Swingen met de Trolls (inclusief partijtjes kit)

Na maanden van muziekclipjes kijken op YouTube, kan ik nu eindelijk zeggen dat we hem gezien hebben, de film Trolls! Deze film is vanaf vandaag verkrijgbaar op dvd en Blu-ray, maar wij kregen hem vorige week al toegestuurd. Inclusief een supergrappige Trolls pruik 😆  waarmee we uiteraard grappige foto’s hebben gemaakt. Mama moest ook van de meisjes “dat is leuk voor je blog”.

Ons hele gezin keek hier al maanden naar uit, want vanwege de leeftijdswaarschuwing (6 jaar) durfden we hem niet in de bioscoop te bekijken met de meisjes van 4 en 5 jaar. Lekker thuis op de bank is echter een ander verhaal, dan is het toch minder spannend dan op zo’n groot scherm en kun je af en toe even pauzeren.

Lees ook: Lijstje leuke (nieuwe) decemberfilms voor je kinderen

Familiemoment voor de tv

De film kwam binnen op een woensdag. Onze zwemlesdag dus ideaal om daarna met vermoeide meisjes te bekijken. Papa werkte deze dag thuis en bedong dat we zouden wachten tot hij daarmee klaar was, want hij wilde hem ook graag zien. En dat is natuurlijk ook wel zo gezellig met een fijne film: om er een familiemomentje van te maken. Vaak doen we dat op zondag, maar met Trolls konden we echt niet wachten dus diezelfde woensdagmiddag ging hij aan!

Om je een indruk te geven, hier leuk filmpje:

Wat is het verhaal van de Trolls?

De chagrijnige Branch en de altijd vrolijke Poppy werken samen wanneer hun dorp is aangevallen door de gemene Bergens. Die denken dat ze alleen vrolijk kunnen worden van een lekker hapje trol. Er zijn verschillende vrienden ontvoerd en Poppy en Branch gaan ze redden. Best heel spannend dit verhaal, zeker aan het begin van de film. Gelukkig is er ook veel vrolijkheid door de leuke liedjes en gave grapjes. (Die met de ‘high five’ van wolkje doen we thuis geregeld na.)

Lees ook: Toffe Nintendo Switch games voor jonge meisjes

Wat vonden wij van deze film?

Echt een heerlijke familiefilm! De liedjes, de vrolijke trolletjes, het verhaal, de hele uitstraling van het ‘decor’, de knipsels van Poppy… Na het kijken hadden we er alle vier nog geen genoeg van, dus zette papa snel de extra’s aan waaronder de verwijderde scenes en hoe de film gemaakt is. Binnenkort gaan we nog een keer zitten om de hele film met karaoke te kijken, want het was echt genieten. Wij keken vanwege de meisjes naar de Nederlandse versie en ik moet zeggen dat vooral de kleuter en ikzelf verslingerd zijn aan het liedje “jouw kleuren” van Waylon. Die wil ik op mijn begrafenis, zo mooi… Tijdens de spannende stukken in de film kropen de dames dicht tegen ons aan, maar we hebben met z’n viertjes ook ontzettend gelachen.

Lees ook: DreamWorks Draken game: Legenden van de negen Rijken

Quiztijd

Wij hebben nog geen genoeg van de Trolls, als jij ze ook zo leuk vindt dan heb ik een paar leuke gimmicks voor je.

[hier stond een quiz maar ze hebben die pagina offline gehaald van dreamworks]

Lees ook: Drakenrijders kinderfeestje: samen schilderen

Trolls kinderfeestje downloads

Zijn ze bij jou thuis zo’n fan dat er zelfs een heel Trolls kinderfeestje moet komen? Dan heb ik wat leuks voor je. Ik deel hieronder enkele kleurplaten, maar ik ontving ook van Dreamworks en tip sheet met activiteiten tijdens een Trolls filmavond met je gezin, een zoekplaat met wolkje én een leuke partijtjes kit met printables en spelideetjes.

