Verlanglijstjes, project voor elk moment

Urenlang kon ik vroeger bladeren in speelgoedcatalogi en wegdromen in de speelgoedwinkel. Voor de meeste mensen gaat dit over als ze volwassen worden, voor mij niet :-). Ik ben gek op speelgoed en verlanglijstjes. Het hele jaar door werk ik aan onze familielijst op lijstje.nl. Naar aanleiding van nieuwsbrieven, magazines en blogs voeg ik dingen toe, en ik streep items weg die niet meer relevant zijn. Superhandig, want met de feestdagen hoef ik alleen maar even te kijken op mijn lijstje voor ik inkopen ga doen.

Nu mijn lieve grote muppet bijna 4 wordt, krijg ik alweer regelmatig de vraag welke wensen er op haar lijstje staan. Aan inspiratie geen gebrek! Het blijft dan ook spannend wat ze gaat krijgen, omdat ik aan iedereen een heel riedeltje oplepel. Steeds wisselend. Bij de oudste is het zowiezo erg makkelijk om dingen te verzinnen, omdat zij de eerste is die behoefte heeft aan dingen voor een oudere leeftijdsgroep. Van ons krijgt ze dit jaar een nieuwe fiets. Een oproepje op de lokale ruilsite leverde niets op, dus – via shopkorting – toch maar nieuw aangeschaft. En een hoepel.

aislynn 1 jaar

Waar kijk ik naar voor het verlanglijstje?

Voor haar verdere wensen bekijk ik altijd waar ze in een bepaalde fase graag mee speelt, waar haar interesses liggen en of er bepaalde dingen aan vervanging toe zijn. Klei, stoepkrijt, stickers en bellenblaas bijvoorbeeld… Goedkope cadeautjes die altijd handig zijn. Verkleden doen mijn meiden veel, ik heb dus ook verkleeditems gevraagd. Op facebook zie je de leukste Frozen jurkjes voorbij komen, maar sjaaltjes, hoedjes, tasjes, gekke brillen of capes zijn echt leuk voor in de verkleedkist. Een schoonzus kwam zelf met een leuk idee, of we al een schoolbeker met haar naam erop hebben? Heel origineel dit cadeau! Daar zal ze erg veel plezier van hebben. Zelf is mijn bijna kleuter al aan het raden wat ze zal krijgen. Ze hoopt op een schommel! De peuterschommel is van de week verkocht via de ruilsite, omdat de dames er nu te groot voor zijn. Ook leuk voor aan de schommelhaken is een trapeze, of ringen. Ik verwacht niet dat ze die krijgt, maar vindt dat erg leuk om te onthouden voor de verjaardag van haar zusje.

Voor zusjelief zou een poppenverzorgingstafel ook echt leuk zijn. De oudste zou ik eerder Barbie- dingen voor vragen. Zo is mijn oude Ken recent gesneuveld, tijd voor een nieuwe! De Schleich-dieren blijven ook leuk. Duurzaam speelgoed met veel variatie, je hebt er ook elfen van en sinds kort paardenzadels en soortgelijke accessoires. Andere dingen op de lijst? Spelletjes, een step met twee wielen en Lego. Hebben jullie de nieuwste Lego soorten al gezien? Elves is een gave serie, of Frozen en de Friends serie… Ook van Banbao heb je trouwens leuke doosjes voor meiden. Goed, wensen te over want er staat nog meer eindeloze inspiratie op de lijst. Hopelijk staan er leuke tips bij voor mensen die er meer moeite mee hebben 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.