Alles in 1 shampoo

Via Lekker in het Leven ben ik lid van de ambassaseursclub van Procter & Gamble merken. Dit betekent dat je zo nu en dan de mogelijkheid krijgt om nieuwe producten te proberen voor ze in de winkel liggen. Dit keer was Head & Shoulders aan de beurt en ik schreef mij natuurlijk in. Gratis shampoo is altijd fijn.

  
Ik was het alweer vergeten toen er onverwachts een pakje werd bezorgd, ingeloot! Erg fijn natuurlijk. Het bleek een alles in 1 shampoo te zijn. Anti-roos uiteraard, zoals we dat van Head & Shoulders gewend zijn. Daar werkt dit merk overigens super voor, in mijn tienerjaren had ik erg veel last van roos en Head & Shoulders was het enige dat werkte. Daarbij is deze nieuwe versie ook voorzien van verzorgende eigenschappen. Ideaal voor op vakantie, dus de fles ging mee naar het vakantiepark waar wij afgelopen week verbleven. Scheelde weer een fles conditioner.

De shampoo heeft geen overdreven geur, ruikt redelijk neutraal. Omdat hij ook verzorgend is, voelt de shampoo wat dikker dan een normale shampoo maar dunner dan een echte conditioner. Met mijn lange dikke haarbos is een conditioner echt nodig om het doorkambaar te houden. Deze alles in 1 maakte het beter doorkambaar dan alleen een shampoo, maar niet zo zacht en glad als een pure conditioner. Toch was het op vakantie erg praktisch. De douche gaf niet zo’n harde volle straal als thuis, dus dan wil je snel klaar zijn 🙂 een volgende vakantie gaat deze fles weer mee! Thuis gebruik ik liever een aparte conditioner, tenzij ik snel klaar moet zijn en daar geen tijd voor heb. Zijn jullie ook lid van Lekker in het Leven? Echt leuk dat je zo vaak producten mag testen, ze gaven er dit keer geloof ik 1000 weg. Heel sympathiek!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.