Trolls kapsalon + review

Poppy is de heldhaftige leider van de Trolls en ze heeft haar eigen kapsalon. Wij hebben alleen de trailer van de film nog maar gezien, maar het wel duidelijk dat de Trolls een ware hype zijn op dit moment. Poppy maakt iedereen blij met haar vrolijke karakter en gelooft dat je met een liedje in je hart alles voor elkaar krijgt! Ook doft ze zichzelf graag op als een prinses. Fabrikant Hasbro heeft daarom een Poppy’s Kapsalon speelset uitgebracht.

Wij mochten deze speelset uitproberen én we geven er tijdens deze Sinterklaas Winweek eentje weg! De speelset bevat 12 accessoires voor heel veel toffe trollen haarpret. Het handige is dat je hem kunt dichtklappen, zodat alle spulletjes direct zijn opgeborgen. Ook kun je het ‘uitje'(want daar lijkt hij op vind ik) zelf kammen, deze kapsalon heeft haar 😆 supergrappig.

poppy's kapsalon

Als ouder vraag je je bij dit soort speelgoed (gerelateerd aan een hype) vaak af: is het wat? Al herinner ik me wel dat ik vroeger zelf heel graag van die langharige trolletjes spaarde. En dan steeds weer even met de haren kriebelen aan je wang. Dat doen mijn dochters nu dus ook.

spelen met de trolls

Kriebelchallenge

De oudste blijkt zelfs een ware kriebelbikkel! Het maakt niet uit hoe lang je met de punt van Poppy’s haren onder haar neus kriebelt: ze geeft geen kick! Ongelooflijk. Geen niesje, geen slappe lach, nada… onverstoorbaar blijft ze. Als enige in ons gezin. De rest weerstaat die kriebelchallenge niet. Ik krijg zelf al jeuk als ik ernaar kijk.

Wat kun je nog meer met deze kapsalon?

Nou, naast kriebelen met Poppy kun je ook haar haren verfraaien met de accessoires. Een soort staartjes met de bloemetjes maken de meisjes heel eenvoudig. De 2 pruiken opzetten bij Poppy vinden ze wat lastiger. De oudste van 5 kan dit wel zelf, de jongste van 4 nog niet. En verhaaltjes spelen natuurlijk. We hadden een Troll uit de Happy Meal die mee mag spelen, maar Poppy heeft inmiddels ook kennis gemaakt met de Lego poppetjes en Little Ponies.

De set is klein en compact en kun je dus makkelijk meenemen ergens naartoe. In de auto ermee spelen is dan weer niet zo handig, vanwege de kleine onderdelen. Bovenal vinden mijn dochters Poppy’s Kapsalon heel erg leuk omdat… ze van Trolls is natuurlijk! We hebben een kort filmpje opgenomen waarin je kunt zien hoe mijn dochters ermee spelen.

Winactie

kapsalonpoppy

Zijn jouw dochters ook kleine kapsters in de dop? Frunniken ze graag aan haren? Spelen ze graag met kleine poppetjes? Roepen ze steeds weer als ze Poppy op tv zien “die wil ik!”? Dan zit je vandaag goed. Laat hieronder een berichtje achter voor wie je wilt winnen en misschien kun jij Poppy’s Kapsalon wel toevoegen aan de grote zak van Sinterklaas! Duimpjes op Facebook zijn leuk, delen en taggen ook maar dat hoef je niet hieronder te melden. Ik krijg daar zelf automatisch meldingen van. Doe je mee?

Naamloten heeft weer zijn best gedaan, de winnaar is Cindy Jerphanion! Van harte Cindy, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Heb jij de Trolls film al gezien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lesley Beekman zegt:

  OOOOOOO dit is zo leuk!! en die beschrijving hahahah alsof ik over mijn eigen dochter lees. Allebei jouw winacties zijn eigenlijk op ”haar lijfje geschreven”. Als we het over kapster in de dop hebben is zij het wel! De hele dag in de weer met een haarborstel en niemand is veilig! Je hoeft maar 1 haar op je hoofd te hebben of die wordt al zorgvuldig gekamd! Hoe leuk zou het zijn als deze set mee mag in de zak van sinterklaas!!! Dat gaat ze helemaal leuk vinden!! Als ze iets van trolls op tv ziet wordt ze al wildenthousiast en met de kapsalon als thema helemaal!!! Ik doe super graag mee voor haar en ik weet zeker dat haar broertje het stiekem ook fantastisch zal vinden! 😀 We duimen!!

