Welk soort Lego is nu het leukst?

Welk soort Lego is nu het aller allerleukst? Er zijn zoveel series dat kinderen en volwassenen echt wat te kiezen hebben en dat is niet altijd even makkelijk. Wij bezochten legowinkel de Brick King in Nieuwerkerk a/d IJssel om met verschillende soorten Lego te spelen en te ontdekken welke series er eigenlijk allemaal zijn. Ik ben heel benieuwd welke series er bij jou thuis worden gespaard?

brick king legowinkel

Duplo

Met meisjes van 6 en 7 jaar zijn we de Duplo fase inmiddels voorbij, maar bij opa en oma wordt hier nog heel veel mee gespeeld. Zeker in combinatie met de Hubelino knikkerbaan die allemaal leuke uitdagingen geeft om de baan zo mooi mogelijk te maken. Bij Brick King zagen we de nieuwste dozen uit deze serie staan en die zijn weer erg leuk, zo hebben ze ook Duplo dino’s! En Belle en het Beest is ook zo schattig.

brick king legowinkel

Friends

Van Lego Friends hebben de meisjes zelf een aantal mooie sets. Deze serie is speciaal voor meisjes bedoeld en gaat over 4 vriendinnen die samen leuke dingen beleven. Als je wilt kun je zelfs de serie ervan bekijken op dvd (die werden een paar jaar terug gratis uitgedeeld op Lego World). De Friends gaan shoppen, zorgen voor dieren, houden van zwemmen, de kermis en disco… Bij de Brick King werd het schap met deze serie uitgebreid bekeken.

brick king legowinkel

Lego Boost

Martine van de Brick King liet ons ook het nieuwe Lego Boost ontdekken. In combinatie met een Ninjago set en een app, zorgt Lego Boost ervoor dat je Lego tot leven komt. Zo had haar zoon een stoere draak gebouwd en mochten de dames met de app ontdekken hoe ze deze konden programmeren om te lopen, zijn hoofd te bewegen en nog veel meer. Het programmeren in de app hadden de dames vlot onder de knie, want op de iPad hebben ze Osmo Coding en ScratchJR staan. De Lego app werkt met een vergelijkbaar principe, erg leuk!

brick king legowinkel

brick king legowinkel

Lego Creator

De meisjes mochten zelf een doos uitzoeken, waarbij de jongste ging voor een set van Lego Creator. Het leuke aan deze serie is dat je met 1 doos 3 verschillende dingen kunt bouwen. Er zitten dus 3 instructieboekjes bij en je kiest vooraf welke set je gaat maken. Om een andere set te bouwen, moet je dit bouwsel eerst uit elkaar halen. Met deze serie haal je dus nog meer uit de veelzijdigheid van dit speelgoed.

Lego Elves

De vorige keer dat we de Brick King bezochten, gingen we puur voor de Lego Elves. De meiden zijn weg van deze serie en hebben er al heel veel van. Vriendjes noemen het weleens jongenslego vanwege alle draken, maar het is eigenlijk voor stoere meisjes. Of voor allebei. De serie van Lego Elves op Netflix is eindeloos bekeken en de meisjes kennen alle karakters in het spannende sprookjesverhaal. De oudste had haar zinnen al een tijdje op de schildpad van Lego Elves gezet en heeft deze uitgezocht om hun verzameling uit te breiden.

Lego Jurassic World

De dino’s van Lego Jurassic World kijken we nu op Netflix. Voor haar verjaardag kreeg de jongste een paar mooie sets uit deze serie en bij de Brick King stond te hele etalage er vol mee! Speciaal voor ons heeft Martine de sets daar even uitgehaald zodat wij ermee mochten spelen. Blijft toch gaaf hoor al die dino’s in Lego-vorm. Zeker als er zoveel sets bij elkaar staan kun je er heerlijk verhalen mee spelen.

Lego Education

Niet gekocht maar wel superleuk: Lego Education. Deze serie is eigenlijk bedoeld voor BSO’s, kinderdagverblijven, scholen en therapeuten. Hiermee kunnen zij rollenspel stimuleren en de verbeelding van kinderen prikkelen. Er zijn ook sets om het ruimtelijk inzicht en andere rekenvaardigheden te trainen. Wij vonden deze set bij de Brick King zo leuk om dat er zeemeerminnnenpoppetjes in zitten. En skeletten. En tovenaars…

brick king legowinkel
Jaaaaa! Zeemeerminnen lego en tovenaars!

