Verkleden: schattig elfje

Verkleden is zo ontzettend leuk en stimulerend voor de fantasie. Ik heb er al meerdere keren over geschreven, vroeger was ik er zelf gek op en konden mijn broertjes en ik ons uren vermaken met de verkleedkist en onze zelf geknutselde mutsen. Ook mijn dochters zijn er gek op om even in de huid van iemand anders te kruipen en verkleden zich heel vaak. In onze verkleedkist vind je de leukste items, die ik zelf als kind dolgraag had willen hebben!

souza

Souza unboxing

Vorig jaar mochten we een ridderkostuum en prinsessenjurk reviewen van het sprookjesachtig leuke verkleedmerk Souza en deze kleding blijft mooi, ondanks intensief gebruik. Onlangs stond ik met een vriendin te kletsen bij de voordeur toen de pakketbezorger tot mijn grote verrassing een mooie doos van Souza bezorgde! Totaal onverwacht en net als ik werd ook mijn vriendin overmand door nieuwsgierigheid. Wat zou er in zitten? Ik wist helemaal niet dat ik iets zou krijgen! Ook zij kent dit ontzettend leuke verkleedmerk en was net zo benieuwd als ik. We hebben dus ter plekke in de deuropening de doos geopend 😎 en de inhoud was zoooooo gaaf!

Een prinseswaardige 3-strengen armband met roosje <3
Een prinseswaardige 3-strengen armband met roosje <3

Wat zat er in de doos?

 • een prachtige witte 3-strengen armband met een roosje en zilveren details
 • een girly girl roze haarband met roosje en een strik van linten, krullen en tule
 • verkleedset Jolette: een feeënkostuum bestaande uit een rokje en vleugels

Waanzinnig leuk en zo mooi! Wij hadden dit allebei graag zelf ter plekke aan willen doen, maar het was de maat van mijn lieve dochters :mrgreen:  en ik kan je vertellen dat de oooohhs en aaaaaahs niet van de lucht waren toen zij deze doos met inhoud te zien kregen.

Pirouettes laten de rok mooi zwieren...
Pirouettes laten de rok mooi zwieren…

Create your happy fantasy

De nieuwe Souza-collectie “create your happy fantasy” blijkt de aanleiding voor dit geweldige cadeau. Tijgers, ridders, piraten, boselfjes, prinsessen en sprookjesfeeën zijn het thema. De betoverend mooie kostuums en accessoires uit de bijgevoegde brochure zijn om te smullen. Je kunt ze zelf bekijken op de website van Souza, waar ook verkoopadressen te vinden zijn.

Let wel, Souza is geen budgetmerk. Dit is echt kwaliteitsspul en de hele afwerking met bijzondere details van elk Souza item laten je zien waarom. Hier zit veel aandacht en liefde in <3 zowel mijn dochters als ikzelf werden direct verliefd op de items die we kregen. Ook de kleding van vorig jaar – nog altijd in topconditie – blijft betoverend mooi en zeer geliefd bij alle kinderen die onze verkleedkist in duiken.

Kindermake-up

Ik schreef pas al over onze beautydag waarbij we de kindermake-up gebruikten die mijn jongste voor haar verjaardag kreeg. Ook Souza heeft kindermake-up toegevoegd aan het assortiment. Van hartjesvormige cadeauverpakkingen met oogschaduw en lipstick tot kleine setjes nagellak op waterbasis. Het leuke is (ik schreef er dit weekend nog over) dat ze ook Ear Jewellery hebben meegenomen in deze lijn: plak oorbelletjes in de vorm van edelstenen. Voor de jongens zijn er stoere tattoos van Souza in het thema ridder of piraat. Een geweldige toevoeging, want zoals ik zelf al schreef vinden mijn dochters ook dit soort dingen geweldig! Ik hoop dat deze kindermake-up lijn net zo’n succes wordt als de verkleedkleren en haaraccessoires.

Ik lees verder dat – Sinterklaas, lees je mee? -er nog iets nieuws is van dit merk: sieradensets in fantasie cadeauverpakking.

Glanzende vleugels
Glanzende vleugels

Zoals altijd is de fotografie sprookjesachtig mooi. Om bij weg te dromen. Ik heb zelf mijn best gedaan om het draagplezier van mijn dochters vast te leggen en de details te laten zien.

Wat vinden jullie van de nieuwe Souza lijn?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ingrid Ferwerda-Jacobs zegt:

  Hartstikke leuk! Echt enig! Ik kwam hier terecht door de Crea-cross van Ilse 🙂

 2. Ilse van Kreanimo zegt:

  Wauw, wat mooi – dat zouden mijn meisjes ook leuk vinden!
  Tof dat je hem ook bij Crea-cross kwam linken!

 3. Bodil zegt:

  Super leuk!!!

 4. Janske zegt:

  Wat ontzettend cute! Kijk ze stralen dan! 🙂

 5. Nathalie zegt:

  Wauw supergaaf! Wat zullen je meisjes daar blij mee zijn!

 6. Carlijn zegt:

  Wat een schatjes zijn het, die twee elfjes van jou. Kan me niet indenken dat er meiden van die leeftijd zijn die zo’n verkleedpakje níet leuk vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.