 2. Vivian zegt:

  Wat wordt er toch een hoop leuk speelgoed gemaakt! De meisjes zullen uit hun dak gaan als de Trolls bij ze in de kapsalon zit 🙂

 3. Inge zegt:

  oh die trolletjes, ze zijn nog steeds even leuk!
  Wij doen graag een rondje mee!
  <3

 4. Marian zegt:

  Ik doe mee voor Geertje van 3!

 5. k v kammen zegt:

  wat super leuk, hier zie ik mijn dochters met mee fröbelen

 6. Petra zegt:

  Jaaaa super leuk! Beide meiden vinden dit echt super leuk!! Ik doe dolgraag mee?

 7. Wendy Van De Reyd zegt:

  Ooh wauw voor mijn dochtertje die volgende maand 6 jaar word en gek is van deze lieve ondeugende trollen zou dit een leuk extraatje zijn , kansje wagen alvast

 8. syl zegt:

  Leuk ik doe graag mee , voor mijn dochters !!

 9. Mijn oudste dochter doet elke avond een half uur mijn haren vlechten enzovoorts. Haar jongere zusje wilt dat ook wel eens doen maar vind het vooral leuk om aan haren te trekken, dus het zou leuk zijn als ze eerst op de trollen mag oefenen 🙂

 10. brants zegt:

  ik doe graag mee voor mijn kleindochter

 11. kempenaers zegt:

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter

 12. Raaf Klein zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 13. Nancy van der kamp zegt:

  Inderdaad, die willen ze, dus ik doe mee! Zou heel leuk zijn en bovendien wanneer ze het haar van de Trolls in model brengen , heeft de rest eindelijk eens rust haha

 14. Monique zegt:

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje én dochtertje die op dit moment elke avond papa’s haar onderhanden nemen. Hoe leuk zou het voor papa zijn wanneer ze straks een trol kunnen kappen 🙂

 15. grietje van der meer zegt:

  ik doe heel graag mee voor ons dochter die bijna 6 word.
  ze zou dit helemaal geweldig vinden

 16. elisabeth maria martina zegt:

  origineel verjaardagskado voor kleine lise

 17. Anna zegt:

  Ik doe weer mee voor mijn lieve nichtje
  Facebook: An Na

 18. cindy pater zegt:

  Graag, dan zet ze tenminste niet meer de schaar in haar eigen lange lokken 🙁

 19. Marleen zegt:

  Wauw, deze wil ik wel winnen voor mijn meiden! De film hebben we al gezien, geweldig! Afgelopen nacht heeft de Sint al wat trolls gebracht. De kapsalon zou een fantastische aanvulling zijn!!!

 20. Melissa Souidy zegt:

  En of mijn dochter Jasmijn ” DIE WIL IK ” roept!!
  Ze begint helemaal te stuiteren bij alles van de Trolls ?.
  Zo leuk voor pakjesavond ?

 21. Cindy Jerphanion zegt:

  Gaafgaaf Voor mijn lieve prinsesje ! Mooi sinterklaas kado voor mijn dochtertje

 22. Jolein koolske zegt:

  Oh wat super leuk zeg !!!!! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn knappe dochters , hun zullen dit zoooooo gaaf vinden ?

 23. Karin zegt:

  Leuk, ik doe graag mee. Het ‘die wil ik’ is hier ook een vaak gehoord zinnetje ?