Lego Minecraft

Voor ons jarige neefje zochten we een doos Lego Minecraft uit, dat stond hoog op zijn wishlist. Veel jongens van die leeftijd spelen Minecraft en naast andere merchandise zoals boeken, zijn er ook Lego sets in dit thema verkrijgbaar.

brick king legowinkel

Lego Unikitty

De leukste verrassing vond ik zelf onze ontdekking van Lego Unikitty! Superschattig en nog geen 4 euro voor een zakje. Perfect schoencadeautje dus. De meisjes mochten van mij allebei een zakje meenemen. Je bouwt deze overigens na van het plaatje in het zakje, er zit geen specifieke instructie bij maar omdat het een eenvoudig klein bouwsel is, vonden de dames dit geen probleem.

Warhammer

Sinds kort heeft de Brick King ook een schap met Warhammer poppetjes staan. Aangezien dit papa zijn hobby is (poppetjes bouwen en de ienieminie details verven), zochten we alvast een mooi verjaardagscadeau voor hem uit namens de meisjes. Dit mochten ze zelf inpakken.

brick king warhammer

En daarmee kwam dé wens van mijn jongste dochter uit. Ze wil later heel graag in een cadeautjeswinkel werken en de hele dag cadeaus inpakken. Bij de Brick King kreeg ze ‘les’ en mocht ze helpen.

Tijdens ons bezoek aan de Brick King hebben de meisjes ook nog even aan de gewone Legotafel gespeeld en een kleurplaat gemaakt. Het was gezellig. Voor dit artikel mochten de meisjes beiden een doos Lego uitzoeken, de rest hebben we zelf gekocht omdat wij het gewoon heel erg leuk en uitdagend speelgoed vinden. Vorig jaar gaven we een Lego kinderfeestje bij de Brick King en alle kinderen hebben zich toen uitstekend vermaakt. Naast de sets voor kinderen hebben ze voor volwassenen ook enorme, mooie dozen staan. En de nieuwe Harry Potter sets… Gaaf! Mocht je in de buurt zijn, dan is een bezoekje aan deze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel in ieder geval echt de moeite waard en je bent er wel even zoet voordat je alles gezien hebt.

Winactie: maak kans op 2x 20 euro shoptegoed

Met het oog op de aankomende cadeaumaanden, mag ik van de Brick King 2 lezers blij maken met een cadeaubon van 20 euro. Ze vinden het ontzettend leuk wanneer de winnaars van deze cadeaubonnen ze komen ophalen en verzilveren in de winkel, zodat ze daarvan zelf de foto’s op hun social media kunnen delen. Laat dus in je reactie hieronder niet alleen weten van welke Lego serie jij een doos zou uitkiezen, maar ook of je in de gelegenheid bent om naar Nieuwerkerk aan den IJssel te rijden voor een bezoek aan deze leuke Legowinkel.

De winnaars zijn geworden: Marielle en Diana! Van harte gefeliciteerd, ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Welke set zou jij aanschaffen als je wint? Gebruik je de bon voor korting op een grote doos of ga je voor een kleiner cadeautje?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marielle zegt:

  ❤❤❤❤
  Oh wat super leuk en wat zal mijn kleine vent blij zijn!

  Thanks Marstyle

  #MarstyleLover #dankbaar #blogfanmarstyle

 2. Alyt Van Der Heide zegt:

  Zou 2 doosjes Lego Friends willen kopen op de webshop voor mijn beide meiden.
  Allebei hebben ze al een verzameling Lego Friends.
  https://www.brickking.nl/lego/41342-lego-friends-emmas-luxe-slaapkamer/

  De winkel ligt te ver weg bij mij vandaan, dat ik graag gebruik zou willen maken van de webshop.

 3. Patricia Paling zegt:

  Dat zou echt super gaaf zijn voor mijn kanjer! Hij is helemaal dol op Lego Nexo Knigths!
  Ik zou dan heel graag deze set voor hem uit willen kiezen: https://www.brickking.nl/lego/
  Om cadeau te geven in december! ?? Nieuwkerk a/d IJssel is hier maar 20 minuten vandaan, dus ik kan het ophalen (in dit geval zonder kind ;-))!

