzen. Zou het wat zijn? Als polderbewoner moet ik er best een stukje voor rijden, maar al die berichten, verhalen en foto’s maakten mij razend nieuwsgierig. Waar gaat de hype nu over?

Een net zo nieuwsgierige vriendin die mee wilde shoppen was snel gevonden. Mijn ouders waren zo lief om even op de meiden te passen. Onderzoek leerde dat de dichtstbijzijnde Primark in Zoetermeer zit. Nog nooit geweest. Shopvriendin ook niet. Met de TomTom was de bestemming snel gevonden. Parkeren in de parkeergarage bleek de eerste 3 uur gratis! Wij waren ook positief verrast door het enorme winkelaanbod van Zoetermeer en vooral die grappige bordjes met iconen van shoppende vrouwen: de winkelroute. Grappig gevonden! En errug handig bovendien, ook Primark stond op zo’n wegwijzer aangegeven.We waren er dus snel en dat was maar goed ook. De hype gaat over een winkel waar wij de hele ochtend hebben gespendeerd! Toen we de ochtend met koffie afsloten, bleek het al 12 uur te zijn. De hype gaat dus wel degelijk ergens over. Het is een enorme winkel met een varieteit aan kledingstijlen. Voor ieder wat wils en inderdaad aantrekkelijke prijzen. Wel is het belangrijk om kritisch te kijken naar stof en pasvorm. De kwaliteit is niet zoals die bij bijvoorbeeld Zeeman. De kinderleggings van Zeeman zijn goedkoper envan wat degelijkere stof. Er hingen veel Frozen kleertjes op de kinderafdeling, maar niet alle prints waren even mooi. De prijzen vond ik zelf te hoog voor deze kwaliteit, niet gekocht dus. Wel een Frozen dekbed gescoord voor 16 euro, een goede deal want online zag ik hem bij diverse aanbieders vanaf 25 euro.

Meestal ben ik een snelle shopper en heb ik geen zin om te passen. Op advies van mijn vriendin toch even gedaan. Gelukkig maar want de pantalon die ik had uitgezocht viel niet mooi. Jurkje wel, yay! Naast de gefotografeerde items heb ik wat basishemdjes gekocht, shirts voor mij en een paar cadeautjes voor polderpapa. In het kader van “always be Batman”. De meiden waren in de wolken met hun Peppa en George tandenborstel, het al eerder genoemde dekbedovertrek en de “banana” pyjama (wij bekijken geregeld het youtube filmpje van de Minions waarin ze dit liedje zingen). 

Conclusie: niet een winkel om je hele garderobe vandaan te halen, maar wel veel leuke basis dingen of seizoenseyecatchers voor een klein prijsje. Ook op de kinderafdeling zijn leuke items te vinden, maar je moet wel kritisch blijven op de prijs/kwaliteit-verhouding. In het najaar wil ik er nog een keer heen, met het oog op Sinterklaas en Kerst. Veel leuke cadeautjes! Hebben jullie al eens bij Primark geshopt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Sofie Dekkers zegt:

    Leuk artikel en neen, ik ben er nog niet geweest … Binnenkort opent er eentje op een half uurtje rijden en dan wil ik zeker wel eens een kijkje gaan nemen!

  2. Rianne zegt:

    hier geen primark in de buurt, maar heb geen drang om daar naar toe te gaan zoals velen wel. Denk niet echt dat het mijn winkel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.