 24. Marit bouwman zegt:

  Wat een leuke actie zeker nu ik net mijn meisje naar de film ben geweest en ze nog niks heeft van Poppie

 25. Fleur zegt:

  We hebben de film (nog steeds) niet gezien, maar mijn meiden zijn idd nu al fan! Ik doe dus heel graag mee om dit cadeau in de zak van Sinterklaas voor ze te mogen stoppen

 26. Toevallig waren ze vandaag met zijn drietjes met twee kappoppen bezig. De jongste houd meer van kleinere speelsets en poppetjes en we zijn dol op Trolls. De oudste vierde er haar bioscooppartijtje mee en binnenkort volgt een review van een Trolls puzzel

 27. Tess zegt:

  nadat ze de film hebben gezien, zijn ze Trolls minded. En ze zijn dol op kappertje spelen!

 28. Linda Raaijmakers zegt:

  Superleuk dus ik doe graag mee voor Eva en haar tweelingbroer Lucas 😀 en dus heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

  1. Linda Raaijmakers zegt:

   ik lees het nu pas van de meldingen haha dus ook dat hoeft in het vervolg niet meer in mijn bericht 🙂

 29. Loes zegt:

  ik doe graag mee voor mijn dochter

 30. Jacmana zegt:

  Wow dat is 1 van de dingen van onze Lenn haar verlanglijstje, dus ik waag graag een kansje

 31. Bianca Fenna zegt:

  Wat leuk voor mijn dochtertje van 5. Ze is dol op kleine poppetjes die neemt ze het liefst allemaal mee op sleeptouw in haar speciale tasje. Kapstertje spelen doet ze ook graag. Iedere avond als ik haar zit voor te lezen gaat ze aan de slag met borstel elastieken en ik moet zeggen voor een vijfjarige kan ze er wat van. Poppy is haar absolute favoriet dus ik duim heel hard dat ik haar hiermee mag verwennen.

 32. Suzanne Hin zegt:

  Mijn dochtertje heeft van de week haar verlanglijstje gemaakt en ook Poppy’s haarsalon staat erop met een grote 1 erbij. Het aller allerliefst wil ze namelijk dit cadeau, want ze is nu helemaal weg van Trolls. Zou fantastisch zijn als ik deze leuke actie voor haar zou kunnen winnen en hij daadwerkelijk in de zak terecht komt op pakjesavond. Ik ga heel hard duimen!

 33. Monique Weber zegt:

  De kleine meid is helemaal dol op trolls elke keer als ze op tv ziet gilt kijk kiojk trolls

 34. Gera zegt:

  Nee wel nostalgie 🙂
  Doe mee

 35. Kelly Aarts zegt:

  Superleuk! Ik zie het al voor me als ik de foto’s van jouw dochters zie… Denk dat mijn 2 meiden hier net zo enthousiast mee aan de slag zouden gaan! 🙂

 36. Ingrid Raad zegt:

  Super graag voor mijn meisje Lotte van 5, bijna 6 jaar! Goed voor urenlang speelplezier!

 37. Liesbeth zegt:

  Superleuk voor mijn nichtje! Trolls zijn in groep 3 hier ook een hit!

 38. Claudia Diependaal zegt:

  Zo leuk deze we doen erg graag mee. Leuk dat oud speelgoed in n ander jasje steeds terug komt. We doen mee voor t mooiste meiske van de wereld.

 39. Ria zegt:

  Dit zou heel leuk zijn voor onze kleindochter Floor. Ik moet elke maandag gaan zitten en dan wordt mijn haar gedaan! En het zit dan geweldig haha!

 40. Nency zegt:

  Nee nog niet maar de dames hier houden wel van kappertje spelen

 41. Nicolette van Vliet zegt:

  Oh leuk!! En helemaal ideaal dat het in meeneemformaat is!

 42. Ilse van Kreanimo zegt:

  Ohhhh – die gaan mijn frustelmeisjes wel leuk vinden!

  Die trolletjes – zo’n nostalgie! Ik moet de film nog gaan kijken, lees overal zoveel positieve commentaren!

 43. Marian Zw. zegt:

  Ja, dat is echt helemaal in de roos! Een super leuk kado voor mijn dochter, vind afgelopen week weer een plukje barbieharen in een hoekje, oef kappertje gespeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.