 4. Betti scheringa zegt:

  Superleuke actie
  Helaas niet in gelegenheid om persoonlijk op te halen maar zeker wel om foto’s te maken ed thuis en op fb te plaatsen bij brickking ?
  Zou lego fiends of creator of iets van education worden voor dochters en/of gastkinderen

 5. Ellen zegt:

  Wat gaaf. Ik wil er zeker eens naar toe en ga dan denk ik voor de steam lijn van duplo.
  Heel bijzonder voor de gastkindjes die thuis ook vaak duplo hebben maar zeker niet deze leerzame set!
  Ik ben in de gelegenheid om op te halen in de winkel en ga er natuurlijk een gave blog van maken dan!

 6. Marian B zegt:

  Erg leuk! Mijn zoontje is dol op Lego, vooral Lego City. (brandweer/politie)
  Helaas wonen we niet in de buurt dus het ophalen zal waarschijnlijk niets worden.

 7. G.T. zegt:

  Huh?! Ik dacht dat ik al gereageerd had op deze leuke winactie, maar zie mijn reactie er niet tussen staan, dus misschien is er iets mis gegaan. Dan nog maar een keer, want dit is een toffe winactie!
  Wij hebben al 2 overvolle Curver boxen met Duplo. Peuter is er dol op. De dierentuin, de treinbaan, noem maar op. In de zomer heeft hij Lego Juniors ontdekt. Met een klein beetje hulp kan hij daar al leuk mee spelen. Daar zou ik dus iets van uitkiezen.
  We wonen niet bepaald in de buurt, maar zouden een bezoekje aan de winkel kunnen combineren met familiebezoek.

  1. G.T. zegt:

   Nou ja, nu ik gereageerd heb zie ik mijn eerdere reactie wel staan. Daarnet écht niet. Sorry!

 8. Nicole zegt:

  Ja hoor, dan komen we naar de winkel! Ik zou een grote doos Duplo komen voor mijn kindjes.

 9. Tamara Jongkees zegt:

  Wat zou dit leuk zijn om te winnen! Mijn zoon van 2,5 jaar speelt heel veel met Duplo. Zelf vind ik ‘het bos’ heel leuk, maar zoon is meer van de voertuigen. De bouwplaats met hijskraan zou sowieso een succes zijn. Helemaal omdat wij de komende jaren nog wel even naast de bouwplaats wonen. Wij wonen in de buurt, dus kunnen het komen ophalen

 10. Mijn zoontje heeft vorige maand voor zijn 4e verjaardag de set Ontsnappen aan de Pteranodon van ons gehad (uiteraard bij brick King gekocht). Hij mocht zelfs nog grabbelen in de winkel. Nu hij deze set heeft is hij aan het sparen voor de set T-rex ontsnapping. Hij heeft het er de hele dag over. Met deze bon heeft hij genoeg centjes gespaard om de set te kopen. Aangezien we op 500 meter afstand wonen is ophalen helemaal geen probleem:-) Hij zal met een big smile op de foto staan:-)

  1. Michelle van Zoelen zegt:

   Oeps, bericht was niet direct zichtbaar op de site, per abuis 2 reacties gegeven…

 11. Michelle van Zoelen zegt:

  Mijn zoontje bladert iedere dag vol enthousiasme meerdere malen het legoboekje door. Hij zou alles wel willen hebben (;-)), maar Jurassic Park is zijn grote favoriet. Hij is momenteel aan het sparen voor de T-rex ontsnapping, dus deze bon is van harte welkom. Dat zou hem dolgelukkig maken. Gelukkig wonen we in Nieuwerk aan den IJssel, dus kunnen we makkelijk bezoekje brengen aan deze leuke winkel. Sinds hij hier van ons de set ontsnappen aan de Pteranodon heeft gehad is hij al helemaal gelukkig als we met de auto alleen al langsrijden. Een echte Lego & Dino fan dus:-)

 12. Nikki Schaaf zegt:

  Heel leuk! Het wordt dan een kortingsbon voor een legotrein… welke moeten we hier nog uitvechten, maar het werd volgens mij de vrachttrein. “Want die is stoerder hoor mamma en dan kan ik meer bouwen!”
  We zijn zeker in de gelegenheid om naar de lego winkel te komen!

