Mega Action Shoplog!

Oh de Action, ik houd van die winkel! Helaas is het best een stuk rijden, maar afgelopen donderdag ben ik toch in de auto gestapt. Even naar Gouda om glitterlijm te halen als cadeautje voor mijn lieve dochter haar zesde verjaardag. Stond bovenaan haar wensenlijst. Gelukkig hadden ze het nog. Uiteraard shopte ik meteen… nog veel meer 🙂 Het blijft toch de Action he?

Het is echt een megashoplog want ik kwam met twee volle boodschappentassen thuis. En dan moest ik me nog inhouden want een deel van de winkel was onbegaanbaar door vakkenvullers Ă©n ik had weinig tijd. Moest weer stipt op het schoolplein staan.

Wat heb ik allemaal gekocht?

pasen action
Spulletjes voor Pasen.
 • Twee setjes om eieren te verven, kostte echt geen drol. Ik dacht iets van 43 cent per stuk?
 • Schattige roze paasstekers voor tussen de plantjes.
 • Een variant op Beados en Aquabeads maar dan van mindere kwaliteit voor een dito budget prijsje. Mijn dochters zijn hier gek op, dus dit is echt een leuke verrassing voor ze. Na het knutselen doen ze er toch niets meer mee, dus wat maakt de kwaliteit dan uit? Volgens mij betaalde ik iets van 1,99 euro per doosje. Het zijn kraaltjes die aan elkaar kleven als je er water overheen sprayt.
Huishoudelijk spul.
 • Tacky glue omdat mijn oude fles tijdens een knutselsessie in 2-en brak. Had te lang (lees enkele jaren) op zolder gestaan. Altijd handig, wellicht voor het partijtje.
 • Nieuwe aardappelschilmesjes in verband met slijtage.
 • Finish vaatwasmachine reiniger (waarom ik dat graag gebruik lees je hier).
 • Lekker dikke prikkers om sateetjes te rijgen. Laat het barbecue seizoen maar weer beginnen!

stoepkrijt action

 • Nu het zonnetje weer schijnt, kan er ook weer buiten gespeeld worden. Stoepkrijten doen mijn dochters altijd graag. Of er soepjes van maken… Maar goed, ik heb een flinke doos gekocht.
 • En ook een speciale spirograph voor stoepkrijt. Eventueel leuk voor het partijtje en anders krijgen ze die een andere keer cadeau.
wipneus en pim boeken
Hier was ik vroeger zo’n fan van!
 • Twee dubbeldikke boeken van Wipneus en Pim! Superleuk en slechts 1,99 euro per boek. Echt een koopje. Vroeger heb ik deze boeken verslonden, zo spannend waren ze dat ik helemaal in het verhaal zat. We hebben al een paar boekjes van deze kabouters in huis en mijn dochters vonden het geweldig om naar te luisteren. Ze zaten helemaal in het verhaal. Deze boekjes hebben we nog niet, dus ik nam ze mee voor in de cadeaudoos op zolder.
action bellenblaas
Voor het partijtje van mijn jarige Jet.
 • Voor feestjes moet je echt bij de Action zijn, je vindt er altijd wel iets wat je kunt gebruiken. Zo kocht ik bellenblazen voor tijdens de speurtocht. Wellicht gaan we ook nog reuze bellen blazen en dan kunnen de kinders zelf ook aan de slag.
 • Kleine doosjes met stickertjes van prinsessen. Ideaal voor in de schatkist aan het einde van de speurtocht die we gaan doen.
 • Koekjes in onderwaterthema voor onderweg.
 • Serpetines om de verjaardag vrolijk in te luiden. Ik wil de kinderen cadeautjes laten verstoppen en dan serpetines blazen als de jarige de kamer weer in mag komen.
 • Glow sticks. Van die armbandjes die licht geven in het donker. Een hit bij kleine meisjes.
tafelkleed action
Wegwerpkleedjes.
 • Wegwerpkleedjes om patat van tafel te kunnen eten – zonder borden en bestek. Tip die ik eens kreeg van ouders bij de dansles en het schijnt een megasucces te zijn. Alle patatjes op tafel en dan een paar schaaltjes dip erbij en smullen maar.
 • Viltstickers. Ik heb een knutsel bedacht (zeemeerminnenstaarten maken) waarbij we ze kunnen gebruiken. Een andere optie waar mijn dochter om heeft gevraagd is een foto uitprinten van de aanwezigen. Daar organiseer ik dan een scrapbookknutsel omheen die we kunnen opfleuren met deze stickertjes. Het slechtweerprogramma, als de speurtocht niet buiten kan plaatsvinden.

trolls action

 • Dubbelzijdig tape. Altijd handig met knutselen.
 • Knutselsets van de Trolls. De meiden zijn weg van deze film (vandaag keken ze hem ook weer). Superleuk voor een regenachtige dag of op vakantie is deze knutselkit. Hiermee kunnen ze een plaatje van de Trolls versieren met glinsterende pailletjes.

glitterlijm action

 • Glitterlijm! Hiervoor ging ik, gelukkig lagen deze sets er voor 1,95 of iets in die richting.
 • De gelpennenset kreeg mijn dochter ook voor haar 6e verjaardag en ze was er dolgelukkig mee.
 • De tapejes krijgt mijn meisje van haar kleine zusje op haar partijtje. Washi tapes blijven superleuk knutselmateriaal.
 • Het leuke werkboekje kan ze gebruiken om schooltje te spelen. Ze was er als peuter altijd gek op, dus ik ben benieuwd of het ook nu nog in de smaak valt. Het is een lekker dik boek. Wederom een cadeautje voor op haar partijtje.
 • Heel bijzonder vond ik het 3D tekenblok met speciale bril. Ook dit krijgt ze van haar kleine zusje cadeau met haar partijtje. De reden dat ik daarvoor cadeautjes heb gekocht, is zodat kleine zus – een belangrijke vriendin van de jarige – ook mee kan doen met het verstoppen van de cadeautjes tijdens het feestje.

kinderverf action

 • Verf! Ik kocht maar direct alle kleuren. De echte kleine kinderpotjes zijn allemaal zo’n beetje op en de meisjes worden groter. Ik ga nu vaker lege eierdozen neerzetten met daarin verf. Eventueel kunnen we deze ook gebruiken voor de zeemeerminnenstaartknutsel tijdens het kinderfeestje.

Nou, dat was het! Flink geshopt en ik ben zelf erg blij met al mijn vondsten. Wat vinden jullie ervan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mirjam zegt:

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt gekocht! Ik wil er ook nog even heen voor wat spulletjes voor Pasen.

 2. Dat van een tafelkleed eten kennen we hier ook. Eten als rovers 🙂 Leuk!

 3. Gerdi zegt:

  Wat een leuke spullen! Ik moet ook nodig voor wat paasversiering naar de action..

 4. Jikke zegt:

  Tafelfriet is zoooooo leuk! Hier laatst ook weer gedaan met een verjaardag. De saus kan ook op het tafelkleed. Dat scheelt weer schaaltjes afwassen.
  Alvast veel plezier met het feestje!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel Jikke! Klinkt goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.