13 fijne online aanbiedingen bij Action

We shoppen allemaal graag bij de Action, toch? Mijn grote probleem – van jou misschien ook wel – is alleen dat je dan altijd veel meer spullen in je winkelmandje gooit dan je vooraf had bedacht. En de grote items die je toevallig ziet staan die dan net in de aanbieding zijn… die passen niet altijd in je volle auto met kinderen op de achterbank enzo. Herkenbaar? De oplossing is nu daar: aanbiedingen in hun webshop!

Elke dinsdag om 12 uur verschijnen er nieuwe online deals in de Action Webshop. Van de leukste woonaccessoires tot de beste pannen en handige doe-het-zelf apparaten en dat tegen een scherpe prijs. Zeker bij grote spullen voor je tuin bijvoorbeeld, is dat ideaal! 

Ik ga hun aanbiedingen in de gaten houden, want zelf moet ik altijd eerst naar de Rijneke Boulevard rijden om er te neuzen in de winkel en dat is niet naast de deur. Bovendien zijn sommige aanbieding echt alleen online te bestellen en dus niet in de winkel. Waar je aan moet denken?

Vanaf dinsdag 28 februari gaan de volgende deals live:

beamer action

heetwaterapparaat

ligbed tuin

  • Zie je jezelf al in het zonnetje genieten op  het Keter ligbed Jaipur voor € 49,95? Past niet in mijn auto, wel chill voor de tuin.

gerecyclede pannen

  • Duurzaam bezig zijn? Alleen online koop je deze set pannenset van gerecycled materiaal. De Combekk pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen en heb je voor € 49,95.

opvouwbare regenton

  • Geen plek voor een grote regenton? Thuis, op de camping of in je volkstuintje kun je – al dan niet tijdelijk – regenwater opvangen in deze opvouwbare regenton van  € 39,95. Hij is 250 liter groot, heeft een filter en een kraantje en onderin ook een leegloop voor als je hem wilt opbergen in de herfst.

plantenbak van rotan

  • Ook ideaal dat je deze online kunt bestellen, de Rottan plantenbak. Zo noemen ze ‘m echt, al is het natuurlijk gewoon de rotan look vind ik zelf. Als je hem laat bezorgen kun je er meteen een paar tegelijk aanschaffen en heb je snel je tuin of balkonnetje leuk, want met 3 binnenpotten passen er per bak 3 planten in. Alleen online te koop overigens voor € 49,95.

grondspots

hangstoel

  • Zin in lekker chill en heb je een overkapping? Deze hangstoel in de kleur Antraciet maakt onder elke pergola een chill plekje voor € 29,95. En in de winter hang je hem op zolder.

Action vroeg mij of ik je erover wilde vertellen, maar ik moet zeggen dat ik die beamer zelf ook interessant vindt. Mocht je er iets bestellen heel fijn als je doorklikt via de linkjes in dit artikel, ik krijg dan een kleine commissie. Verder heb ik niets gekregen voor het schrijven van dit stuk, dus het zou me erg helpen. Kan ik hopelijk ook weer wat fijne dingen shoppen want ze hebben zoveel leuks!

Oh en elke week op dinsdag om 12 uur staan er dus nieuwe online deals op de site! Tip!

Mijn persoonlijke 5 online Action aanbevelingen

Naast deze aanbiedingen zag ik nog een aantal extra items die ik toch graag even wil uitlichten, want ik denk dat ze bij jou ook in de smaak zullen vallen. Ik werd hier hebberig van en deze zijn ook echt alleen in de webshop te bestellen.

decotime potloden

  • Deze DecoTime potlodenset, er zitten 220 FSC houten potloden in en het prijskaartje is 24,95. Zei iemand tienerverjaardag?

springkasteel

lego city wildlife rescue camp

  •  Sla ‘m vast in voor Sinterklaas! Dan kun je de kosten spreiden, deze leuke grote doos van Lego City Wildlife Rescue Camp is vast snel uitverkocht, je shopt hem voor 69,95.

basketbalspel

  • Voor de jongenskamer of mancave is dit een leukerd, het basketbalspel juicht ook bij elke score. Kost 29,95.

geomag

  • Uitdagend speelgoed dus ideaal om slimme kinderen te vermaken met de magneetjes van Geomag. Deze set is 17,95.

Lees ook:

Wat was jouw laatste Action aankoop?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.