Leuk? Deel mijn blog met je vrienden!

Winnen

Of dit allemaal nog niet leuk genoeg was? Eigenlijk wel, maar ik mag onder mijn lezers een dvd van de Trolls verloten. En dat is natuurlijk helemaal extra vrolijk. Als ik Poppy was maakte ik er een scrappopup van, maar dat ben ik niet dus jullie moeten het met deze blogpost doen. Wil je kans maken op deze film? Laat mij weten of je hem al gezien hebt en met wie je gaat kijken. Gebruik hierbij een geldig e-mailadres.

Leuk dat er zoveel mensen meededen! Alle namen zijn weer ingevoerd bij Naamloten en daar kwam uit: Monica! Ik ga je mailen voor je adresgegevens, heel veel kijkplezier met deze leuke film.

Meer lezen over de Trolls?

Have fun!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Monique GB zegt:

    Ik zou deze film heel graag willen zien met mijn dochtertje Iris!

  2. Anna Karlijn zegt:

    Nog niet gezien,ik wil de film graag zien met mijn meiden.

  3. Marit Bouwman zegt:

    Dochtertje en onze hele gezin is er dol op !!
    Meerdere keren naar de bios geweest en thuis wordt de Soundtrack grijs gedraaid maar de dvd die missen we nog

  4. I. Oudshoorn zegt:

    Lijkt me erg leuk om deze film te kijken met mijn dochtertje. Wij hebben hem nog niet gezien

  5. michael noo zegt:

    Nog niet gezien maar wil deze graag gaan zien met mijn dochtertje,, Mijn kleine trolletje 😀

  6. m chen zegt:

    Ik heb de film nog niet gezien en zal dit graag met mijn neefje en nichtje willen kijken!

  7. Lynn zegt:

    Ik heb de film nog niet gezien maar zou dat natuurlijk wel willen doen als ik de dvd gewonnen heb, haha! De ideale familiefilm denk ik!

  8. Anouk Nijmeijer zegt:

    Ik was vroeger helemaal wild van trollen en had dan ook een hele verzameling op mijn vensterbank staan. Ik zou deze film heel graag net mijn kinderen kijken of misschien stiekem in mijn eentje savonds op de bank.

  9. Baukje de haan zegt:

    Ik zou deze film graag willen zien met mijn lieve nichtje van 9 jaar.
    Omdat ze aan de andere kant van NL woont zien we elkaar niet vaak.
    Daarom is elke keer dat we elkaar zien weer speciaal

  10. Tamara zegt:

    Ik zou de dvd graag winnen!! Volgens jou tips een familiemiddag film kijken met de kleinkinderen. Erg gezellig en leuk omdat ik de film zelf nog niet gezien heb.

  11. Nency zegt:

    Niet gezien maar wil er graag van genieten met mijn kleinkinderen.

  12. elly wels zegt:

    een prachtige film

  13. Suzanne Hin zegt:

    Hoi hoi, wij hadden eigenlijk hetzelfde probleem. Mijn oudste dochter van 7 wilde hem ontzettend graag zien, maar met de jongste van bijna 4 durfde ik het echt niet aan. Jammergenoeg niet de mogelijkheid gehad om alleen met de oudste te kunnen gaan, dus zou het wel echt fantastisch zijn als we hem lekker thuis op de bank zouden kunnen kijken. De film hebben we dus nog niet gezien, maar de merchandise is hier wel al naar binnen geslopen, want oh wat is vooral Poppy schattig :).

  14. Hanane Rebha zegt:

    Wij hebben hem nog niet gezien. Ik zou hem dolgraag voor mijn dochter willen winnen.

  15. Moniek S zegt:

    Kijken met dochterlief van zes! Papa vindt dit niks 😉
    Misschien bij opa en oma in de vakantie binnenkort?

  16. pien zegt:

    Voor mijn kleinkindjes voor een leuke middag in de vakantie!

