Barbie en haar zusjes in het grote puppy avontuur

Op 18 november kwam deze film al uit op DVD & Blu-ray, maar door een defecte kabel konden wij hem nu pas goed afspelen: Barbie en haar zusjes in het grote Puppyavontuur. Een film met de ingrediënten die jonge meisjes aanspreken: Barbie, zusjes en schattige puppy’s. Vorige week tijdens een kijkles in groep 2, bleek nog hoezeer het thema schattige puppy’s leeft bij de kleuters. Vijf kindjes noemden dit (zielige puppyhondjes) als onderwerp voor het gebed (het is een Christelijke school) en één kindje wilde voor de moederhond bidden. Kortom een film met een trending topic.

De kleuter wilde in eerste instantie geen Barbie kijken, tot ik aankaartte dat hij over de schattige puppyhondjes ging die ook zij voor het gebed had genoemd. Dat trok ook de aandacht van de peuter. De dames gingen er voor zitten.

Wat is het verhaal?

Barbie is samen met haar zusjes bezoeken hun oma, die een nestje puppy’s heeft. Ze mogen een naam verzinnen voor de jonge hondjes. Barbie en haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea en hun schattige nieuwe puppy vrienden ontdekken een onverwachts mysterie en gaan op avontuur. Terwijl ze door herinneringen bladeren op de zolder van oma, vinden de zussen een oude kaart. Ze denken dat deze de weg wijst naar een schat die in de stad begraven ligt. Met hun puppy vrienden op sleeptouw gaan de vier meiden schatzoeken. Natuurlijk zitten er ook slechterikken in deze animatiefilm die de schat ook willen bemachtigen. Maar onderweg ontdekken de zusjes dat de liefde en plezier dat zij delen de grootste schat is!  Wat vonden de meiden ervan?

De film was over het algemeen lief en vrolijk en gericht op jonge meisjes. Hij is niet voor niets geschikt voor alle leeftijden. Hoe dichter de meisjes bij de schat komen, hoe spannender de film. Gelukkig loopt alles goed af. De puppy’s zijn lief en schattig. Mijn dochters van 4,5 en 3,5 vonden de film geweldig! Hij moest direct nog een keer aan. Dat gebeurt niet vaak. Uiteindelijk hebben ze hem die middag 3 keer gekeken. In tegenstelling tot de Barbie afleveringen op Netflix, weet deze film ze dus wel te boeien. De series op Netflix zijn op iets oudere meisjes gericht, maar deze film is ook voor kleuters al erg leuk zoals blijkt. Wat mij betreft een aanrader!

Barbie en haar zusjes in het grote Puppyavontuur is onder meer bij Bol.com te koop voor 15,99 euro, bijvoorbeeld via mijn affiliatelink.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Evelien zegt:

  Toevallig, deze was afgelopen vrijdag op televisie. Heb hem meteen opgenomen, maar ik wist niet dat deze nog maar zo recent uit is gekomen op dvd! Leuk 😀

 2. marjon zegt:

  Zo te horen een echte meiden film. Hier kijkt dochterlief naar Barbie The Dreamhouse, dus deze film zal ze vast ook leuk vinden.

 3. Nathalie zegt:

  Drie keer achter elkaar een film kijken? Ik zou dat niet kunnen haha.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ondertussen lekker bloggen en eten koken, dus voor mij geen probleem. Hij duurt ook niet heel lang 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.