Barbie beleeft een Star Light Avontuur!

Het regende buiten en hard ook. Een dagje met entertainment binnen dus. Na een drukke zaterdag vermaakten ze zich gelukkig prima met elkaar, met de knutselspullen, met verkleden en met de Duplo en Light Stax. Met lunchtijd besloot ik een nieuwe dvd aan te zetten, zodat de dames deze tijdens het eten konden bekijken. Uiteraard kroop ik er gezellig bij op de bank. Wat vonden wij van Barbie Star Light Adventure?

Barbies Star Light Avontuur
Barbies Star Light Avontuur

Barbies nieuwste avontuur kwam helaas binnen op een review dvd met de mededeling dat we die na 2 weken moeten vernietigen. Een mooie hoes zat er niet omheen, dus die heb ik niet kunnen fotograferen. Ik ga nog even navraag doen bij het pr-bureau, want eerst mijn dochters blij maken met deze Barbie film en hem daarna kapot maken? Een beetje jammer natuurlijk. Vooral gezien hun oordeel over deze film. Vanaf 14 september is deze dvd te koop.

Een gezond wrapje erbij en genieten van de nieuwste Barbie film, hoe relaxt kan de zondag zijn?
Een gezond wrapje erbij en genieten van de nieuwste Barbie film, hoe relaxt kan de zondag zijn?

Ons oordeel over deze Barbie-film?

Papa – die verassend genoeg geen behoefte had aan een Barbie film, heel gek, heel gek – vroeg na afloop aan de meiden wat ze ervan vonden. Hij kreeg luidkeels antwoord in stereo: “Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf!” Zelf vond ik de film ook erg leuk. Er werd heel veel in gezongen, de film is op een leuke manier muzikaal, het verhaal is niet te spannend en bovenal is de film heel mooi gemaakt. Ok en Barbie natuurlijk <3 mijn jeugdidool <3. Barbie Star Light heeft een glinsterende roze lok in haar haren en een zilveren baljurk, zo mooi. //Gaat even speuren of deze al te koop is bij Bol.com dan plaats ik de linkjes erbij.// Mijn dochters zijn compleet de doelgroep want: 4 en 5 jaar en gek op Barbies. Ik zag ze genieten.

Wat is het verhaal van Barbie Star Light?

Barbie woont op een prachtige planeet. Ze vliegt samen met haar schattige huisdier Pupcorn op haar hoverboard door een sterrenstelsel hier ver vandaan. Maar op een dag verandert alles: de twinkelende sterren doven en dansen niet meer aan de hemel. Barbie reist naar een andere planeet en voegt zich bij een speciaal reddingsteam die op missie gaat om de sterren te redden. Als ze op de planeet aankomt, gaat ze samen met haar groep nieuwe vrienden het heelal redden. Op hun hoverboards beleven ze de spannendste avonturen. Barbie ontdekt al snel dat ze, als ze haar hart volgt en hulp krijgt van haar vrienden, precies diegene is die het heelal nodig heeft. Ze redt het heelal en wordt gekroond tot prinses!

Bekijk hier de trailer

Lees ook:

Kijken jullie weleens een Barbie film?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Joyce zegt:

  Leuk, zo’n meidenfilm! Hier zullen vooral auto’s voorbij komen denk ik haha.
  Jammer inderdaad dat je de dvd moet vernietigen. Hopelijk krijg je de dvd met hoes alsnog!

 2. Nathalie zegt:

  Echt een meidenfilm! Leuk voor de dametjes 🙂

 3. Batboy zegt:

  Wat een leuke bordjes op tafel! Voor de meiden lijkt mij dit een leuke film. Ik zal het nooit weten, vinden de jongens vast niks ?

  1. Marguerita78 zegt:

   Heb het niet uitgestest met jongens inderdaad haha. De bordjes zijn uit de lijn van Helen Dardik, ze heeft meer mooie interieuraccessoires zoals posters ed

 4. diana jansen zegt:

  wauw super leuk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.