  17. Wilma zegt:

    Dat wordt sowieso kijken met de kleindochters , en ik denk dat hun moeders stiekem toch ook meekijken . Die hebben de poppetjes vroeger zelf gespaard ; )

  18. Jens Oostland zegt:

    Lijkt me een leuke film helaas nog niet gezien

  19. Thea zegt:

    Wij hebben hem nog niet gezien in de bios en ik zou hem gezellig samen met mijn zoon gaan kijken. Ik ben trouwens Creek

  20. Diny Frijters zegt:

    Ik heb ‘m nog niet gezien, maar dat gaat zeker gebeuren! En dan samen met mijn kleine meisje.

  21. Marita Cuypers zegt:

    De film hebben we nog niet gezien, daarom doe ik mee voor mijn kleinzoon (die hem ook nog niet heeft gezien), wij kennen de Trolletjes, enkel van het speelgoed dat we vroeger zelf hadden, dus ik ben benieuwd naar hoe ze nu ‘leven’

  22. Lise van Nunspeet zegt:

    I heb de film nog niet gezien em m’n meisjes ook niet. Wel overal de poppetjes en wat clips. We zouden em dolgraag met z’n allen bekijken.

  23. Anita te Gussinklo zegt:

    Ik heb deze film ook nog niet gezien.
    Mijn nichtje zou dit fantastisch vinden

  24. Miekske Dingens zegt:

    Helaas nog niet gezien, maar zou hem dolgraag met ons zoontje willen bekijken!!! <3

  25. Anna zegt:

    No niet gezien,maar lijkt mij erg leuk om met de kinderen te kijken op een luie pyjama zondag

  26. Suzan Tolk zegt:

    Wauw echt helemaal te gek ik maak graag kans voor mijn kleine trollen meisje ze is zooooo gek op de trolls ik ga hard duimen ?

  27. Alyt zegt:

    Nee heb de film nog niet gezien. Wil m graag zien met mijn meiden en hun vriendinnen.

  28. Nadine zegt:

    Ik doe graag mee! Ik heb hem nog niet gezien en ben erg benieuwd. Mijn oppaskindje mag bij me aanschuiven om mee te kijken!

  29. Lisanne zegt:

    Ik heb hem mijn dochter in de bioscoop gezien en die ging letterlijk swingend de zaal uit, maar mijn zoon kon toen niet mee en dit is al tijden jaloers. Met de dvd zouden we de ‘feelgoodness’ ook op hem kunnen projecten ?

  30. R karlas zegt:

    Met me dochter van 3.5
    We hebben hem in de bioscoop gezien
    En ze vond hem super alles is nu trolls thuis ?
    En een leuk voordeel is je woord er super vrolijk van
    En wat een humor zit er in
    Niet alleen. Leuk voor kinderen maar op zeker ook voor volwassenen

  31. Lies zegt:

    Ik heb hem nog niet gezien en ga hem graag kijken met de kleine van een lieve vriendin! Girs night!

  32. Femke Dekker zegt:

    Wij hebben de film nog niet gezien. Ik weet zeker dat mijn dochter Sara de film geweldig zou vinden en broertje Gijs stiekem ook wel. Ik zou mijn kids dus graag verrassen met deze leuke prijs!

  33. Réwana zegt:

    Nee nog niet gezien, wel voorstukjes;) hij lijkt me ook errug leuk, dus k doe mee;) lekker saampjes op de bank, chippie&drinken, en voetjes hoog en filmpje aan??

  34. Gera zegt:

    Wij hebben hem nog niet gezien! Zou leuk zijn voor een gezellige opblijfavond!!

  35. Kelly zegt:

    Wij hebben m al gezien! Was de eerste film die mijn kinderen in de bios hebben gezien, en ze hebben het er nog steeds over. Weet dus zeker dat ze de film nog veel vaker willen zien!

  36. Claudia Diependaal zegt:

    Ik diets heel erg graag mee. Ik heb hem zelf nog niet gezien. Maar onze kleinzoon Yuano heeft het er steeds over. Dan kan oma samen met hem kijken ?

