Gepersonaliseerde cadeaus van Wanapix

Zoek je een cadeau dat echt bijzonder is? Geef dan iets met een mooie foto er op. Dat is persoonlijk en speciaal voor deze persoon of gelegenheid gemaakt. Heb je – per toeval of bewust – een pareltje van een foto geschoten met je telefoon? Je kunt hem vergroot aan de wand hangen, maar hoe leuk is het om jouw foto te laten afdrukken op een cadeau? Bijvoorbeeld via Wanapix.

wanapix fotopuzzel

Op de site van Wanapix kun je er voor kiezen om volledig met je eigen ontwerp aan de slag te gaan, bijvoorbeeld iets moois dat je in Canva of Photoshop hebt gemaakt. Kies je liever voor gemak? Er staan allerlei kant en klare sjablonen op de site waaruit je kunt kiezen. Ze leveren snel, de prijzen zijn netjes en je kunt op allerlei makkelijke manieren betalen, bijvoorbeeld via iDeal, PayPal of zelf gewoon met een bankoverschrijving.

Fotopuzzel

Heb je op een familiebijeenkomst een mooie groepsfoto gemaakt? Dan is het een extra leuke attentie om naderhand cadeau te doen. Bij Wanapix kun je de legpuzzels zowel met als zonder doos bestellen. Een fotopuzzel van 20 x 14 centimeter en 24 stukjes is 9,90 euro. Liever groter voor de gevorderde puzzelaar met nog meer stukjes? Er zijn allerlei maten, tot wel 3000 puzzelstukjes verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor 1 foto of er een leuke collage met meerdere foto’s van maken.

Keukenschort

keukenschort wanapix

De keukenschorten zijn zowel voor volwassenen als kinderen verkrijgbaar. Leuk voor een kookfeestje met het hele gezin dus, kun je nog met elkaar twinnen ook! Een keukenschort met foto bedrukken van bijvoorbeeld een jarige, een vrijgezel of een jubilaris maakt jullie kookworkshop of kinderfeestje extra leuk. Ga je cupcakes bakken met elkaar en ze daarna versieren? Doe je met volwassenen een workshop bonbons maken? Ga je babyhapjes maken op een babyshower? Of wordt het echt culinair met chefwaardig opgemaakte gerechten die je daarna met elkaar op gaat eten? Iedereen heeft na afloop een mooi aandenken voor thuis met zo’n uniek keukenschort. Alleen een speciale tekst op het schort laten drukken kan natuurlijk ook!

Lees ook: Recepten van het snoeptomaatjes kinderkookfeestje

Andere leuke cadeau opties

Een puzzel of keukenschort niet origineel genoeg? Voor moederdag kun je bij Wanapix ook terecht voor een bedrukte zijden sjaal, een doos chocolaatjes met jouw foto, een mooie grote shopper met de inititialen van jouw moeder, gepersonaliseerde sokken, een superhelden cape, een gegraveerd wijnglas… kortom meer dan genoeg ontzettend leuke items om het feestvarken danwel een feestje nog persoonlijker te maken. Laat bijvoorbeeld iets moois bedrukken en laat dit symbool staan voor bijvoorbeeld een compleet Moederdag arrangement.

Wat is het laatste dat jij hebt laten bedrukken met een foto?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.