 13. G.T. zegt:

  Leuke winactie!
  Met twee Curver boxen vol Duplo zijn we inmiddels wel voorzien. Peuter vindt het geweldig.
  In de zomer kreeg hij zijn eerste setje Lego Juniors. Onder begeleiding kon hij daar ook al heerlijk mee spelen, dus daar zou ik iets van kiezen.
  We komen niet echt uit de buurt, maar met een familiebezoekje zouden we een bezoek aan de winkel wel kunnen combineren.

 14. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik ga voor een grote doos natuurlijk. Mijn man en mijn zoon zijn gek op Lego

 15. Joyce van Dorp zegt:

  Leuk! Mijn oudste meisje zou iets uitkiezen van Lego friends. Sinds kort vindt ze Lego erg leuk!

 16. gerrie florissen zegt:

  Ik zou dolgraag onze twee kleindochters verrassen. Helaas ben ik niet in staat om zelf te komen, omdat ik slecht ter been ben. Maar onze kleindochters willen vast wel de bon voor oma in ontvangst nemen. Ik denk dat ze een nieuwe doos van Lego Friends kiezen. Ze hebben daar al een groot aantal sets van

 17. Thomas Geurts zegt:

  Dat zou de Ford Fiesta M-Sport WRC worden: die staat al héél lang op het verlanglijstje! En langs gaan bij de winkel is ook al langer iets wat we willen, maar wat lastig met 2 kleine kinderen vanuit Limburg…

 18. Linda zegt:

  Er moet en zal hier eindelijk een lego ziekenhuis komen. Mijn zoontje heeft de met zijn kinderfeestje al met de mensen in deze winkel over gesproken. Dus een cadeaubon komt goed van pas nu er eindelijk een lego city ziekenhuis is!

 19. M. Verweij zegt:

  Onze kinderen (tweeling van 7) zijn gek op de StarWars serie en de Batman movie serie. Meteen na zien van een Lego filmpje op YouTube / Netflix snellen ze naar hun Lego om mee te spelen. Echt fantastisch om te zien!

 20. MamaMinke zegt:

  Oeh dat ziet er tof uit. Mijn dochtertje wil graag prinsessen duplo dus dat zou tof zijn. Maar mijn zoontje vind de lego van cars ook erg leuk. Dus dat zou ook nog kunnen. Lastig! Ik vind zelf een doos met blokken van creator erg leuk. Het is niet om de hoek maar misschien kunnen we er een dagje uit van maken. Ik kan alleen niet beloven dat het lukt om langs te gaan.

 21. Vera Verweij zegt:

  Lego boost ziet er fantastisch uit. Voor mijn 2 jongens (tweeling van 7) zou dit geweldig zijn. Ze overleggen altijd of ze allebei een eigen doosje willen of samen voor een grotere gaan! Het is erg grappig om zo’n gesprek tussen die twee te volgen!

  1. Vera zegt:

   Naar Nieuwerkerk is geen probleem?

 22. Cobi zegt:

  Hier zijn mijn aapjes echt fan van Lego technic

 23. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wow hele gave winavtie onze dochter Noor is nu helemaal fan van lego Friends. Wij vinden deze wel erg gaaf voor de feestdagen tijd.

  https://www.brickking.nl/lego/41326-lego-friends-adventkalender-2017/

  We komen uit Limburg dus helaas geen mogelijkheid om zelf naar de winkel te gaan. We kunnen wel thuis een leuke foto maken. 🙂

 24. Simone de Vlaming zegt:

  Mijn dochter zou gaan voor de botsauto’s van Lego Friends. Ze heeft al haar verjaardagscentjes en bonnen uitgegeven aan de achtbaan en wil nu heel graag voor deze sparen. Door deze bon te winnen is ze al een eind op weg. Ze komt hem heel graag ophalen bij de legowinkel. Is voor ons niet zo heel ver weg, maar we zijn er nog nooit geweest. Dus zullen we onze ogen uitkijken denk ik.

 25. Sabine walraven zegt:

  Dat klinkt als een leuke winkel! Jamie is er gek op, vooral Lego city en creator vallen altijd in de smaak.. ?