  37. Linda Raaijmakers zegt:

    Ik zou gaan kijken met onze tweeling Lucas en Eva want deze hebben we nog niet gezien maar lijkt ons erg leuk ?

  38. Monica zegt:

    Lijkt me een heerlijke film. Die ga ik uiteraard kijken met mijn man en zoon. Misschien maak ik er wel een familiedag van en nodig ik mijn broer met kids ook uit.

  39. Anna zegt:

    Ik heb hem nog niet gezien en zou hem met mijn nichtje willen kijken..
    Facebook: An Na

  40. elisabeth maria martina zegt:

    mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  41. Liesbeth zegt:

    Oooooohhhhh leuk! Ik doe graag mee! Kunnen we swingen in de klas en het is wel een leuke beloning voor de kids als ik bijna met verlof ga!

  42. Lise van Nunspeet zegt:

    Ik z ook u em heel graag met mijn meisjes kijken. Die zijn dol op dit soort films.

  43. Barbara zegt:

    Hier vroeger zelf ook nog net die poppetjes gespeeld 🙂 Dametje is nog niet bevangen door de Trolls, laten we het nog heel even bij prinsessen houden 😉

  44. marjo van leeuwen zegt:

    wij hebben hem nog niet gezien, maar dit lijkt mij een super film om met rhodé te kijken. en stiekem ben ik zelf ook heel nieuwsgierig! Lekker een bioscoopmiddag met mijn meisje!

  45. Corinne de Graaf zegt:

    Leuk voor de kinderen.Leuk om in de vakantie te bekijken.
    De dvd nog niet gezien.

  46. Trudy zegt:

    Nog niet gezien maar mijn meiden van 9 en 8 jaar, èn de twin van 5 jaar willen hem graag zien! Ze hebben de prikblokken en tekeningen van de trolls al ijverig gekleurd, zo leuk!

  47. Dat ziet er leuk uit zeg. Vooral dat wolkje op beentjes vind ik lief.

  48. Priscilla zegt:

    Ik wil wel kans maken op die film! Wij hebben hem nog niet gezien. Ik zou hem samen kijken met mijn zoon van 8 en misschien vindt zijn zusje van bijna 2 hem ook wel leuk (met zo”n grote broer erbij ben je alles gewend en nergens meer bang voor ;-)) Ik kwam er gisteren achter dat mijn zoon al een jaar een geheime verkering heeft dus misschien wil zij ook wel komen kijken hahaha

  49. Bianca Fenna zegt:

    Mijn dochters hebben hem met hun vader gezien, maar waren er zo enthousiast over dat ik hem ook wel heel graag wil kijken op DVD zou dus SUPER zijn. Verder zijn de links die hebt toegevoegd aan de blog erg leuk en kunnen ze vanmiddag al mee aan de slag 🙂

  50. Marian B zegt:

    Mijn nichtje heeft de Trolls ook ontdekt. Zou haar hier graag mee verrassen. De kleurplaten zal ze ook top vinden!

  51. Nienke zegt:

    Wij hebben Trolls nog niet gezien, maar dat willen we wel heeeeeeeeeeeeeeeeel GRAAG! Ik verwacht dat mijn meiden van 7 en 10 de film geweldig vinden en mama stiekem ook 🙂

  52. Ooh ik wil hem graag zien met mijn jongens! Wij doen mee.

  53. Wendy Van De Reyd zegt:

    De meiden zijn dol op trolls , alleen de film zijn ze nog niet kunnen gaan zien ,wie weet lukt het ze langs deze weg en kunnen we samen kijken Mama en 2 dochters ,maken we er thuis een leuke cinema dag van

  54. MC Kleuver zegt:

    Lijkt me een film met heel veel lachende gezichten voor de buis!

  55. Lijkt me een hele toffe film, speelde als kind vaak met die popjes 🙂

  56. De film lijkt me hartstikke leuk! Helaas is ons dochtertje er nog wel wat te klein voor maar in de toekomst ga ik hem zeker met haar kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.