Shoplog: originele cadeautjes

Heeft iedereen de kruidnoten al gespot in de supermarkt? Tijd om je voor te bereiden op de cadeaumaand december! Tenminste, als je net als ik liever de kosten een beetje spreid over verschillende maanden in plaats van last minute een flinke smak geld neer te tellen. Manlief is in oktober jarig, ikzelf in november en dan zijn daar nog Sinterklaas en de Kerstman…

Zelf probeer ik ieder jaar leuke aanbiedingen te spotten én wat duurdere cadeaus te vinden die een beetje origineel zijn, maar wel leuk en nuttig. Ik kwam in mijn zoektocht uit bij webshop Coolgift, die een leuk samenwerkingsprogramma voor bloggers heeft. Heel tof, alleen betekent dit wel dat de cadeautjes al in gebruik zijn genomen 😉 .

Wat heb ik bewust niet gekocht?

Normaal gesproken vertel ik in shoplogs altijd wat ik voor leuke items heb aangeschaft. Deze webhop heeft echter ook hele gekke dingen in het assortiment, voor als je een geintje met iemand wilt uithalen. Daarom begin ik met de items die ik niet heb geshopt.

 • De Boratstyle Mankini – een definately NOT! Toch is hij voor slechts 11,95 euro wel heel grappig als je het sinterklaascadeautjes doorgeefspel doet.
 • Gewapende notitieblokjes – ik houd niet zo van geweld, voor 14,95 euro meer iets voor gamende tienerjongetjes dan voor mij.
 • Zombie slippers – weer eens iets anders dan schattige eenhoornslippers, maar als die hier in huis zouden rondslingeren dan slapen mijn kinders niet meer.

What’s geshopt?

De vraag is natuurlijk of jij die items wel zou shoppen? Of dat je de dingen die ik wél heb aangeschaft leuker vindt. Wat heb ik wel gekocht?

  • Siliconen ijs vormpjes om zelf ijsjes mee te kunnen maken. Vrolijke kleurtjes en met dopje, dus afsluitbaar. Mijn dochters vroegen steeds of we zelf eens ijsjes konden maken en nu kan dat. Heb ze zelf al in de vaatwasser gehad en dat gaf geen problemen, erg fijn!
  • Light Stax! Zo gaaf! Wij hebben al een paar sets thuis en nu dus nog eentje extra, waardoor we nog mooiere dingen kunnen maken. Light Stax zijn bouwblokjes die op de Duplo passen. Het bijzondere hiervan is dat ze licht geven wanneer je er iets mee bouwt op het bijgeleverde basisstation. Hoe groot je constructie is maakt niet uit, als de pinnetjes elkaar maar goed raken dan doen de lampjes het. Ze kunnen ook knipperen als je meerdere keren op de knop drukt. Geeft weer een hele nieuwe dimensie aan de bouwblokjes. Bovendien leert het je kind iets over een ononderbroken stroomcircuit. Mijn oudste heeft met de Light Stax een mooie bloem gemaakt, die ik binnenkort even zal showen op de blog.

 • Een wekker voor da husband. Tot nu toe gebruikten we mijn oude telefoon als wekker (voor ons geen bliepjes tijdens de nacht, de telefoons blijven beneden), sinds zijn oude wake up light is gesneuveld. In deze webshop zag ik een ontzettend leuk exemplaar waarmee ik hem wilde verrassen: de Scribble Clock. Op deze wekker zit een glasplaat. Met een speciale stift kun je hier steeds weer iets anders opschrijven. Je slaapkamer blijft lekker donker, tot je zelf op het knopje drukt onderop de wekkeer. Dan licht de tijd op én je tekening! Heel origineel. Daarbij is dit wekkertje lekker compact en neemt hij weinig plek in op je toch al niet zo grote nachtkastje.
 • Jeugdsentiment! Jawel, ik kocht jeugdsentiment in de vorm van de Happy Cube XL puzzels. Echt zo’n jaren ’80 ding dat iedereen toen thuis had. Wij dus ook en zowel mijn ouders als mijn broertjes en ik raakten er niet op uitgekeken. In deze doos zitten 6 puzzels. Elke puzzel kun je zowel in het vormpje leggen als er een kubus van maken. Als je een échte uitdaging zoekt: door stukjes van verschillende puzzels te combineren kun je één grote kubus maken. Heel uitdagend! De makkelijkste puzzels zijn op dit moment nog aan de lastige kant voor mijn dochters, maar dat komt wel. Uit eigen ervaring weet ik dat ze goed zijn voor uren vermaak, dus ik ben heel blij dat ik deze doos sinterklaascadeaus via Coolgift heb ‘herontdekt’.

Lees ook:

Ik ben erg benieuwd wat je van mijn aankopen vindt! Laat je het weten? Had jij vroeger ook die Happy Cubes? Wat vind je van de Light Stax, kende je deze bouwblokjes al? (Ze passen op de Duplo en Hello Kitty bouwblokjes van Unico.) En heb je weleens ijsjes zelf gemaakt?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Ohhh happy cube! Daar ben ik ook echt uren mee bezig geweest vroeger. Wat leuk om die weer te zien. Krijg meteen de neiging om ook te gaan shoppen. Ik vind die andere aankopen overigens ook allemaal erg gaaf. De light stax kende ik nog niet.

 2. Ik ben weg van die wekker! Wat een leuk ding is dat zeg.

 3. Nathalie zegt:

  De Lightstax lijken me erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.