 26. Cindy Framke zegt:

  Gaaf! Mijn meiden zijn dol op Lego. Mocht ik winnen laat ik ze lekker zelf kiezen. Denk dat het iets van Lego Friends gaat worden of de Lego Disney Princess. Of we in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen? We wonen er niet zo heel ver vandaan dus in principe zou dat gewoon kunnen maar het ligt er een beetje aan wanneer de loting is aangezien ik over een paar weken moet bevallen van ons 3e kindje hihi

 27. Jikke zegt:

  Wat gaaf! Lego is altijd leuk. Mijn kinderen (6 en 11) zijn nog steeds fan van Duplo. Dus waarschijnlijk zouden wij iets van Duplo uitzoeken. Ik denk een deel van de knikkerbaan.
  In onze herfstvakantie zouden we naar de winkel kunnen komen.

 28. Karen de Jong zegt:

  Wat een leuke actie! Ik zou gaan voor duplo oke onze kleine man. Hij is nog jong maar al zo dol op duplo!!

 29. Monica zegt:

  Ik zou het splitsen en voor beide wat uitzoeken, iets van duplo voor de kleinste en iets van creator voor de oudste, hoewel hij duplo ook nog steeds erg leuk vind, hier thuis speelt hij nog graag met de treinbaan. Natuurlijk is het geen probleem om naar de winkel te rijden, lijkt me erg leuk om te zien wat er allemaal is.

 30. Mira Schuttevaar zegt:

  Wat een toffe actie! Mijn zoon is helemaal fan van de 3 in 1 Creator sets. Dit omdat hij ze in elkaar kan bouwen, weer uit elkaar kan halen en dan een ander iets bouwen. Hij vindt het namelijk geweldig om te bouwen (doet hij met normale sets ook. Die maakt hij en haalt hij weer uit elkaar, on opnieuw te maken). Maar met de 3 in 1 Creator is dat net wat leuker. Wij komen graag naar de winkel. Manlief heeft ook nog losse blokjes nodig, dus dan maken we er een dagje uit van.

 31. Wil Visser zegt:

  Hier een liefhebber van LEGO City, Jurassic, Knights, Batman en zo kan ik nog wel even doorgaan… maar deze staat hoog op zijn verlanglijstje: 60192 LEGO City Poolijscrawler. En ja hoor… die komen we graag halen 😉

 32. Dieneke zegt:

  Wat een super leuke winactie en mooie blog. Ik kan me er helemaal vinden. Ook hier wordt veel met lego gebouwd en gespeeld, het is nooit klaar en dat maakt het zo leuk. Mijn meiden zijn 2e kerstdag en nieuwjaarsdag jarig. Ik zou graag de tegoedbon gebruiken voor een groot cadeau. Ze willen al heel lang het cruise schip met dolfijnen, maar mama vind deze eigenlijk wat te duur… Rijden naar Nieuwerkerk ad Ijssel is voor ons geen probleem, maken we er gelijk een leuk uitje van.

 33. Tamara v Bodegom zegt:

  Mijn dochter vindt de lego friends racebaan echt heeeeeelemaal het einde! En ophalen is natuurlijk geen enkel probleem 😀 Leuk juist!

  1. Tamara v Bodegom zegt:

   oh en het bijbetalen voor die baan natuurlijk ook niet hihi

 34. Sharon de Ridder zegt:

  Wat een leuk blog 🙂 Mijn meiden zijn dol op Lego Elves en zouden met die bon denk ik Naida en de waterschildpadhinderlaag aanschaffen! We zouden wel naar de winkel kunnen komen hoor 🙂

 35. Miranda zegt:

  Mijn dochter is sinds een tijdje helemaal in to Lego Friends! Voor de feestdagen staat al het één en ander op haar lijstje; onder andere de ontbrekende slaapkamertjes van de meiden (ze heeft er al 2) en de pizzaria lijkt haar ook erg leuk. Om naar Nieuwerkerk a/d IJssel te gaan is geen probleem hoor.

 36. Majonne Twigt zegt:

  Ze zijn hier dol op lego. Oudste van 9 gaat voor lieve diertjes die ze vindt bij lego friends en Elves. Maar als groot Harry Potter fan vindt ze dit legothema ook super. Mijn jongste dochter van 5 is dol op bouwen, die is meer van de lego creator en dan het liefst de 3 in 1 of van basic, een doos met heel veel blokjes en voorbeelden.
  Vorig jaar bracht de Sint een superkado voor het hele gezin. De boost is echt het geld meer dan waard, heel veel uren speelplezier, ook voor papa.
  Met 2 jarigen binnenkort wordt het toch denk ik friends.

 37. Ineke Baas zegt:

  O jeetje, dat wordt nog lastig kiezen! Onze zoon is gek op Lego. Ninjago, Jurassic World, boost, city, alles eigenlijk ?. Daar komen we graag een keer jullie kant voor op!

 38. Diana zegt:

  Lego friends voor ons meisje..!!! En wij wonen in Moerkapelle dus prima in de gelegenheid om naar nieuwekerk te rijden ???

 39. Marielle zegt:

  Zou jeel graag lego voor me zoontje willen winnen voor ze verjaardag. ? super leuke blig weer! #marstylelover

 40. Réwana zegt:

  Oh zo cool, en blijft echt leuk kinder/ volwassenen speelgoed? mijn zoontje, nu 5jr, begint nu echt pas interesse te keijgen in lego, bouwt hele fantasie volle creatie’s;)
  Minecraft staat dus hoog op het wenslijstje, maar dat kleine zakje ga ik onthouden, die is echt zo leuk…jammer genoeg wonen we niet in de buurt om het eventueel op te halen:(
  Maar een gokje wagen doen we wel!

 41. Kimberly Murks zegt:

  Heel gaaf de lijn van Lego Ninjago en Lego Boost! Ik zou de bon gebruiken voor een grote set voor de verjaardag van onze zoon!

 42. elisabeth maria martina mols zegt:

  wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar https://www.brickking.nl/lego/10403-lego-werelds-plezier/

 43. Sonja Hubregtse zegt:

  Waarom wij willen winnen,
  Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
  Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  Maar nu wordt het misschien de koudste winter van de eeuw 😉
  In november ligt er vast al ijs en sneeuw!
  Dan wil hij ook in die sfeer bouwen,
  Met de Lego poppetjes heel wat ijs versjouwen.
  Zoeken naar de kristallen,
  Zonder op het ijs te vallen.
  Laat de winterse kou maar beginnen,
  Nu nog duimen dat we deze bon gaan winnen 😉

  (LEGO CITY MOBIELE ONDERZOEKSBASIS OP DE NOORDPOOL)
  Geen probleem om er om te gaan…

 44. Wendy goverde zegt:

  Wat super leuk!
  Lego boost staat hier hoog op zoon zijn lijstje. En minegraft spaart hij nu voor de verdere sets.
  En natuurlijk komen wij graag naar de winkel. Maken we er een leuk uitje van!

 45. Wendy zegt:

  Zoonlief is pas net actief met lego. Hij is dol op voertuigen en zou denk lego creator uit kunnen kiezen waarbij een voertuig op 3 verschillende manieren te maken is. Al vindt hij van lego de marvel poppetjes ook geweldig. Wij willen de winkel graag in het echt zien. Lijkt me echt een belevenis op zich, een uitje maken we er dan van. Het kam zijn dat we de 20 euro voor iets kleins gebruiken, maar het als korting bij een grotere set leggen is vast erg verleidelijk met zoveel lego om je heen?

 46. Saskia zegt:

  Leuk! Ik heb voor december toevallig al deze doos op het verlanglijstje voor mijn zoontje gezet (ja ik maak al een lijstje waar ik als ik iets bedenk gelijk opschrijf). Dus ik zou voor deze doos gaan: https://www.brickking.nl/lego/10715-lego-classic-stenen-op-wielen/
  Dan hij heerlijk zelf iets maken en heeft hij (eindelijk) losse stenen om zelf iets mee te bouwen. En natuurlijk kom ik het dan graag in de winkel zelf ophalen (natuurlijk wel zonder kind).

 47. Nienke zegt:

  De Lego Friends pizzeria zou geweldig zijn voor mijn meiden!?

 48. Marange Krouwel zegt:

  Echt heeel gaaf! En inderdaad handig voor de cadeautjes maand?. Hier is mijn zoon helemaaaaaal gek op Ninjago. Dus het zou een ninjago set worden. Fingers crossed

 49. Berendina Jaasma zegt:

  Een grote doos zodat de kleinkinderen er samen mee kunnen spelen als ze bij opa en oma zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.